Późno strasznie, pewnie przed 23 nie skończą....S1MON pisze:dzis do mega od 18:30 wpuszczaja...kolo 20 chyba Chainsaw zaczyna..
METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
czy ja wiem....wawa czy krak konczyly sie jakos tuz przed 23
krak sie o 22 skonczyl chyba 
No co Ty. Nieco przed 23.
Chainsaw odpuściło 3 kawałki.
Dianno zagrałby jeszcze <Iron Maiden>, gdyby nie ochroniarze.
Chainsaw odpuściło 3 kawałki.
Dianno zagrałby jeszcze <Iron Maiden>, gdyby nie ochroniarze.
-
Ancient Mariner
- -#Invader

Dawno nie miałem takiego ubawu jak wczoraj po koncercie
Niezły jajcarz z Paula, ale plecie głupoty niemiłosierne...co mu ślina na język przyniesie
Np. na pytanie Andzi:"czy znasz Bruce'a D.?", odpowiedział:"Yes, I fucked his wife"
Po czym dodał, że pierwsza żona Bronka, zanim go poślubiła, to zaliczyła Dave'a, Paula, Adriana, i Dave'a Lightsa.
Poza tym Paweł mówił, że w Brazylii nie może spokojnie chodzić po ulicy, bo go zaczepiają, taki znany jest. No i sprzedał tam 23 miliony kopii swojej płyty, podczas gdy Maiden tylko 2.
Zapytałem Paula, czy widuje się z Adrianem. Powiedział, że dawno go nie widział, ale czasem spotyka jego ojca. Hmm...brzmi to dość niesamowicie, bo ojciec Adriana zmarł w 1999 r w czasie trasy Ed Hunter Tour... Ach ten Paul
Fajnie się z nim po hiszpańsku gadału. Widać, że mimo wszystko niegłupi facet.
Wspomniał też, że z Clivem jest źle
, ale może podejmie jakąś nową metodę leczenia (nie zrozumiałem co to by miało być), i miałby w tym celu jechać na Dominikanę.
Ogólnie Paweł był w dobrym humorze, choć po kilku głębszych widac już było że jest trochę zdołowany tym, że stracili z żoną dziecko kilka dni temu...
Podziękowania dla Andzi, Szymona i pozostałych Sanktuarian za miłe towarzystwo... :rocx :solo
Np. na pytanie Andzi:"czy znasz Bruce'a D.?", odpowiedział:"Yes, I fucked his wife"
Poza tym Paweł mówił, że w Brazylii nie może spokojnie chodzić po ulicy, bo go zaczepiają, taki znany jest. No i sprzedał tam 23 miliony kopii swojej płyty, podczas gdy Maiden tylko 2.
Zapytałem Paula, czy widuje się z Adrianem. Powiedział, że dawno go nie widział, ale czasem spotyka jego ojca. Hmm...brzmi to dość niesamowicie, bo ojciec Adriana zmarł w 1999 r w czasie trasy Ed Hunter Tour... Ach ten Paul
Fajnie się z nim po hiszpańsku gadału. Widać, że mimo wszystko niegłupi facet.
Wspomniał też, że z Clivem jest źle
Ogólnie Paweł był w dobrym humorze, choć po kilku głębszych widac już było że jest trochę zdołowany tym, że stracili z żoną dziecko kilka dni temu...
Podziękowania dla Andzi, Szymona i pozostałych Sanktuarian za miłe towarzystwo... :rocx :solo
Andzia pisze:Hehe jaja były z Paulem. Szymon musze cie zmartwić, nie umówiliśmyy się na randkę we dwojeSzymon pisze: Marynarz i Andzia walili tequille z PawlemW ogole to sie chyba z nim ze 3 albo 4 razy zegnalismy, zanim wyszlismy z klubu. Andzia zostala nowa dziewczyna Pawla - pewnie rano napisze relacje z nocy jak bylo
Jakoś tak gadał z nami i żartował i nie trwało to wcale krótko. Sobie żartował że chce mnie zabrac ze sobą ale mu powiedziałam że jest dla mnie za stary
a on na to że nie bo jego zona jest tylko rok starsza ode mnie. Co za gość. Postawił mi i Marynarzowi tequile. W końcu się pożegnał i pojechał do hotelu spać.
A koncert był fajowy. Ja sie świetnie bawiłam pomimo tego że nagłośnienie do dupy, no ale to zawsze tak jest. Dianno ma fajny zespół ze szwecji
A zespół Chainsaw - no kurde kolejny przeuroczy skład, i mają technicznego takiego zgrywusa że normalnie tak mnie bolał brzuch ze śmiechu![]()
No tyle pozytywnych wrażeń, musze sobie to jakoś przetrawić,
PS. Maciek, Szymon dzieki za towarzyszenie pod barierkamii pozdrowienia dla Ed_Huntera który stął za mną
-
Deleted User 2259
jak to co jest grane??Ancient Mariner pisze:że stracili z żoną dziecko kilka dni temu... Sad
Tak, Dianno powiedział nam wprost ze stracili dziecko czyli ze chyba jego żona poroniła. Powiedział to w taki sposób jak by sie nic wielkiego nie stało, a może poprostu ukrywał swój smutek i zasłaniał się dowcipami i dobrym humorem.
-
Ancient Mariner
- -#Invader

