Już jest postanowione, że koncert się odbędzie, ale zostanie poprzedzony minutą ciszy.DeaDe pisze:Będę w Krakowie.
Mam nadzieję, że nie odwołają koncertu z powodu żałoby.
METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- dostoevsky
- -#Assassin

Re: METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie, no to już lekkie przegięcie.Stoneman pisze:i w zyciowej ma byc na zawsze!! :beer za best heavy metal singer ever!! no poza Michaelem Kiske i Andim Derisem ;P
Już wkrótce na SanktuariuM zdjęcia z warszawskiego koncertu oraz wywiad z Paul'em DiAnno!!
ja sie juz zbieram do Rzeszowa.
Kaqwalek mam a auto mialo dzis remont
zobaczymy jak dobry 
DO ZOBACZENIA!!!!
DO ZOBACZENIA!!!!
no dobra paul jest best
a potem Kiske i Deris;P
-
Deleted User 804
nie moge się doczekaćWICKER MAN pisze:Już wkrótce na SanktuariuM zdjęcia z warszawskiego koncertu oraz wywiad z Paul'em DiAnno!!
A ile Deleted User 804 to spotkanie z Pulem i Chainsaw trwało?
-
Deleted User 804
nie mam pojęcia
najpierw wszystkich zobaczyliśmy, zaczeli podisywać plakaty, później wspólne zdjęcie i sie rozeszło towarzystwo. Paul został jak wicker wywiad z nim robił a później jeszcze podpisywał płyty. W sumie z niecałą godzine chyba
Jestem szybszy od Was i tuż po koncercie wrzuciłem foty i filmiki:WICKER MAN pisze:Już wkrótce na SanktuariuM zdjęcia z warszawskiego koncertu oraz wywiad z Paul'em DiAnno!!
http://azsfans.com/dianno/
Może niektórzy nie widzieli linka
-
Deleted User 804
ale ty nie masz zdjęcia na którym mi najbardziej zależyherki pisze:Jestem szybszy od Was i tuż po koncercie wrzuciłem foty i filmiki:
krocza paula ?ale ty nie masz zdjęcia na którym mi najbardziej zależy Crying or Very sad
wybacz musiałem :laugh
już nie mam tu najwięcej postów

Przepraszam nie chciałem.Deleted User 804 pisze:ale ty nie masz zdjęcia na którym mi najbardziej zależyherki pisze:Jestem szybszy od Was i tuż po koncercie wrzuciłem foty i filmiki:
fajnie to wyglada...ponad 50 letni, spasiony facet za mikrofonem i muzycy przed 30 
już nie mam tu najwięcej postów

No ja nie wiem czy tak przed 30, na starszych wyglądali. Ale Di Anno to warchlak pierwsza klasa. Tyle że on jeszcze 50 lat nie ma.
Ostatnio zmieniony śr lis 22, 2006 7:04 pm przez herki, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Deleted User 804
NieSzajba pisze:krocza paula ?ale ty nie masz zdjęcia na którym mi najbardziej zależy Crying or Very sad
wybacz musiałem :laugh
Przebaczamherki pisze:Przepraszam nie chciałem.
Grzędi pisze:Już jest postanowione, że koncert się odbędzie, ale zostanie poprzedzony minutą ciszy.DeaDe pisze:Będę w Krakowie.
Mam nadzieję, że nie odwołają koncertu z powodu żałoby.
Ale gdzie to jest napisane? Kumpel dzwonił do klubu i powiedzieli mu, że jutro o 12. będzie wiadomo.
menadżer zespołu mówi, że będą grali
No to ja się wypowiem o koncercie w Rzeszowie, bo właśnie wróciłem.
A więc krótko zwięźle i na temat:
Frekwencja marniutka, klub przyjemny. Do klubu wpuścili gdzies koło 18:45, małe piwkowanie i o 20:00 na scenę wyszli chłopaki z Chainsaw.Po niektórych wypowiedziach co do koncertu z Progresji obawiałem się trochę, ale wszystko było świetnie !! (poza słabo nagłośnionym wokalem).Chłopaki zagrali na pełnych obrotach ponad godzinny set (setlistę chyba znacie)
Po krótkiej przerwie na scenę wyszli muzycy od Paula i się zaczęło... niestety ten koncert jakoś nie przypadł mi do gustu, chłopaki wyglądali jak z wiejskich festynów. Piosenki co prawda grane szybko, ale wokal jakby od niechcienia, Paul szybko się zmęczył, i wsumie tyla..
Jakby to nie był TEN głos, pewnie wyszedłbym szybko z tego koncertu, i żałował że Chainsaw nie grał dłużej... Hmmm... Uczeń przerósł mistrza... to by było na tyle, więcej na koncert Paula raczej napewno nie pójdę... wystarczy....
Pozdrawiam, i miłej zabawy na kolejnych koncertach !! :beer :solo :rocx
Frekwencja marniutka, klub przyjemny. Do klubu wpuścili gdzies koło 18:45, małe piwkowanie i o 20:00 na scenę wyszli chłopaki z Chainsaw.Po niektórych wypowiedziach co do koncertu z Progresji obawiałem się trochę, ale wszystko było świetnie !! (poza słabo nagłośnionym wokalem).Chłopaki zagrali na pełnych obrotach ponad godzinny set (setlistę chyba znacie)
Po krótkiej przerwie na scenę wyszli muzycy od Paula i się zaczęło... niestety ten koncert jakoś nie przypadł mi do gustu, chłopaki wyglądali jak z wiejskich festynów. Piosenki co prawda grane szybko, ale wokal jakby od niechcienia, Paul szybko się zmęczył, i wsumie tyla..
Jakby to nie był TEN głos, pewnie wyszedłbym szybko z tego koncertu, i żałował że Chainsaw nie grał dłużej... Hmmm... Uczeń przerósł mistrza... to by było na tyle, więcej na koncert Paula raczej napewno nie pójdę... wystarczy....
-
aniaanulka5
- -#Prowler

Cały czas w mediach trąbią o żałobie narodowej, ja mam bilety na koncert do Wrocka i mam nadzieję, że się jedak odbędzie.
Chciałbym jeszcze nadmienić, że Paul nie był, delikatnie mówiąc, zachwycony bierną postawą części publiczności, wykonując wymowne gesty zachęcające do zabawy aż w końcu pokazał publice "fucka", w ogóle to Paul ma niewyparzoną gębę, ale warto było zobaczyć jego koncert na żywo.zygixxx pisze:No to ja się wypowiem o koncercie w Rzeszowie, bo właśnie wróciłem.
To jak to jest z koncertem jutro, skoro jest ta po.... żałoba narodowa, choć nie wiem czemu, ale to juz inna sprawa. Będzie na 100%?