Jakis zlot w Dortmundzie robimy??? :> Mysle raczej o tych co nie przyjezdzaja busem, bo bus chyba wraca zaraz po koncercie tak??Piwowarus pisze:Tak btw. Wyjazd zaczynamy z parkingu przy dworcu głównym PKP. W Poznaniu oczywiście
Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
ja swoje opaski juz opchnalem
Ale jak komus zalezy to wiecie..... pieniadze czynia cuda
Chętnie kupię opaskę do Dortmundu... :beer
A co do zlotu to jestem za.
A co do zlotu to jestem za.
Masz tysiaka masz opaske 
Mogę w Euro zapłacić? 
Szymon, dam Ci flaszkę za opaskę 
byle nie w walucie wartej mniej niz zlotowkaLevy pisze:Mogę w Euro zapłacić?
To by chyba cysterna musiala byc :]Fear pisze:Szymon, dam Ci flaszkę za opaskę
Oj, po znajomości taniejSzymon pisze:To by chyba cysterna musiala byc :]
Po znajomosci to juz kto inny zdazyl ja wziasc, ale za tysiaka zapomne o tej znajomosci 
I tak się dopcham do barierek... 
A ja tam się cieszę z Lauren. Czasem lubię takiej muzy posłuchać, chociaż nie wiem jak to na koncercie wyjdzie... 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Doniosę na Ciebie Adminowi IMOC!!Szymon pisze:ja swoje opaski juz opchnalemAle jak komus zalezy to wiecie..... pieniadze czynia cuda
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

dobra, teraz bardziej merytorycznie..., ja jestem chetny za jakims mini (mini, bo zobaczymy jak pieniazki pozwola;) zlotem - do 8-ej rano raczej nie oplaca sie sie hotelu brac, wiec jakies posiedzenie w miare "tanim" miejscu powinno sie zorganizowac..., Szymek, lecisz ?
Maidenholik jestem za :}
do odlotu samolotu bedzie troche czasu wiec wiec mozna by isc do jakiejs calonocnej knajpy na piwko..
do odlotu samolotu bedzie troche czasu wiec wiec mozna by isc do jakiejs calonocnej knajpy na piwko..
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie. Zwłaszcza, że ekipa będzie spora - z 20 osób jak nic.Sim0n pisze:Maidenholik jestem za :}
Miejmy nadzieję, że w piątkową noc (mimo że grudniową) będą w Dortmundzie jakieś puby otwarte całą noc...
my robimy zlot w autokarze 
kapuś !!WICKER MAN pisze:Doniosę na Ciebie Adminowi IMOC!!
Zeby nie bylo watpliwosci to przyslugujace opaski sprezentowalem juz odpowiednim osobom
Nie, ja samochodem bede - tez nie wiem jak bedzie z piciem piwa, zalezy na kogo wypadnie kolej na prowadzenie samochodu :] Ale gdzies siasc odsapnac przed podroza to napewno sie czas znajdzieMaidenholik pisze:Szymek, lecisz ?
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Sim0n, tez lecisz ? Super ! Na bank musimy cos zorganizowac w Katach, a pozniej w Dortmundzie, bo w moim przypadku beda 2 noce zarwane, wiec jakos to trzeba spedzic;)Sim0n pisze:Maidenholik jestem za :}
Ja jestem chyba w najgorszej sytuacji, prosto z lotniska jadę na uczelnię, gdzie mam zajęcia do 17:00. 
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Jeszcze male pytanko do lecacych: wykupliscie lub bedzie kupowac dojazd do lotniska Wizzair Busem ?
Szymon wszystkich zawiezie.