METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)

Solowe dokonania byłych i obecnych członków Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Bę�de na koncercie

21.11 Warszawa
25
17%
22.11 Rzeszów
9
6%
23.11 Krakółw
16
11%
24.11 Katowice
34
23%
25.11 Wrocł�aw
21
14%
26.11 Toruń
6
4%
na 2 koncertach
2
1%
na 3 koncertach
5
3%
na źadnym koncercie
28
19%

Liczba głosów: 146

abdoul
-#Charlotte
-#Charlotte

Re: METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)

Post autor: abdoul »

po krakowie, koncert naprawde dobyry, chainsaw dali rade, choc bez rewelacji, za to paul to juz było mistrzostwo. Zaczelo sie wczesnie ok. godz 19:30 skonczylo sie przed 22. Secik taki jak przedtem tylko troche pomieszany. Ogolnie za taką kase, to lepiej być nie mogło :D
Naturalnie Leżajsk
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

skoro Kraków był mój kochany to spytam: jak frekwencja?
Ed Hunter
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Ed Hunter »

Koncert w Krakowie rzeczywiście świetny! Paul i zespół dawali z siebie wszystko. Publika świetna! Mam nadzieję, że zespół rzeczywiście to docenił :rocx
Zapraszam do obejrzenia zrobionych przeze mnie fotek: http://edhunter.hopto.org/dianno/

Aha, ani Chainsaw ani Paul nie zapomnieli o uczczeniu pamięci ofiar kopalni Halemba! Publika w tych momentach świetnie się spisała...

Frekwencja, hmm... stałem przy samej scenie i rzadko oglądałem się za siebie ale sądzę, że w środku było ok. 150 osób.

Przy okazji pozdrowienia dla ekipy Sanktuarium spotkanej w klubie (Andzia, Szymon i pozostali)! :beer
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

Chainsaw dużo gra z płytki The Journey Into the Heart of Darkness? Bo tylko ta znam, tzn. znam- z 6-7 razy słyszałem z czego dwa dzisiaj :lol: Trochę się zaniedbałem :B z biletami nie będzie problemu? :P
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

fymciu pisze:po rozdawał i uścisną dłoń pogadał i wogóle.....
jestem w siódmym piekle!!!
heh pogadal i nawet popil - jaki ja zly jestem ze autem bylem :) Marynarz i Andzia walili tequille z Pawlem :) W ogole to sie chyba z nim ze 3 albo 4 razy zegnalismy, zanim wyszlismy z klubu. Andzia zostala nowa dziewczyna Pawla - pewnie rano napisze relacje z nocy jak bylo :P

Ogolenie ludzi malo bylo strasznie. Chainsaw mialo bardzo trudne zadanie na poczatku, zeby ludzi ruszyc. Ja tworczosci nie znam, wiec tez raczej obserwowalem. Plyte kupilem, wiec sie teraz lepiej zapoznam :)

Trza isc spac bo tez mi sie szykuje niezly metal maraton. 7 rano do pracy, wieczorem megaklub, sobota do wrocka a w niedziele do pracy :?
Benson
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Benson »

Jak jest dokładnie z godzinami koncertów w Mega? Ta 18.30 na bilecie to godzina wpuszczania, czy początek Chainsaw?
CubeX
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: CubeX »

Jest gdzieś na Forum setlista, albo chociaż jakieś bliższe informacje dotyczące utworów wykonywanych na trasie przez Paula?
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

Ale mnie kusi żeby się w niedzielę wybrać do Torunia. Tanie bilety kolejowe są bardzo. Problemem jest tylko moja matka ;]
Awatar użytkownika
slayer
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: slayer »

herki pisze: Problemem jest tylko moja matka ;]
wez ja ze soba ;)
Jazz is not dead, it just smells funny.
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

CubeX pisze:Jest gdzieś na Forum setlista, albo chociaż jakieś bliższe informacje dotyczące utworów wykonywanych na trasie przez Paula?
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=6539
;)
CubeX
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: CubeX »

Wrath pisze:
CubeX pisze:Jest gdzieś na Forum setlista, albo chociaż jakieś bliższe informacje dotyczące utworów wykonywanych na trasie przez Paula?
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=6539
;)
Dziękulski, ciekawi mnie jeszcze spotkanie dla wybrańców przed koncertem. Chodzi mi np. o to, czy można na nie wejść z własnym aparatem i czy jest mozliwość pstryknięcia sobie foty z Paulem (czy jest na to czas po prostu). Tu na Forum czytałem, że jakieś plakaty muzycy podpisują... Widziałem też zbiorowy portrecik z Warszwki bodajże. To jednak nie to samo, co fota sam na sam, nie?
Wit pisał mi, że płytki Chaisaw można na trasie kupić, a czy jakieś gadżety związane z Paulem też są dostępne?
Ironkos
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Ironkos »

Dalo sie spokojnie wniesc aparat albo kamere??
metalmissiek
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: metalmissiek »

miki pisze:jestem przeciwny narzucaniu komukolwiek żałowana za coś co nie musi go obchodzi. przez to dochodzi się do tego, że ludzie są źli na ten wypadek niż jakkolwiek współczują, czy coś.
ja szanuję to, że nie otwarcie mówisz, że tego nie przeżywasz, bo to też trzeba umieć.
Nareszcie jakiś głos rozsądku. O tym między innymi pisałem w swoim poście jakieś dwie strony wcześniej.
Szanuję tych, którzy uważają że w obliczu tego co się stało nie wypada iść na koncert, więc niech oni szanują to, że ja i paru innych uzytkowników tego forum ma zdanie odmienne i że woli jednak zobaczyć koncert.

