METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
szatanista
- -#Long distance runner

Re: METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
za godzine wyruszam razem z Sim0nem. bedzie sie dzialo! do zobaczenia pod scena.
Postarajcie sie podać setlistę tak gdzieś o 1 w nocy, bo bardzo mi zalezy by ją znać jeszcze przed snem ,z góry dzięki.
- dostoevsky
- -#Assassin

No też niedługo wyruszam, ale wcześniej coś się wypije
Mam nadzieję, że ktoś mnie tam pozna na koncercie, w końcu fotę mam w awatarze 
Sprawa taka, może ktoś będzie zainteresowany. Mam jeden wolny bilet (sam nie mogę się wybrać na Metal Marathon), szkoda, żeby się zmarnował, więc wyślę go jutro priorytetem pierwszej osobie która zgłosi się do mnie na PM.
Kto pierwszy ten lepszy. 
-
Deleted User 357
Grrrrr....Po co ja dzis kupowałem

- likipiki
- -#Lord of the flies

i tak nie dojdzieMeier(D5) pisze:szkoda, żeby się zmarnował, więc wyślę go jutro priorytetem pierwszej osobie która zgłosi się do mnie na PM. Smile Kto pierwszy ten lepszy. Wink
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
Deleted User 357
A no właśnie,przecież listonosze strajkują 
LOL, serio?
W takim razie nikt nie dostanie biletu. 
Kurde jedna sprawa mnie zaczęła bardzo martwić, ta tragedia w kopalni halemba w rudzie, bo już są 2 ofiary, a kto wie czy więcej nie będzie, i znając podejście lokalnych władz to pewnie wprowadzą żałobe na śląsku i odwołaja wszystki imprezy, może jestem przewrazliwiony po Judas Priest, ale...u nas wszystko mozliwe.
a to to sie stało ze te karetki tak jezdziły jak szalone... kurde wiadomosci nie ogladalem. a co do odwolania... niechce mi sie wierzyc, bo juz takie sytuacje byly wiec... watpie
już nie mam tu najwięcej postów

O której zaczyna się koncert w Rzeszowie i kto gra jako pierwszy ??
Oj nie wiem. Ja zaczynam się poważnie martwić o koncert :/ To jest dopiero poczatek :/ ofiar może być niestety znacznie więcej
No już znaleźli 6 ciał, a a juz cos mowili ze kolejne 8 jest, ja juz sam nie wiem, ale coraz bardziej się boję...
Wpuszczają od 18:30, start po 19, koniec koncertu okolo 22:30 (info od Wita)Craven pisze:O której zaczyna się koncert w Rzeszowie i kto gra jako pierwszy ??
pierwszy :]
koncert rozpoczął się punkt 20, zakończył się o 22.58 (prawie jak 2 minutes to midnight
). Pogratulować trzeba ekstra krótkiej przerwy technicznej.
Chaisaw - jak dla mnie żadna rewelacja, ale dało się słuchać
wokaliście brak trochę charyzmy i w ogóle kontaktu z publicznością jak dla mnie. dlatego już Dragon's Eye jest lepsze :] grali ~1h.
Paul & AK47. ehh. Paul wygląda wprost jak "wielki prosiak" (cytat kolegi). zaś jego AK47 też ciekawe, był tam między innymi kowboj i gość z wytatuowanym napisem "Iron Maiden" powyżej tyłka. więcej może będzie jutro bo idę spać.
koncert rozpoczął się punkt 20, zakończył się o 22.58 (prawie jak 2 minutes to midnight
Chaisaw - jak dla mnie żadna rewelacja, ale dało się słuchać
wokaliście brak trochę charyzmy i w ogóle kontaktu z publicznością jak dla mnie. dlatego już Dragon's Eye jest lepsze :] grali ~1h.
Paul & AK47. ehh. Paul wygląda wprost jak "wielki prosiak" (cytat kolegi). zaś jego AK47 też ciekawe, był tam między innymi kowboj i gość z wytatuowanym napisem "Iron Maiden" powyżej tyłka. więcej może będzie jutro bo idę spać.
Ostatnio zmieniony śr lis 22, 2006 12:07 am przez archaon, łącznie zmieniany 4 razy.
moooooore....jak Chainsaw...jak Paul...jak kawalki maiden 
Być może jednak będę na koncercie, więc oferta niestety już nieaktualna.Meier(D5) pisze:Sprawa taka, może ktoś będzie zainteresowany. Mam jeden wolny bilet (sam nie mogę się wybrać na Metal Marathon), szkoda, żeby się zmarnował, więc wyślę go jutro priorytetem pierwszej osobie która zgłosi się do mnie na PM.Kto pierwszy ten lepszy.
settttt :]
do tego tematu:
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=6539
bo moze nie wszyscy chcą wiedziec
do tego tematu:
Czyli ten set już stuprocentowy ??Wrath pisze:settttt :]
do tego tematu: