Spotkanie w dzień koncertu Di Anno we Wrocławiu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Spotkanie w dzień koncertu Di Anno we Wrocławiu
Heh, do dzisiaj sie jeszcze zastanawiałem czy pójdę - jak pisałem - nie lubie takich zabaw w pojedynke.
Byłoby zajebiście. Na dworcu "Wrocław Główny" będę o 16:35. Największy problem to mam z powrotem niestety...Nomad pisze:Na Dworzec to nawet moge po ciebie wyjśc jak chcesz, bo w sobote mam dużo czasu, a co klubów to Exodus, Intro albo nawet ten Madness, ja licze że po koncercie z Di Anno sie troche pogada, ale może być różnie.Levy pisze:Ja to mam pytanie. Z którego dworca we Wrocku najłatwiej jest dostać się pod klub.
W sumie to moglibyśmy sie jakoś spotkać i pójść na piwo.
I jeszcze jedno. Czy są jakieś kluby w których możnaby poczekać do rana na pociąg?
Wszyscy którzy chcecie sie spotkać, po prostu tu sie umawiajcie, ja nie mam netu non stop , ale wy możecie sie jakoś zmówić, o której godzinie, przykładowo o 17 pod klubem .
phi ja do tej pory nie wiem czy pójde
nie wiem czy do domu na weekend nie jechać i wrócić dopiero na comę w niedzielę ...
hehe, w Leśniczówce, heh ale teraz będzie lepiej bo nikt chyba nie będzie spał, dobra to będe o 16.35 na tym Dworcu, będe pod głównym wejściem stał, tamtym które prowadzi na rynek.Levy pisze:Byłoby zajebiście. Na dworcu "Wrocław Główny" będę o 16:35. Największy problem to mam z powrotem niestety...Nomad pisze:Na Dworzec to nawet moge po ciebie wyjśc jak chcesz, bo w sobote mam dużo czasu, a co klubów to Exodus, Intro albo nawet ten Madness, ja licze że po koncercie z Di Anno sie troche pogada, ale może być różnie.Levy pisze:Ja to mam pytanie. Z którego dworca we Wrocku najłatwiej jest dostać się pod klub.
W sumie to moglibyśmy sie jakoś spotkać i pójść na piwo.
I jeszcze jedno. Czy są jakieś kluby w których możnaby poczekać do rana na pociąg?
Wszyscy którzy chcecie sie spotkać, po prostu tu sie umawiajcie, ja nie mam netu non stop , ale wy możecie sie jakoś zmówić, o której godzinie, przykładowo o 17 pod klubem .Ale cóż raz już całą noc w barze czekałem po koncercie... :rocx
Spotkanie ,zrobimy zaraz po koncercie, ci którzy chcą sie spotkać niech poprostu postoją chwile przy barze, potem pójdziemy do jakiegoś innego klubu.
Przed koncertem też sie możemy spotkac np.o 17.30 obok kiosku ruchu, bo przed klubem to nie ma sensu bo tam każdy bedzie stał, mówie o tym kiosku ruchu, który jest obok Madnessu.
okiej, już pewne że będę. jestem do Waszej dyspozycji, co niektórzy mają telefon do mnie.. jakoś się spotkamy na bank 
ps. Szymon to co, będziesz?
ps. Szymon to co, będziesz?
Bilet jest :rocx Ta 17.30 to już tak "oficjalnie" czy do rozpatrzenia
?
bede na bank - nie wiem jeszcze o ktorej :] Musie sie przespacMatek pisze:ps. Szymon to co, będziesz?
Kurde a jest tam pod klubem gdzie zaparkowac?? Bo chyba bede zmuszony samochodem przyjechac
W ogole mi to nie odpowiada, ale coz, zycie.... 
Jednak nie jadę pociągiem tylko autokarem. W związku z tym mam kilka pytań:
Czy dworzec PKS jest gdzieś w pobliżu PKP?
Na miejscu będę około 17:15. Czy będzie ktoś z Was tam w pobliżu? Jeśli nie to wytłumaczcie mi proszę jak z dworca do Madness się dostać?
Fajnie by było jak by ktoś z Was dał mi na PW swój nr telefonu, jak bym się zgubił czy coś.
Z góry dzięki...
