METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
nie nie ten nie :] trza czekac az sie na dole cos pojawi 
Na którym dole ??Wrath pisze:nie nie ten nie :] trza czekac az sie na dole cos pojawi
na dole stronki
moze ktos sie domysli i napisze set tam a nie np tu
tamten jest przypuszczalny
Aaaaa... ja zaspany jestem
także nie kumam za bardzo
czekam tylko na setlistę :rocx
-
Deleted User 804
koncert fajny, nagłośnienie tragedia a zwłaszcza głóśność wokalu w chainsaw i u Paula
Publika taka sobie. Znaczy później coraz lepiej i na Paulu nawet nawet ale na chainsaw zwłaszcza na poczatku fatalnie. Czy tylko ja poskakałem troche na Ball Of My Life?
Później było już troche lepiejej i było z kim skakać
Po dzisiejsztym dniu jestem bogadszy o autografy chainsaw, paula i jego zespołu, grupowe zdjęcie z nimi(jak mi wicker prześle), ręcznik któregoś z gitarszystów Paula(siora złapała), podpisane early days i nową płytke chainsaw zakupioną za tylko 20 zł
Paul wyszedł bogadszy o tanie polskie wino
Ogólnie przez większość koncertu Deleted User 804 miał Deleted User 804a na twarzy i się całkiem dobrze bawił
Czemu chainsaw nie zagrał na bis?
Sim0n musze Cie rozczarować bo Cie poznałem
Publika taka sobie. Znaczy później coraz lepiej i na Paulu nawet nawet ale na chainsaw zwłaszcza na poczatku fatalnie. Czy tylko ja poskakałem troche na Ball Of My Life?
Po dzisiejsztym dniu jestem bogadszy o autografy chainsaw, paula i jego zespołu, grupowe zdjęcie z nimi(jak mi wicker prześle), ręcznik któregoś z gitarszystów Paula(siora złapała), podpisane early days i nową płytke chainsaw zakupioną za tylko 20 zł
Paul wyszedł bogadszy o tanie polskie wino
Ogólnie przez większość koncertu Deleted User 804 miał Deleted User 804a na twarzy i się całkiem dobrze bawił
Czemu chainsaw nie zagrał na bis?
Sim0n musze Cie rozczarować bo Cie poznałem
-
szatanista
- -#Long distance runner

