Piwowarus pisze:A ja takie głupie pytanie Jako, że trasa po europie się już zaczęła to i ceny w euro już są. Czy nie wiecie może ile tym razem kosztuje koszulka i tourbook?
Za kilka godzin z Ivoną wyruszamy do mroźnej Skandynawii na jutrzejszy koncert w Sztokholmie. W niedzielę napiszemy pewnie jak było. Polska będzie mocno reprezentowana na tym koncercie przez nas, a także amaZonę i D5. :rocx
Bruce zapowiedział wczoraj w Sztokholmie, że wrócą do Szwecji w 2008 roku z trasą Live After Death... W 2007 na pewno nie zagrają w Skandynawii - jeśli już to może na Roskilde. Wydaje mi się, że przyszłoroczna trasa, jeśli zostanie potwierdzona, będzie obejmować jedynie z 10-15 koncertów na letnich festiwalach.
A kiedy możemy liczyć na potwierdzenie całej tej letniej trasy w 2007? Już chyba najwyższy czas żeby było wiadomo coś na temat przyszłorocznych koncertów
Abstract pisze:A kiedy możemy liczyć na potwierdzenie całej tej letniej trasy w 2007? Już chyba najwyższy czas żeby było wiadomo coś na temat przyszłorocznych koncertów
Na trasę po Europie składałoby się raczej tylko kilka występów na wielkich festiwalach. Myślę, że na koncert w Polsce powinniśmy raczej poczekać do 2008 choć w sumie kto wie...