Kto gdzie będzie na Metal Marathon 2?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Kto gdzie będzie na Metal Marathon 2?
Ja dlatego biorę jakąś cieńką kurtkę, żeby sie nie zagrzać, torby nawet nie biorę i jeśli nie jest to konieczne to nie polecam. Mój kolega za to zamierza wziąć flagę ,heh ,może być wesoło.
Ach ta gorączka przed koncertowa, jeszcze nie jest taka duża, ale podejrzewam że za jakieś 3-4 dni już będzie, w końcu gra pierwszy wokalista Iron Maiden. Bardzo ciekawi mnie frekwencja no i forma Di Anno,z tym że tylko o to pierwsze sie obawiam.
Ach ta gorączka przed koncertowa, jeszcze nie jest taka duża, ale podejrzewam że za jakieś 3-4 dni już będzie, w końcu gra pierwszy wokalista Iron Maiden. Bardzo ciekawi mnie frekwencja no i forma Di Anno,z tym że tylko o to pierwsze sie obawiam.
Do Katowic to moge sie tak wybrac, ale do Wrocka juz nie bardzoNomad pisze:Ja dlatego biorę jakąś cieńką kurtkę, żeby sie nie zagrzać, torby nawet nie biorę i jeśli nie jest to konieczne to nie polecam.
- dostoevsky
- -#Assassin

Warszawa:
1. The Wizard
2. herki
3. Deleted User 804
4. szatanista
5. Sim0n
6. Addie
7. Archaon
8. Wicker
9. Dziku
10. Grzędi
:rocx
1. The Wizard
2. herki
3. Deleted User 804
4. szatanista
5. Sim0n
6. Addie
7. Archaon
8. Wicker
9. Dziku
10. Grzędi
:rocx
do Mega można wejść z plecakiem ?
W Madnessie jest szatnia, złotówke kosztuje.
Fałszywe plotki rozsiewacje.
Piwo: Bartek 3 zł, Warka 4,50, Żywiec 5. Bartka nie polecam, cena zachęcająca ale ból żołądka gwarantowany
Fałszywe plotki rozsiewacje.
Piwo: Bartek 3 zł, Warka 4,50, Żywiec 5. Bartka nie polecam, cena zachęcająca ale ból żołądka gwarantowany
ten co w "co sie stao" ?jamro pisze:Piwo: Bartek 3 zł
już nie mam tu najwięcej postów

-
szatanista
- -#Long distance runner

potem jak Macius z Klanu bedziecie swirowacjamro pisze:Bartka nie polecam, cena zachęcająca ale ból żołądka gwarantowany
A jak, zabawa musi sie rozkręcić ;>szatanista pisze:potem jak Macius z Klanu bedziecie swirowacjamro pisze:Bartka nie polecam, cena zachęcająca ale ból żołądka gwarantowany
ból to pół biedy, gorzej jak potem tydzień się ma runninga
Myślicie, że wypada Paulowi dać do podpisania Killersów albo Iron Maiden?
- likipiki
- -#Lord of the flies

ten koleś w tym momencie robi tak wielką podszywkę pod IM, że chyba nie ma problemu 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
ja mu tez dam do podpisu, wezme tez dvd the beast in the east 
-
Deleted User 804
ja sie nad early days zastanawialem by mu dać Najwyżej krzywo spojrzy na mnie 
Pytanie za 10 punktów Jak trafić do progresji
Ta wiem ze na stronie jest jakie autobusy i tramwaje tylko na którym przystanku wysiąść i jak stamtąd dalej
Pytanie za 10 punktów Jak trafić do progresji
Ta wiem ze na stronie jest jakie autobusy i tramwaje tylko na którym przystanku wysiąść i jak stamtąd dalej
Deleted User 804 - wsiądź w 310, 105 albo 20 i wysiądź na przystanku WAT. I tam już zobaczysz Progresję.
A ja do podpisu wezmę jeszcze Best Of The Beast jeśli o to chodzi.
A ja do podpisu wezmę jeszcze Best Of The Beast jeśli o to chodzi.
Bedzie ktos z warszawy jechal z okolic centrum albo bedzie poruszal sie metrem ?
bo nie mam zielonego pojecia jak tam trafic, a mieszkam poza warszawa i znam tylko centrum i od biedy mokotow
potrzebuje tam dotrzec na 16 lub pare minut przed, ma ktos jakies pomysly badz chec do pomocy ? prosze o jak najszybsza odpowiedz
dobrze gada.. polac mu !!!Szajba pisze:ALE KTO IDZIE TAM DLA PAULA ?Sir Saw pisze:a Paul na pewno nie... Smile![]()
Chainsaw rulez :rocx
- Metalophil
- -#Moonchild

mam pytanie - jak wygląda sytuacja z biletami? czy będzie można jeszcze jutro kupić przed koncertem?
z tego co wiem to Witka juz nie ma wiec nie wiem czy odpowie ale sadze ze nie bedzie z tym zadnego problemuMetalophil pisze:mam pytanie - jak wygląda sytuacja z biletami? czy będzie można jeszcze jutro kupić przed koncertem?
Ostatnio zmieniony pn lis 20, 2006 6:43 pm przez Sim0n, łącznie zmieniany 1 raz.
do klubu sie wybierze tam powinni mieć. a Witek już w trasie pewnie jest z piłą
znaczy trasa sie jutro zaczyna
EDIT: liczę na to, że jutro późnym wieczorem, ewentualnie w środę rano będzie tu set lista chainsaw i ewentualnie paula
EDIT: liczę na to, że jutro późnym wieczorem, ewentualnie w środę rano będzie tu set lista chainsaw i ewentualnie paula
już nie mam tu najwięcej postów