Najlepszy zespół rockowy...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepszy zespół rockowy...
dość dzwine zespoły w tej ankiecie Nirvana i Van Helen? a gdzie purple, sabbaci i cała reszta? ale głos na GNR 
nie ubóstwiam nirvany, ale miejsce tu im się jak najbardziej należy.
z jakiej racji ?juras pisze:nie ubóstwiam nirvany, ale miejsce tu im się jak najbardziej należy.
już nie mam tu najwięcej postów

a z jakiej racji należy sie deep purple? nie lubię ich, ale uwzględniłbym ich w ankiecie. wiadomo przecież ze każdy taki ranking to jest generalizacja, ale bądźmy sprawiedliwi. nirvana choćby za wpływ na muzykę lat 90 albo za bycie jednym z ostatnich zespołów kultowych, ikon.
już nie odnosząc się w ogóle do propozycji w tej ankiecie. pełno razy już to padało tutaj, brakuje paru rzeczy (zwłaszcza the beatles).
już nie odnosząc się w ogóle do propozycji w tej ankiecie. pełno razy już to padało tutaj, brakuje paru rzeczy (zwłaszcza the beatles).
Ostatnio zmieniony czw lis 23, 2006 7:12 pm przez juras, łącznie zmieniany 1 raz.
-
The Burczax
- -#Moonchild

NicSzajba pisze:ale co wniosła nirvana do muzyki ?
takie spory są dla mnie jałowe. nikt nirvany nie musi lubić, ale zalatuje ignoranctwem taka postawa.
nie pwoeidzialem ze ich nie lubie, ale powiedzialem ze ich muzyka nic nie wnosi w rozwoj muzykijuras pisze:nikt nirvany nie musi lubić, ale zalatuje ignoranctwem taka postawa.

bo wniosla i starczy.Szajba pisze: nic nie wnosi w rozwoj muzyki
Ostatnio zmieniony pn lis 27, 2006 11:46 am przez slayer, łącznie zmieniany 1 raz.
Jazz is not dead, it just smells funny.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

A gdzie jest powiedziane, że najlepszy zespół to taki który najwięcej wniósł? Jakoś tak inne zespoły w ankiecie, tęz nie za dużó wniosły...
ale my sie tu ciagle klucimy o cos blednego, ja nie odmawiam nirvanie tego ze to spoko zespol, poprostu, to nie jest towarzystwo dla nich, tyle 

-
Paschendale
- -#Wrathchild

Zeppelini i Gunsi
Oczywiście L Z to moje zdanie ale jest jeszcze kilka kapel o których tu się nie wspomina np Deep Purple ,Black Sabbat, Nazareth, Scorpions.
łups de IRON
-
The Burczax
- -#Moonchild

Może by ktos zrobił nową ankietę uwzględnioającą wszystkie wielkie zespoły rockowe??
-
Deleted User 357
Nie ma możliwości dania tylu opcji w ankiecie,dlatego wszelkie ankiety w tematach tego typu IMO mijają się z celem.Może by ktos zrobił nową ankietę uwzględnioającą wszystkie wielkie zespoły rockowe??
A co do tematu, to biorąc pod uwagę jedynie moje osobiste preferencje muzyczne to Rainbow
dlaczego w tej ankiecie nie ma AC/DC ?? przecie to najlepszy zespół rockowy jaki kiedykolwiek powstał na tej planecie
to jest skandal! a gdzie Trybunie Tutki? co to za ankieta w ogóle? bana autorowi i wszystkim udzielającym się!
-
The Burczax
- -#Moonchild

ZgrywusMatek pisze:to jest skandal! a gdzie Trybunie Tutki? co to za ankieta w ogóle? bana autorowi i wszystkim udzielającym się!
oj proszę bez takich bo jeszcze mi sie głupio zrobi i cały misternie budowany imidż szlag trafi :closed