no dobry koncercik byl. bardzo milo zaskoczyl mnie Chainsaw - dopiero pierwszy raz widzialem ich w pelnym, ponad godzinnym secie i bardzo mi sie spodobalo.
pozdrowienia: Sim0n (dzieki za podwozke ;p), Wicker, Herki (podeslij mi jakos zdjecie
, Mayer z Małżonką oraz Mlody ;p (jesli kogos pominalem to przepraszam ;p).
pozdrowienia: Sim0n (dzieki za podwozke ;p), Wicker, Herki (podeslij mi jakos zdjecie
Nakręciłem jakieś 30 minut koncertu na video i porobiłem masę zdjęć. Paul okazał się grubą parówą i uciekł od fanów po koncercie, a tak namiętnie na niego czekałem. Chlip. Ale reszta bandu spoko, wyszli pogadali luz. Chainsaw wypadło blado - widziałem ich już 4 razy i to był ich najgorszy występ jaki mi dane było oglądać. Maxx stremowany, jakiś przestraszony i w ogóle jakoś do kitu. A Paul to kozaczek jakich mało. Świetny secik, kiepskie nagłośnienie [ale może to i lepiej, bo nie chciałbym wyraźnie słyszeć tych jego kwików ;p]. Moim dorobkiem z tego koncertu są 2 papierosy, które Paul rzucił na ziemię podczas koncertu, oba wypaliłem bo coś mało ich dojarał. Z jednym mam zdjęcie zrobione przez Wickera, mam nadzieję że tu wrzuci jakoś. Mam nadzieję że Paul nie jest chory na żadną chorobę przenoszoną drogą kropelkową.
Natomiast podczas pierwszego mini pogo na Chainsaw zostałem od razu brutalnie znokautowany ciosem z łokcia w ryj, co spowodowało nadkruszenie 2 zębów, które dalej mnie bolą i w ogóle nie jest świetnie. Po tym wydarzeniu nie chciało mi się więcej pogować.
Zaraz z serii "Herki Ekskluziw" zarzucę jakieś 2 losowo wybrane filmiki [mam parę w dobrej jakości obrazu trwających 1 minutę i więcej o gorszej jakości trwające 3 minuty] i parę fajnych fotek.
Natomiast podczas pierwszego mini pogo na Chainsaw zostałem od razu brutalnie znokautowany ciosem z łokcia w ryj, co spowodowało nadkruszenie 2 zębów, które dalej mnie bolą i w ogóle nie jest świetnie. Po tym wydarzeniu nie chciało mi się więcej pogować.
Zaraz z serii "Herki Ekskluziw" zarzucę jakieś 2 losowo wybrane filmiki [mam parę w dobrej jakości obrazu trwających 1 minutę i więcej o gorszej jakości trwające 3 minuty] i parę fajnych fotek.
Herki nie zgodze sie z Toba.. chainsaw jak dla mnie dalo najlepszy koncert na jakim bylem a tego troche bylo.. nareszcie zagrali porzadny dlugi set (70min) i wypadlo to wszystko rewelacyjnie.. jeden wielki kopas.. zamietli progresje i tyle..
a di'anno wypad bladziutko w porownaniu do chainsaw.. wiadomo ze publika wiecej szalala na di'anno ale to ze wzgledu na znajomosc kawalkow maiden.. a jednak nie sadze zeby tam wszyscy znali chainsaw.. ja sie wybawilem na chainsaw tak bardzo ze nie mialem sily juz na paula ktory imo wypadl slabo..
w kwestii naglosnienia to sie nie wypowiadam..
a di'anno wypad bladziutko w porownaniu do chainsaw.. wiadomo ze publika wiecej szalala na di'anno ale to ze wzgledu na znajomosc kawalkow maiden.. a jednak nie sadze zeby tam wszyscy znali chainsaw.. ja sie wybawilem na chainsaw tak bardzo ze nie mialem sily juz na paula ktory imo wypadl slabo..
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Chainsaw jak dla mnie wypadli beznadziejnie. Równie dobrze mogliby dla mnie w ogóle nie grać. Przynajmniej bym się nie nudził tyle czasu.
Paul z BoysBandem dali fajne show, jednak dla mnie lepiej by było, gdyby grali tylko kawałki z IM i Killers (co było z resztą widać po reakcjach publiczności), gdyż to co zagrli z czasów po Maiden było w większości słabe, no może miejscami przeciętne.
Rozczarowało mnie jeszcze średnie nagłośnienie i niewielka publika. Spodziewałem się większej liczby osób. Mimo wszystko koncert Paula mi się podobał. Warto było przeboleć Chainsaw, aby posłuchać tych kilku klasyków Maiden.
Paul z BoysBandem dali fajne show, jednak dla mnie lepiej by było, gdyby grali tylko kawałki z IM i Killers (co było z resztą widać po reakcjach publiczności), gdyż to co zagrli z czasów po Maiden było w większości słabe, no może miejscami przeciętne.
Rozczarowało mnie jeszcze średnie nagłośnienie i niewielka publika. Spodziewałem się większej liczby osób. Mimo wszystko koncert Paula mi się podobał. Warto było przeboleć Chainsaw, aby posłuchać tych kilku klasyków Maiden.
Co kto lubi - Chainsaw lepiej wypada jak gra jakoś w mniejszym klubie [w Starej Progresji na przykładSim0n pisze:Herki nie zgodze sie z Toba.. chainsaw jak dla mnie dalo najlepszy koncert na jakim bylem a tego troche bylo.. nareszcie zagrali porzadny dlugi set (70min) i wypadlo to wszystko rewelacyjnie.. jeden wielki kopas.. zamietli progresje i tyle..
Chainsaw beznadziejnie?? dla mnie to moglo by nie byc tam paula bo nic nie pokazal.. a granie tylko kawalkow maiden bylo by totalna glupota.. sam paul pewnie z checia nie gral by ich ale wtedy pewnie malo kto by poszedl na jego koncert..
no ale masz prawo sadzic inaczej..
no ale masz prawo sadzic inaczej..
http://azsfans.com/dianno/
Macie tu fotki, niektóre bardzo mnie się podobają. Teraz uploadują się 2 filmiki, ale to trochę potrwa... Oczywiście wszystko mojego autorstwa ;]
Macie tu fotki, niektóre bardzo mnie się podobają. Teraz uploadują się 2 filmiki, ale to trochę potrwa... Oczywiście wszystko mojego autorstwa ;]
-
Deleted User 804
łe tyam fajnie. Jeśli pominąć nagłośnienie to jedyne czego mógłbym się czepić z występu zespołu to brak bisów. Publiczność była kiepskaSim0n pisze:Chainsaw jak dla mnie wypadli beznadziejnie
O i jeszcze jeden minus-przez Chainsaw nie mogłem na Paulu machać za bardzo włosami bo już mnie kark bolał
no i właśnie dlatego nie za bardzo chce na ten koncert iśc, di anno zobaczyłbym z ciekawości, ale to za mało. bo jak się spodziewać można było chainsaw gra słabe koncerty. jakoś mnie to nie dziwi. dzięki Panowie za opinie wszelkie.
Publika przez cały koncert była jakaś średnia. Ludzi malutko, zero hardkoru pod sceną. Nawet duszno pod sceną nie było. W końcówce tylko trochę nadrabiać zaczęła, podczas Running Free, Phantoma itd. I swoją droga muszę przyznać, że Paul mimo że wygląda jak prosię i gada kretyńskie teksty to charyzmę maDeleted User 804 pisze:łe tyam fajnie. Jeśli pominąć nagłośnienie to jedyne czego mógłbym się czepić z występu zespołu to brak bisów. Publiczność była kiepskaSim0n pisze:Chainsaw jak dla mnie wypadli beznadziejnie![]()
O i jeszcze jeden minus-przez Chainsaw nie mogłem na Paulu machać za bardzo włosami bo już mnie kark bolał
SET CHAINSAW CHCE! s0 zapodaj 
już nie mam tu najwięcej postów

jest mniejszymi literkami w w temacie o secie :]
fajny, przynajmniej wiem co mnie ominie jesli nie przyjade
fajny, przynajmniej wiem co mnie ominie jesli nie przyjade
ale przyjedziesz :]Wrath pisze:fajny, przynajmniej wiem co mnie ominie jesli nie przyjade Neutral

a daj spokój
...
jak nie przyjedziesz to masz
[eve mode on] wpukane [/eve mode off]
[eve mode on] wpukane [/eve mode off]