Zwłaszcza, że nie chodzi tu o koncert jakiegos początkującego lokalnego wykonawcy, który może sobie zwyczajnie przełożyć występ na następny tydzień, ale o profesjonalną trasę zagranicznego artysty, z terminami ustalonymi dużo wcześniej i organizacją zapiętą na przysłowiowy ostatni guzik. Niektórzy wyczekują tego koncertu od dłuższego czasu, kupili bilet w przedsprzedaży, więc nie można teraz tak po prostu sobie odwołać imprezy ze względu na czyjeś widzimisię.

No nic, odetchnąłem z ulgą czytając o krakowskim koncercie. Skoro on się normalnie odbył, mimo iż wczoraj obowiązywała już żałoba, to jest szansa że katowicki show też przebiegnie bez zakłóceń. No i dobrze. Wreszcie jakiś powiew normalności!
Awatar użytkownika
Maidenholik
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Maidenholik »

zygixxx pisze:
Bizon pisze:to jeszcze jedno pytanko.. o ktorej konczyly sie koncerty w ostatnich dniach? bo zaczynaja sie chyba o podobnych porach, a zastanawiam sie jakie mam szanse zalapania sie na pociag o 22:55... podejrzwam, ze marne, no ale mnie to zastanawia

Zależy jak daleko Mega od dworca się znajduje... W Rzeszowie też miałem problem z pociągiem, nieznajomość miasta i dość znaczna odległość. Ale koncert cały z bisami zobaczyłem. Skończył się około 22:45-22:50
A pozniej do 5-ej na dworcu..., ale coz zrobic..., jednak z cala pewnoscia warto bylo !!!
kubush
-#Invader
-#Invader

Post autor: kubush »

sory za glupie pytanie ale o ktorej zaczyna sie koncert
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

dzis do mega od 18:30 wpuszczaja...kolo 20 chyba Chainsaw zaczyna..
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Koncert w Mega będzie na 100%. Bez obaw. :)
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

CubeX pisze:Dziękulski, ciekawi mnie jeszcze spotkanie dla wybrańców przed koncertem. Chodzi mi np. o to, czy można na nie wejść z własnym aparatem i czy jest mozliwość pstryknięcia sobie foty z Paulem (czy jest na to czas po prostu). Tu na Forum czytałem, że jakieś plakaty muzycy podpisują... Widziałem też zbiorowy portrecik z Warszwki bodajże. To jednak nie to samo, co fota sam na sam, nie?
Wit pisał mi, że płytki Chaisaw można na trasie kupić, a czy jakieś gadżety związane z Paulem też są dostępne?
aparat wniesiesz spokojnie a jak sie postarasz to nawet kogoś może uda Ci się wnieść :wink: Zdjęcie zrobisz też raczej bez problemów jak nie przed to po koncercie zapewne choć jak bedziesz miał możliwość to rób przed. były jakieś koszulki ale chyba tylko chainsaw i trasy. Nie zwracałem na nie zbyt dokładnie uwagi. Były też płyty ale tylko chainsaw w świetnej cenie. 20 zł za płyte w tym kraju to baaaaaaaardzo tanio i fajna pamiątka z koncertu zostaje :wink:
Awatar użytkownika
Andzia
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Andzia »

Szymon pisze: Marynarz i Andzia walili tequille z Pawlem :) W ogole to sie chyba z nim ze 3 albo 4 razy zegnalismy, zanim wyszlismy z klubu. Andzia zostala nowa dziewczyna Pawla - pewnie rano napisze relacje z nocy jak bylo :P
Hehe jaja były z Paulem. Szymon musze cie zmartwić, nie umówiliśmyy się na randkę we dwoje :P Jakoś tak gadał z nami i żartował i nie trwało to wcale krótko. Sobie żartował że chce mnie zabrac ze sobą ale mu powiedziałam że jest dla mnie za stary :lol: a on na to że nie bo jego zona jest tylko rok starsza ode mnie. Co za gość. Postawił mi i Marynarzowi tequile. W końcu się pożegnał i pojechał do hotelu spać.

A koncert był fajowy. Ja sie świetnie bawiłam pomimo tego że nagłośnienie do dupy, no ale to zawsze tak jest. Dianno ma fajny zespół ze szwecji :wink:

A zespół Chainsaw - no kurde kolejny przeuroczy skład, i mają technicznego takiego zgrywusa że normalnie tak mnie bolał brzuch ze śmiechu :lol:

No tyle pozytywnych wrażeń, musze sobie to jakoś przetrawić,

PS. Maciek, Szymon dzieki za towarzyszenie pod barierkami :D i pozdrowienia dla Ed_Huntera który stął za mną :wink:
DeaDe
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: DeaDe »

Ed, zdjęcia nie działają, możesz naprawić ;)? Może się załapałem na jakieś. Żałuję jak cholera, że nie wziąłem aparatu, ale przynajmniej autografy od wszystkich się mi udało zdobyć.
ODPOWIEDZ