Festiwale w 2007? Pogłoska...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Re: Festiwale w 2007? Pogłoska...
Jeśli nawet będzie jakaś trasa w 2007 roku to jakoś się mnie nie wydaje aby zawitali do naszego pięknego kraju. Chciałbym się jednak mylić.
Mi tam to obojętne gdzie ,byle w Polsce (ew. Czechy). Najwygodniej byłoby mi w Katowicach (Spodek
)
W sumie too mi nie zalezy zeby robili trase w 2007, bo jak zrobia to oczywiscie nie odpuszcze, a wolalbym ten czas i pieniadze na cos innego przeznaczyc.....
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja tak samo... Wolałbym odpocząć od Maiden do 2008.Szymon pisze:W sumie too mi nie zalezy zeby robili trase w 2007, bo jak zrobia to oczywiscie nie odpuszcze, a wolalbym ten czas i pieniadze na cos innego przeznaczyc.....
dla mnie to oni mogliby co roku do Polski przyjeżdzać i to nawet wielokrotnie. zawsze poszedłbym na ich koncert. nie rozumiem jak można odpoczać od koncertów IM 
WICKER MAN pisze:W 2007 i tak będą koncertować Heaven And Hell, Judas Priest, AC/DC itp.
Jakieś jeszcze informacje ?:) Wiesz może który z tych zespołów będzie w Polsce?
Qrcze znow wrocil temat przyjazdu MAIDEN do Polski ja nadal w to nie wierze
to nie tak do konca, ja na maiden pojade zawsze!! Ale mam jakis kilka innych celow do zrealizowania w najblizszym czasie i jak maiden ruszy w trase to zas nic z tego nie wyjdzieadam IM pisze:dla mnie to oni mogliby co roku do Polski przyjeżdzać i to nawet wielokrotnie. zawsze poszedłbym na ich koncert. nie rozumiem jak można odpoczać od koncertów IM
-
Deleted User 1499
Gadasz tak jakby nigdy u nas nie byli.Jak sie Live Nation wezmie do roboty i potwierdza te koncerty na festiwalach to jest spora szansa.Osobiscie niewiem czy sie wybiore bede splukany po Dulinie mimo tego ze to bedzie pol roku to jednak te 5-6 stowek piechota nie chodzi.Budziol pisze:Qrcze znow wrocil temat przyjazdu MAIDEN do Polski ja nadal w to nie wierze
Nie no byli byli, ale zespol wyraznie zaznaczal ze starzy sa graja malo koncertow zeby sie nie wypalic. A tu ich zaczyna ponosic, Ja w przyszlym roq przeciw ich wizycie w Polsce nic bym nie mial 
-
Deleted User 804
Nikt nie każe Ci iśćWICKER MAN pisze:Ja tak samo... Wolałbym odpocząć od Maiden do 2008
Fajnie by było jakby w jednym roku i judasi i maiden przyjechali :rocx
WICKER MAN pisze:AC/DC itp.
już nie mam tu najwięcej postów

-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

WICKER MAN pisze:Ja tak samo... Wolałbym odpocząć od Maiden do 2008. W 2007 i tak będą koncertować Heaven And Hell, Judas Priest, AC/DC itp.
no i SAXON
Nooo ja też AC/DC bym baaaaardzo chętnie zobaczył.Szajba pisze:mozesz powiedziec cos wiecej ?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No mieli koncertować w tym roku i nic z tego nie wyszło więc może ruszą w trasę w 2007... Jeśli uporają się wreszcie z nową płytą. Konkretów żadnych nie mam...
Miejmy nadzieję, ja czekam tylko na koncert, bo po nowej płycie niczego nowego się nie spodziewam. Oby tylko nie była tak nudna jak poprzedniczka.WICKER MAN pisze:No mieli koncertować w tym roku i nic z tego nie wyszło więc może ruszą w trasę w 2007... Jeśli uporają się wreszcie z nową płytą. Konkretów żadnych nie mam...
Bruce powiedział wczoraj w Helsinkach, że będą robić jakieś festiwalowe koncerty w wakacje, a w 2008 Live After Death + SIT.
:rocx
Przynajmniej tak ludzie mówią, co byli na koncercie.
Przynajmniej tak ludzie mówią, co byli na koncercie.
Madril pisze:Bruce powiedział wczoraj w Helsinkach, że będą robić jakieś festiwalowe koncerty w wakacje, a w 2008 Live After Death + SIT
Jakby to się okazało prawdą to fajnie, że graliby SIT
Amen! :rocxMadril pisze:...a w 2008 Live After Death + SIT.![]()
:rocx
...
LAD + SIT O_o trochę dziwnie