Piospy informuj nas na bierząco jakie masz "koszulkowe plany", bo jak coś mi podpasi to bez wachania będe zamawiał. :beer
Koszulki
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koszulki
Właśnie odebrałem koszulke, wszystko pięknie. Dzięki.
Piospy informuj nas na bierząco jakie masz "koszulkowe plany", bo jak coś mi podpasi to bez wachania będe zamawiał. :beer
A ja nie dostałem jeszcze...
nie wiem, jak u Ciebie poczta roznosi - ale w piątek wysłąłem priorytetem... powinno dziś dojść
( mnie noszą nawet w soboty)
( mnie noszą nawet w soboty)
Przyszła 
Wszystko extra, jestem zadowolony.
Wszystko extra, jestem zadowolony.
Okej, już dostałem, listonosz przyszedł o 16.30. Myślałem, że zawsze rano chodzą. Wszystko jest dobrze, faktycznie koszulka wygląda na niezłą jakościowo, ale zobaczymy jak po praniu. Heh. Dzięki za udaną transakcję.
Koszulka dotarła - jest super! ;>
To samo u mnieFreeze pisze:Koszulka dotarła - jest super! ;>
Yyy, a dla spóźnialskich da się coś zrobić?
Dopiero dziś się zarejestrowałam, ale od dawna ubolewam nad tym, że nie ma dziewczęcych koszulek IM, a w takich dużych to się topię... Z tego, co czytałam, rozmiar mogliście wybrać dowolny, tak?
Tak rozmiar mogliśmy wybrać dowolny i chyba nawet był specjalny krój kobiecy ale nie pamiętam. Napisz PM do autora tematu wtedy będziesz wszystko wiedziała.
Tak i właśnie zrobię. Dzięki 
Raczej nic Ci to nie da, bo zeby zrobic koszulki Piospy musi miec 25 chętnych...
W tej chwili grupka spóźnialskich usiłuję zebrać min. 10 chętnych , tak żeby można było wykonać dodruk Eddie Crossed Guns . Lista wisi na Forum Głównym w temacie Wyjazd do D. - FAQ , oczywiście im więcej chętnych tym lepiej 
Piospy , proszę odpowiedz na pyt. , które wysłałam Ci na PW !
Piospy , proszę odpowiedz na pyt. , które wysłałam Ci na PW !
na dodruk potrzeba min 10 osób...
robimy więc nową listę?
mam więc rozumieć:
1. kaśQ
2. Ashka
robimy więc nową listę?
mam więc rozumieć:
1. kaśQ
2. Ashka
lista na koszulki E.Crossed Guns
1.kaśQ
2.Ashka - ew. 2
3.Deep
4.Simon
5.Szymon (?)
Czy można zamówić koszulkę girly albo męską kolorową ?
1.kaśQ
2.Ashka - ew. 2
3.Deep
4.Simon
5.Szymon (?)
Czy można zamówić koszulkę girly albo męską kolorową ?
GIRLY 33 Zł
MęSKIE W KOLORACH:
jasne kolory odradzam
MęSKIE W KOLORACH:
jasne kolory odradzam
Damskie są tylko czarne ? Aha , mają jakieś rozmiary , czy jest jeden uniwersalny ?
Ja sie właśnie zastanawiam. A mógłby ktos podać wymiary tych koszulek ( przynajmniej tych małyc rozmiarów ) bo mam jakieś S i M które są prawie jak L. Generalnie chodzi mi o wysokośc S i M bo raczej takiej bym pottrzebował. Ale jakbym brał to chyba tylko w czerownym kolorze