Czy dworzec PKS jest gdzieś w pobliżu PKP?
Na miejscu będę około 17:15. Czy będzie ktoś z Was tam w pobliżu? Jeśli nie to wytłumaczcie mi proszę jak z dworca do Madness się dostać?
Fajnie by było jak by ktoś z Was dał mi na PW swój nr telefonu, jak bym się zgubił czy coś.
Z góry dzięki...
zawsze możesz u mnie na podwórku zaparkowaćSzymon pisze:Kurde a jest tam pod klubem gdzie zaparkowac?? Bo chyba bede zmuszony samochodem przyjechac W ogole mi to nie odpowiada, ale coz, zycie....
po drugiej stronie ulicyLevy pisze:Czy dworzec PKS jest gdzieś w pobliżu PKP?
W sumie to jak bym szedł piechotą to mogę po ciebie zahaczyć.Levy pisze:Na miejscu będę około 17:15. Czy będzie ktoś z Was tam w pobliżu? Jeśli nie to wytłumaczcie mi proszę jak z dworca do Madness się dostać?
edit:
Czy salka, w której będzie koncert to pomieszczenie, do którego się wchodzi zaraz z dworu czy jest głębiej w lokalu coś większego? Na moje laickie oko za duże toto nie jest (i dobrze, będzie fun).
Bądźcie o 17.30 koło kiosku ruchu tego blisko Madnessu. To sie tam spotkamy.
Levy z Dworca do Madnessa jest bliziutko,idziesz na PKS a potem idziesz w kierunku stacji benzynowej i masz taką długą ulice ,przy najbliższym kiosku ruchu schodzisz w dół i jest Madness,zresztą jakby co to sie spytasz ,napewno sie będą ludzie kręcić tam.
Levy z Dworca do Madnessa jest bliziutko,idziesz na PKS a potem idziesz w kierunku stacji benzynowej i masz taką długą ulice ,przy najbliższym kiosku ruchu schodzisz w dół i jest Madness,zresztą jakby co to sie spytasz ,napewno sie będą ludzie kręcić tam.
dokładnie ta salka, wiecej nie ma chyba?Ximinez pisze:edit:
Czy salka, w której będzie koncert to pomieszczenie, do którego się wchodzi zaraz z dworu czy jest głębiej w lokalu coś większego? Na moje laickie oko za duże toto nie jest (i dobrze, będzie fun).
Ciekawi mnie frekwencja ,mam nadzieje że będzie przynajmiej z 250 osób, albo nawet trochę więcej.
.... oj żeby była połowa z tego... poza tym 250 to nieco za dużo na madnessNomad pisze: 250 osób,
Na wyprzedanym Vaderze we wrześniu było 600 osób, więcej się nie zmieściło także oni tam jak się szykuje więcej osób to rozmontowują wszystkie siedzenia i stoły i troche miejsca jestMatek pisze:poza tym 250 to nieco za dużo na madness
no ale wtedy duża częśc widowni nie widzi co się dzieje na sceniejamro pisze:Na wyprzedanym Vaderze we wrześniu było 600 osób, więcej się nie zmieściło także oni tam jak się szykuje więcej osób to rozmontowują wszystkie siedzenia i stoły i troche miejsca jest
rock'n'roll
Przynajmniej na całej sali jest młyn bo każdy chce coś zobaczyć, poza tym jak się odpowiednio szybko zajmie miejsce to jest luz. Inna sprawa że w takich warunkach nie ma w Madnessie czym oddychać totalnie, powietrze parzy tam wtedy
ja już mówiłem że madness to gówniane miejsce
pamiętam ze na vaderze jak byłem to niezły młyn miał miejsce. no ale wtedy byłem zdrowy i "walczyłem" pod sceną
teraz gdy jestem skazany na stanie na uboczu to wolałbym żeby mniej osób było z wiadomych przyczyn
optymalnie by było jakbym sobie klapnął przy barze naprzeciw sceny i miał miejsce żeby wykonać ruch ręką do ust w celu łyknięcia piwa a przy okazji widział co się dzieje 
ja wyjezdzam z Katowic autem o 16, jedzie sie nie cale 2h niby, ale liczac to ze po wroclawiu pewnie pobladze troche to pod klub trafie pewnie akurat na otwarcie.