Podobno żona Paula była w ciąży i poroniła...Invader pisze:jak to co jest grane??Ancient Mariner pisze:że stracili z żoną dziecko kilka dni temu... Sad
-
Deleted User 2259
a to takie buty,dzięki za wyjaśnienieAncient Mariner pisze:Podobno żona Paula była w ciąży i poroniła... Confused
-
IvonMaiden
- -#Invader

a moze to jego kolejny niesmaczny zart... echAncient Mariner pisze:Podobno żona Paula była w ciąży i poroniła...Invader pisze:jak to co jest grane??Ancient Mariner pisze:że stracili z żoną dziecko kilka dni temu... Sad
-
Ancient Mariner
- -#Invader

nie wydaje mi się, bo najpierw powiedział to ze sceny a potem w rozmowach z kilkoma osobami. Raczej nie wygladał, żeby sobie jaja robił, chociaż z Paulem tak naprawde to nie wiadomo...
IvonMaiden pisze:a moze to jego kolejny niesmaczny zart... echAncient Mariner pisze:Podobno żona Paula była w ciąży i poroniła...Invader pisze: jak to co jest grane??
hmm... W warszawce o żonie wyrażał sie cos jakby: "she's fuckin bitch". chyba by tak nie mówił, jakby właśnie co poroniła?... no albo rzeczywiście trzeba zapisac to na poczet jego "niesmaczności" 
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed...
-
Ancient Mariner
- -#Invader

No wczoraj na zmianę mówił, że jest "fuckin bitch" i że jest "wonderful" i ją bardzo kocha. Poza tym mówił że nigdy nie zdradził żony. Przysięgałfigur pisze:hmm... W warszawce o żonie wyrażał sie cos jakby: "she's fuckin bitch". chyba by tak nie mówił, jakby właśnie co poroniła?... no albo rzeczywiście trzeba zapisac to na poczet jego "niesmaczności"
a ja czekam na fotki z rzeszowa 
wrzuci ktos?
wrzuci ktos?
Chcę żeby mój post był na wierzchu, bo może Ed nie czyta 'zaległych stron':
Edzie Hunterze, napraw proszę swoją stronę, bo nie działa!
Mnie sie koncert w Kraku bardzo poodobal pomimoniewielkiej frekwencji niestety. Chainsow super, Paul tez chodz zaa duzo pluł,bo prawie na mnie:P Szkoda tlyko,ze tak krotko sie skoncyzlo( punkt 22.00) no i osobisice bardziej podobali mi sie gitarzysci niz Paul
( chyba Andzi tez:P ), Ale sie super bawilam ciegle mam uszy zatkane;/
Andzia dałas czasu naprawde:P Czzekam na zdjecia:)( od Szymona w szczegolnosci) Pozdro dla Wszystkich:)
Andzia dałas czasu naprawde:P Czzekam na zdjecia:)( od Szymona w szczegolnosci) Pozdro dla Wszystkich:)
Bardzo przepraszam zainteresowanych - strona pechowo dziś nie działa i tak pewnie będzie do poniedziałku! Zapraszam tymczasowo tutaj:DeaDe pisze:Chcę żeby mój post był na wierzchu, bo może Ed nie czyta 'zaległych stron':
http://www.sanktuarium.org/edhunter
SZATAN
ide spac boi mi uszy zaraz rozwali 
już nie mam tu najwięcej postów

No u mnie juz minelo 24 h dobre a dalej mam podobnie;/Szajba pisze:SZATAN ide spac boi mi uszy zaraz rozwali
wlasnie wrocilem z katowickiego koncertu i sie wykapalem 
Jak dla mnie koncert bomba. Impreza na wysokim poziomie za niewielkie pieniadze.
Nakrecilismy bootleg. Wyszedl chyba dosyc dobrze (jutro go obejrze). Bardzo prosze o fotki z katowic, ktore moglyby sie przydac na menu do dvd. Jak juz bedzie gotowe to oczywiscie udostepnie.
Jak dla mnie koncert bomba. Impreza na wysokim poziomie za niewielkie pieniadze.
Nakrecilismy bootleg. Wyszedl chyba dosyc dobrze (jutro go obejrze). Bardzo prosze o fotki z katowic, ktore moglyby sie przydac na menu do dvd. Jak juz bedzie gotowe to oczywiscie udostepnie.