flaszke to syzyg stawiaSzymon pisze:i z tego co pamietam to flaszke tez
Spotkanie Ekipy sanktuarium przed koncertem Chainsaw w Mega
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Spotkanie Ekipy sanktuarium przed koncertem Chainsaw w Mega
A będzie w Katowicach?
Szymon pisze:i z tego co pamietam to flaszke tez
ło matko...dobra na 4 Harnasie mnie stać
już nie mam tu najwięcej postów

Raczej tak.Clans pisze:A będzie w Katowicach?
Szajba mi tez obiecales piwo jak Ci plyte przywioze 
to ja chyba odwolam moją obecnośc
nie no sie zobaczy
nie no sie zobaczy

te dobra...sroda jest. jak sie umawiamy ? 17:00 pod zegarem ?

Mi pasuje, jak najbardziej :beer
-
Deleted User 622
przekazuje wam smutna nowice. otoz chyba mnie nie bedzie, bo jutro jade do krk i nie wiem, czy wroce do piatku..
nie placzcie
nie placzcie
nie wiem, nie wiem. zobaczy sie
jak kolezanka, u ktorej bede mieszkac bedzie wracac w pt do domu, to ja z nia. a jak nie to nie 
mam złą wiadomość, szczegulnie dla siebie(i zdzicha). ze względu na moją kontuzję łydki, najprawdopodobniej bede na srodkach przeciwbólowych i to nie na ibupromie tylko na Tramalu albo Ketonalu, a to są mocne scierwa, przez co moje picie alkoholu ograniczy się do JEDNEGO piwa
ze skakaniem tez sie moge pożegnać
i dlatego..ZAJMUJEMY LOŻE PO PRAWEJ OD SCENY 

Ja na koncert nie idę, ale wydaje mi się że Szajba się boi konfrontacji ze Zdzichem. Lepiej posmaruj sobie nogę jakąś maścią, a nie się gównem będziesz szprycował.
a ty myslisz ze co robie od wczoraj ? konfrontacji ze zdziche by i tak nie bylo o czym juz pisalem
licze na to ze do piatku noaga na tyle mi sie wyleczy ze noie bede musial nic brac i bede moigl wywalic jakies 3-4 piwa

Piwa jak piwa, ważniejsze żeby se poskakać na koncercie :]
A tam ja po tymtych środkach co Ty biezesz po 6 piłem i nic mi nei było, ale ok jak sie boisz to trudno, ja tam akurat nie chce sie dokumentie nawalic, bo postanowiłem się zmienic, dlatego wypijemy kuturalnie po te 10 piwek i koniec
Dlatego dobrym wyjściem będzie zajęcie dobrego widokowego miejsca, bo mnie żerbra tak nawalają, ze nie wiem czy dam rade poskakać, także Szajba siędziemy sobie kulturalnie na koncercie i powoli będziemy delektować się smakiem złocistego napoju bogów.
nie rób wiochy no ;/Kea pisze:przekazuje wam smutna nowice. otoz chyba mnie nie bedzie, bo jutro jade do krk i nie wiem, czy wroce do piatku..
jesli bede mogl przyjechac to co ja przez godzine bede robil?Szajba pisze:17:00 pod zegarem ?
co do zlotu - Szajba, ciesz się, ja nie piję bo jestem na antybiotyku, więc trochę na mnie zaoszczędzisz
co do koncertu - o szaleństwie raczej nie ma mowy, jestem świadom tego, że już na samym początku w obecnej sytuacji bym wysiadł :] więc najwyżej zaprzyjaźnię się z jakąś ścianą z tyłu i będę robił za szatnię tudzież wieszak
ale to teoretycznie, czy będę dowiem się pewnie jutro albo w piątek rano
burżuje mają jakąś lożęSzajba pisze:i dlatego..ZAJMUJEMY LOŻE PO PRAWEJ OD SCENY
Ostatnio zmieniony śr lis 22, 2006 8:49 pm przez Wrath, łącznie zmieniany 1 raz.
No to jest nas 3, ja, Ty i szajba, za chwile sie okaze że wieksozśc bedzie siedziałaWrath pisze:więc najwyżej zaprzyjaźnię się z jakąś ścianą z tyłu i będę robił za szatnię tudzież wieszak
Możemy się razem powłóczyć bo ja też będę wcześniej trochęWrath pisze:jesli bede mogl przyjechac to co ja przez godzine bede robil?