Wyjazd do Dortmundu - FAQ

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ

Post autor: Szajba »

co wy biadolicie.. na 90% koncertow na ktorych CHCIAŁEM byc w 1 rzędzie to byłem :P w polsce jest łątwo sie dostac pod scene :)
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

Madril pisze:Żeby nie było wątpliwości, ja mówiłem o dopchaniu się do 2 rzędu, bo 1 to inna sprawa jest, a drugi też nie jest zły. Smile
a ja o utrzymaniu się w tym rzędzie jak się jest kimś kruchym :/.
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

chodzi mi o to, ze w Polsce najbardziej się czuje to, że się jest na koncercie a nie stanie.
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

to prawda, ale kultura mnie dobija. jak jesteś za granicą to Polak Polaka raczej nie wy***ja, ale w kraju... Na Helloween rok temu jakiś ogromny za przeproszeniem fiut 70 razy większy ode mnie siłą mnie spod barierki wypchnął, a wyższy był ze 150 razy. No to sory. A widział, że facetem nie jestem. Tak więc prawie tam przytomność straciłam. Ale wiadomo, Ty będziesz myślec inaczej bo nie będziesz mieć z tym problemu ;)
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

EvE pisze:to prawda, ale kultura mnie dobija. jak jesteś za granicą to Polak Polaka raczej nie wy***ja, ale w kraju... Na Helloween rok temu jakiś ogromny za przeproszeniem fiut 70 razy większy ode mnie siłą mnie spod barierki wypchnął, a wyższy był ze 150 razy. No to sory. A widział, że facetem nie jestem. Tak więc prawie tam przytomność straciłam. Ale wiadomo, Ty będziesz myślec inaczej bo nie będziesz mieć z tym problemu
Ja wszystko rozumiem ze kazdy za wszelka cene chce byc jak najblizej ale drobna kobiałkę przepychać NIGDY! Jak nie pomoge to na pewno nie wypchne spod sceny ;)
miki
-#Clansman
-#Clansman

ja zawsze za niższymi stoje, a na jakichś miazga-koncertach to się nie stoi wcale.
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

A ja powiem tak ,że nie mam tego problemu, bo na koncert na ,których mi naprawdę zalezy siedzę na sektorach :) Ostatni raz byłem na płycie na Tool'u i jako ,że jestem raczej średniego wzrostu i "dobrze zbudowany" udało mi się ustać cały koncert w okolicach 3-4 rzędu
miki
-#Clansman
-#Clansman

ja bym nie umiał jakoś na płycie. nie że jestem jakiś superfajny i musze być blisko, ale jakoś za bardzo mnie nosi i nie dałbym rady siedzieć. choć teraz na kanalarzach siedziałem, ale to inna sztuka.
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

Chyba byś nie umiał na sektorze, a nie na płycie.
miki
-#Clansman
-#Clansman

no tak, błąd mój jakiś dziwny. dzięki
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Przygotujcie się na totalne zniszczenie w Dortmundzie!! Maideni są w super formie!! :rocx

Z opaskami nie ma większego problemu z dotarciem pod barierkę (wpuszczają 15 min. przed resztą więc jest też czas, żeby skoczyć do szatni czy kupić koszulkę). Wczoraj stałem pod Bruce'm na samym środku i mimo dużego "ciśnienia" dało się jakoś wytrzymać. ;) A wrażenia niezapomniane!
Awatar użytkownika
Dziku
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Dziku »

Szczesciarz, jeszcze dwa koncerty przed Dortmundem dla Ciebie :P
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

WICKER MAN pisze:Z opaskami nie ma większego problemu z dotarciem pod barierkę (wpuszczają 15 min. przed resztą więc jest też czas, żeby skoczyć do szatni czy kupić koszulkę). Wczoraj stałem pod Bruce'm na samym środku i mimo dużego "ciśnienia" dało się jakoś wytrzymać. A wrażenia niezapomniane!
kiedy zaczna rozsylac te opaski?? :?
No i jak ustalane jest spotkanie tych co maja opaski?? Tzn na ile wczesniej wiadomo gdzie sie trzeba stwaic ??
Awatar użytkownika
jesper
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: jesper »

