Naczelny Szofer Sanktuarium :laughMeier(D5) pisze:Szymon wszystkich zawiezie.
Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Dobra, a teraz powaznie pytamS1MON pisze:Naczelny Szofer Sanktuarium :laughMeier(D5) pisze:Szymon wszystkich zawiezie.
nie boj nic.. nie jestes sam.. ja mam w sobote i niedziele zajecia do 18.. i jeszcze kolosy :/Meier(D5) pisze:Ja jestem chyba w najgorszej sytuacji, prosto z lotniska jadę na uczelnię, gdzie mam zajęcia do 17:00.
Huh, to masz jeszcze gorzej. Też mam jedno koło w sobotę, ale nie zdąże nań dolecieć.Sim0n pisze:nie boj nic.. nie jestes sam.. ja mam w sobote i niedziele zajecia do 18.. i jeszcze kolosy :/Meier(D5) pisze:Ja jestem chyba w najgorszej sytuacji, prosto z lotniska jadę na uczelnię, gdzie mam zajęcia do 17:00.
Rozmawiałam wstępnie z Piospy w sprawie dodruku koszulek E.Crossed Guns , jeżeli ktoś byłby chętny to istnieje jeszcze taka szansa . Musi być przynajmniej 10 chętnych , koszulki można obejrzeć w temacie A Matter ... lub Zespoły i Albumy .
Ja jestem chętny!
ja moze tez bym sie skusil tylko nie mam czasu przewalac wszystkiego.. jaki koszt tej koszulki?
Poprzednio był 25 zł + wysyłka , na razie czekam na dokładne inf. od Piospy , pewnie byłby podobny , bo jest już matryca . Mam nadzieję że dziś będę znać szczegóły .
Lista :
1.Ashka
2.Deep
3.Simon (?)
Lista :
1.Ashka
2.Deep
3.Simon (?)
nojak tyle to ja sie na pewno pisze..
Lista:
1.Ashka
2.Deep
3.Simon
Lista:
1.Ashka
2.Deep
3.Simon
Przegapilem tamta akcje 
Moze bym i nawet ze 2 wzial....
Niech ktos zarzuci real foto tej koszulki i ogolnie powie jak to wyglada jakosciowo??
Niech ktos zarzuci real foto tej koszulki i ogolnie powie jak to wyglada jakosciowo??
Jesper wrzucal w temacie o koszulkach:Szymon pisze:Przegapilem tamta akcje
http://img230.imageshack.us/my.php?imag ... 178lq6.jpg
Opinie tych którzy koszulki już zamówili są raczej entuzjastyczne , strasznie żałuję , że jej nie zamówiłam właśnie podczas tej pierwszej akcji . Byłam ostatnio w kilku sklepach z tym towarem i wybór niestety nie jest zbyt duży , ja mam dodatkowo kłopot z rozmiarem , S nie jest zbyt popularny
. Chyba też wezmę sobie 2 , nie wiadomo kiedy się znowu trafi taka okazja
Piospy na razie się nie odezwał .
Lista
1.Ashka - 2 koszulki
2.Deep
3.Simon
4.Szymon - 2 koszulki (?)
Lista
1.Ashka - 2 koszulki
2.Deep
3.Simon
Tak więc i ja się dopisuję, choć jeszcze nie wiem dokładnie, jak to wszystko ma przebiegać. Ale apetyt na koszulkę mam :rocx
Lista:
1.Ashka - 2 koszulki
2.Deep
3.Simon
5.kaśQ
No
I mam nadzieję, że dojdzie do skutku 
Aha, i byłabym zainteresowana raczej tylko w przypadku, gdyby były damskie rozmiary, najbardziej to S, wielkie męskie koszulki to nie dla mnie
Lista:
1.Ashka - 2 koszulki
2.Deep
3.Simon
5.kaśQ
No
Aha, i byłabym zainteresowana raczej tylko w przypadku, gdyby były damskie rozmiary, najbardziej to S, wielkie męskie koszulki to nie dla mnie
Odezwał się Piospy i sytuacja wygląda następująco : koszulki - 25 zł + 5 zł przesyłka , dodruk może ruszyć w momencie gdy zbierzemy chętnych na 10 koszulek . Listę Piospy przeniósł na forum A Matter... , temat Koszulki . Są też koszulki w wersji damskiej , rozmiary S-L , różne kolory .
Ostatnio zmieniony sob lis 18, 2006 12:45 pm przez Ashka, łącznie zmieniany 1 raz.
ale to znaczy, że oni klubowiczów mają za jakieś pierdoły, co nie umieją? bo chyba na to wygląda.WICKER MAN pisze:Chodziło o to, żeby umożliwić klubowiczom ułatwienie w dostaniu się pod barierki.
no iMeier(D5) pisze:Nie zapominajmy, że Metallica ma jeszcze coś takiego jak meet&greet z członkami FC... no ale to jest pewnie w porządku.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Chodzi o to, aby ułatwić Klubowiczom dostanie się pod scenę bez konieczności przepychania się i walki o życie (choć utrzymać frontową pozycję też przecież nie jest łatwo). W niektórych krajach jak na południu czy w UK naprawdę ciężko jest się dopchać pod samą scenę.
najciężej w Polsce!
Nie byłem jeszcze poza granicami Polski na koncercie, ale u nas wcale tak ciężko nie jest, przynajmniej dla chudej osoby, która wcale za dużo siły nie ma...miki pisze:najciężej w Polsce!
no ja nie wiem, mi jest ciężko nawet bardzoMadril pisze:Nie byłem jeszcze poza granicami Polski na koncercie, ale u nas wcale tak ciężko nie jest, przynajmniej dla chudej osoby, która wcale za dużo siły nie ma... Razz
U takich pepików czy na Słowacji jest fpyte. Chyba że wokół są Polacy, co się nie solidaryzuja.
Żeby nie było wątpliwości, ja mówiłem o dopchaniu się do 2 rzędu, bo 1 to inna sprawa jest, a drugi też nie jest zły.