Spotkanie w dzień koncertu Di Anno we Wrocławiu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Spotkanie w dzień koncertu Di Anno we Wrocławiu
Dawać jakieś propozycje, no i piszcie kto by ewentualnie był zainteresowany,ja mysle raczej o spotkaniu po koncercie, bo wiadomo że niektórzy musieliby siedzieć na dworcu po koncercie i czekać na pociąg a lepiej sie piwka napić, przed koncertem tez można.
Re: Spotkanie w dzień koncertu Di Anno we Wrocławiu
przypominam że nagrody za udział w akcji będzie można odebrać na koncercie jakby ktoś chciał 
po co 4ty temat o tym samym w zasadzie??
Ja bede, ale jeszcze nie wiem jak o ktorej itd. Napisze w przyszla sobote rano, ale jak bedzie czas to chetnie gdzies przycupne
Ja bede, ale jeszcze nie wiem jak o ktorej itd. Napisze w przyszla sobote rano, ale jak bedzie czas to chetnie gdzies przycupne
sam przyjeżdzasz czy z ekipą jakąś?
poki co mi nic o ekipie nie wiadomo 
może byśmy coś Ci wpakowali?
ja bym zdzicha wsadził 
byle nie robil wiochy w przedziale to moze jechac :]
słyszałeś zdzich, jedzeisz na koncert 
Spoktanie po gigu - git :]
Hehe, teraz to nie ma wyjścia ;]Matek pisze:słyszałeś zdzich, jedzeisz na koncert Razz
Piszcie kto by chciał sie spotkać, ugadajcie to z Fearem bo ja nie mam netu cały czas .
Ja to mam pytanie. Z którego dworca we Wrocku najłatwiej jest dostać się pod klub.
W sumie to moglibyśmy sie jakoś spotkać i pójść na piwo.
I jeszcze jedno. Czy są jakieś kluby w których możnaby poczekać do rana na pociąg?
I jeszcze jedno. Czy są jakieś kluby w których możnaby poczekać do rana na pociąg?
Tez tam mialem byc ale niedawne wyjscie ze szpitala sprawilo ze niestety nie spotkamy sie we wroclawiu
Druga rzecz jest zaloba po halembie i co z tego typu imprezami?
Zapytam wprost - ktoś mnie przygarnie na koncert? Nie mam w zwyczaju samemu chodzić na tego typu imprezy (ekipa została w Zawierciu) - po prostu czuje się nieswojo
. Jeśli komuś nie będzie przeszkadzało doczepienie do grupy kolejnej osoby to niech mi da znać.
z głownego,do klubu jest z 10 min drogi ale trza wyjsc od tylu dworca.Levy pisze:Ja to mam pytanie. Z którego dworca we Wrocku najłatwiej jest dostać się pod klub.
zróbcie sobie taka mapke jak ja zrobilem dla katowic 
już nie mam tu najwięcej postów

http://www.madness.gower.pl/
Na stronce jest mapka - pod tekstem, na żółto
Na stronce jest mapka - pod tekstem, na żółto
Na Dworzec to nawet moge po ciebie wyjśc jak chcesz, bo w sobote mam dużo czasu, a co klubów to Exodus, Intro albo nawet ten Madness, ja licze że po koncercie z Di Anno sie troche pogada, ale może być różnie.Levy pisze:Ja to mam pytanie. Z którego dworca we Wrocku najłatwiej jest dostać się pod klub.
Wszyscy którzy chcecie sie spotkać, po prostu tu sie umawiajcie, ja nie mam netu non stop , ale wy możecie sie jakoś zmówić, o której godzinie, przykładowo o 17 pod klubem .
ale głupie pytania zdajeszXiminez pisze:Zapytam wprost - ktoś mnie przygarnie na koncert? Nie mam w zwyczaju samemu chodzić na tego typu imprezy (ekipa została w Zawierciu) - po prostu czuje się nieswojo . Jeśli komuś nie będzie przeszkadzało doczepienie do grupy kolejnej osoby to niech mi da znać.
Przepraszam, już nie będę
. W końcu trzeba się zapoznać. To jeszcze mi wycieczka po bilet została 
Ximinez pisze:To jeszcze mi wycieczka po bilet została Wink
już nie mam tu najwięcej postów