WICKER MAN pisze:Przygotujcie się na totalne zniszczenie w Dortmundzie!! Maideni są w super formie!! :rocx

Z opaskami nie ma większego problemu z dotarciem pod barierkę (wpuszczają 15 min. przed resztą więc jest też czas, żeby skoczyć do szatni czy kupić koszulkę). Wczoraj stałem pod Bruce'm na samym środku i mimo dużego "ciśnienia" dało się jakoś wytrzymać. ;) A wrażenia niezapomniane!
... nie gadaj tylko dawaj realcję z koncertu w Szwecji 8) ... widzę że masz kolejną fotkę do kolekcji z przelotu samolotem z Dickim.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Szymon pisze:kiedy zaczna rozsylac te opaski?? :?
No i jak ustalane jest spotkanie tych co maja opaski?? Tzn na ile wczesniej wiadomo gdzie sie trzeba stwaic ??
Nie wiem kiedy... A wcześniej wysyłają PM'a z info, że już zostały wysłane oraz punktem spotkania. W Sztokholmie było przed jednym z wejść o godzinie 17.30, a zaczęli wpuszczać o 18.00 (tych bez opasek 15 min. później).

Co do relacji to co tu dużo mówić... Nie dziwię się, że Maideni kochają Szwecję, bo takiej publiczości nie widziałem w żadnym innym kraju! Kompletna orgia! ;) Nawet na sektorach wszyscy klaskali i się bawili. 13.500 osób zrobiło o wiele więcej hałasu niż 30.000 na Mystic Festival... Do tego AMOLAD w Szwecji już wkrótce powinien pokryć się platyną...
Największa Szwedzka gazeta zamieściła na pierwszej stronie zdjęcie z koncertu - potem prześlę skan artykułu. ;)
Awatar użytkownika
Maidenholik
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Maidenholik »

1. Offtop: stanie przy barierkach - nie chcialem probowac z racji tego, ze jestem (zdrowo;) niepelnosprawny, ale zaryzykowalem (czy to mozna nazwac ryzykiem w Czechach ?) podczas Sabbath - bylo cudnie;) utrzymalem sie do konca, takze u naszych sasiadow nigdy nie usiade na trybunach...
2. Zal mi sciska coraz to wieksze "polacie" ciala, gdy widze Wicker'a i jego nowe czesci avataru..., dawaj te relacje w koncu:)
miki
-#Clansman
-#Clansman

jesper pisze:widzę że masz kolejną fotkę do kolekcji z przelotu samolotem z Dickim.
a to z jakiej okazji? ten lot z fanklubu organizowano?
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Nicko stwierdził, że wczorajszy koncert był najlepszym na trasie!! :rocx 8)
Stockholm, Stockholm, Stockholm, what a ‘Kin brilliant night. I’m still in shock!!!!!!!!!!!
I thought the Saturday evening show was the best so far but alas I was wrong. Last night we played THE BEST yet I can tell you.
We hit the stage running and didn’t look back. The sound, the audience, the performance were all fantastic.
Although I had a very heavy hangover and was getting absolutely no sympathy from anyone, I had the greatest time. It’s so strange that when you feel bad you end up playing one of your best shows to date. Well, what do I know????????????????
miki
-#Clansman
-#Clansman

przy okazji jak odpowiadasz na zadane przez mnie powyżej pytanie to z ciekawości się spytam ile Cię wyniosła ta podróż, jak mógłbyś powiedzieć. może sam kiedyś bym się wybrał na skandywnaie na jakieś coś, bo tam to ta atmosfera ponoć, zresztą jak sam Ty tez mowisz, jest fajna nieźle.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

WICKER MAN pisze:Przygotujcie się na totalne zniszczenie w Dortmundzie!! Maideni są w super formie!! :rocx

No robisz apetyt, ale chyba juz wszystko wiadomo co tylko mozna przed Dortmund wiec bedziesz dawal w ogole wlasna relacje?
Sciales wlosy ? :)
Jak coreczka Steva wypadla?
Bez opaski tez jednak zamierzam dzielnie walczyc o pierwsze pozycje :)
Zablokowany