Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Fakt niemalze kameralny jak 1200 osob 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Prawdpodobnie w Japonii promotor bookował im całą tygodniową trasę i płacił z góry - niezależnie od ilości sprzedanych biletów.jeżyk pisze:Steve albo Rod tam coś opowiadał kiedyś w jakimś z wywiadów, że wolą grać mniej koncertów dla większej ilości fanów. To było tłumaczenie małej ilości odwiedzanych państw a powtarzanych gigów w Sztokholmie, Londynie, Mediolanie...
Trzym się kupy jak nie wiem z tą klubową Hiroszimą.
Swoją droga fajny musiał byc koncert.
- Elevatorman
- -#Clansman

mogli by nagrać pod grunwaldem albo na westerplatte
albo na plazy omaha 
Pochwalę się, a co mi tam. Przyszły kilka dni temu. 

jak to wyszlo z data wyslania a z data dostarczenia??
No i jak z Dortmundem?? Wylosowany?? :>
No i jak z Dortmundem?? Wylosowany?? :>
Wysłali w sobotę, przyszło we wtorek, więc bardzo szybko jak na list z GB.
Tak, chwaliłem się już w temacie o wyjeździe do Dortmundu.
A Ty?
Tak, chwaliłem się już w temacie o wyjeździe do Dortmundu.
A Ty?
no zauwazylem 
Ja potrojne trafienie
Ja potrojne trafienie
No to gratuluję. 
A tak panikowałeś jeszcze kilka stron temu.
A tak panikowałeś jeszcze kilka stron temu.
no dzieki 
musialo faktycznie niewiele osob sie zglaszac, choc jak patrze na tamto forum to sa osoby co nie zostaly wylosowane
Dobrze ze masz to miejsce w sztokholmie - napiszesz potem jak to technicznie wyglada z wejsciem przed ta cala zgraja
zakupilem wlasnie flage na allegro, ale jeszcze nie wiem jak ja umalowac, bo wprasowanka na poliestrze moze nie wyjsc - nie znam sie :/
musialo faktycznie niewiele osob sie zglaszac, choc jak patrze na tamto forum to sa osoby co nie zostaly wylosowane
Dobrze ze masz to miejsce w sztokholmie - napiszesz potem jak to technicznie wyglada z wejsciem przed ta cala zgraja
zakupilem wlasnie flage na allegro, ale jeszcze nie wiem jak ja umalowac, bo wprasowanka na poliestrze moze nie wyjsc - nie znam sie :/
Jasna sprawa. 
Ja też kupiłem flagę, dość dużą - 3x1,5 metra. Chcemy ją z amaZoną powiesić na sektorach w Sztokholmie, ale nie zdążę już jej pomalowac.
Ja też kupiłem flagę, dość dużą - 3x1,5 metra. Chcemy ją z amaZoną powiesić na sektorach w Sztokholmie, ale nie zdążę już jej pomalowac.
Otrzymałem info., że w UK w Londynie za 95 funtow można dostać jeszcze bilety ( na oba koncerty ).WICKER MAN pisze:W UK i Irlandii można znaleźć jedynie bilety siedzące i to tylko na część koncertów.
Natomiast w Sheffield i Manchesterze również jeszcze są, ale nie znam ceny.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

U koników zawsze się znajdą. 
Ponoć w przeciągu tygodnia mają zostać ogłoszone daty koncertów w 2007 roku - w Ameryce Południowej, Północnej i w Europie. Nie wiem na ile prawdziwa jest ta informacja, ale pochodzi z dosyć wiarygodnego źródła.
Ponoć w przeciągu tygodnia mają zostać ogłoszone daty koncertów w 2007 roku - w Ameryce Południowej, Północnej i w Europie. Nie wiem na ile prawdziwa jest ta informacja, ale pochodzi z dosyć wiarygodnego źródła.
No to pozostaje nam tylko trzymać kciuki
Ale by byłoby wspaniale gdyby odbył się koncert w Polsce albo chociaż gdzieś w okolicy 
Polska, Polska coraz blizej !
...ma ktos wolna opaske do dortmund ? 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Już kilkakrotnie sprzedawałeś podobne rewelacje, które potem nie znajdywały odzwierciedlenia w rzeczywistości. Nie uwieżę dopuki nie zobaczę oficjalnej rozpiski na stronie Maiden. Ale na Polskę w ewentualnej rozpisce i tak bym nie liczył. U nas nie ma nawet teraz dobrego promotora.WICKER MAN pisze:Nie wiem na ile prawdziwa jest ta informacja, ale pochodzi z dosyć wiarygodnego źródła
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie mam informacji na temat ewentualnego koncertu w Polsce, ale wg. mojego "informatora" rozpiska przyszłorocznych koncertów powinna pojawić się na IronMaiden.com w przeciągu tygodnia... Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jest jeszcze sporo czasu więc równie dobrze jakieś info może pojawić się dopiero po zakończeniu tegorocznej trasy.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

A czy Twój "informator" wspominał coś na temat samej trasy? Ma to być kontynuacja AMOLADTour, GY czy może coś jeszcze innego?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie wiem, ale sam Nicko mówił o kontynuacji AMOLAD Tour, ale z nieco innym setem - być może także z kawałkami z GY.Kratos pisze:A czy Twój "informator" wspominał coś na temat samej trasy? Ma to być kontynuacja AMOLADTour, GY czy może coś jeszcze innego?
Moim zdaniem to będzie AMOLAD ze zmienionymi starymi hitami. Zresztą obojętnie od setlisty - jeśli się pojawią w u nas - jadę!
A ja takie głupie pytanie
Jako, że trasa po europie się już zaczęła to i ceny w euro już są. Czy nie wiecie może ile tym razem kosztuje koszulka i tourbook?