Typy na plyte roku 2006
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Typy na plyte roku 2006
ja wymieniłem 6 
-
Stormshield
- -#Moonchild

Nie lubię się powtarzać 
ta, dziwny, piwo nosem pijeSzajba pisze:a tam ty.....ty to dzwiny ejstes
ty też ?Matek pisze:ta, dziwny, piwo nosem pije Laughing
już nie mam tu najwięcej postów

- likipiki
- -#Lord of the flies

dobra płyta ;] wkręcająca, nie powiem ;]Pink pisze:Morrissey - Ringleader of the tormentors
początkowo zajebioza. z czasem fascynka słabła ;]Pink pisze:Pearl Jam - Pearl Jam
polska płyta 2006. nawet smolik nie potrafił się przebić.Pink pisze:Kombajn do zbierania kur po wioskach - Lewa strona literki M
pliiiizzzzzz. rozczarowanie. równe rozczarowanie. nudne to i bez pomysłu. dulli potrafi serio, dużo więcej. tylko dlaczego nie chciał tego pokazać?Pink pisze:Twilight Singers - Powder Burns
fantastyczny album. tylko, że lepszy nagrało hot chip. ale to nie zmienia faktu, że junior boys w pierwszej 30-20 tego rokuPink pisze:Junior Boys - So this is goodbye
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Ja to w sumie więcej staroci poznałem w 2006 niż nowych rzeczy
Co do tematu to podoba mi sie z tegoroku Coma, Communic, Red Hot Chili Peppers
Co do tematu to podoba mi sie z tegoroku Coma, Communic, Red Hot Chili Peppers
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

To rzeczywiście cię źle zrozumiełem, bo dla mnię AMOLAD jest GenialnE!!Matek pisze:nie zrozum mnie źle dla mnie AMOLAD jest gówniane
Nemesis...as one we stand!!
-
Deleted User 622
Tak jak wzyscy się spuszczali nad DOD a ja od poczatku twierdzilem ze to kiepska plyta i patrzac z perspektywy czasu mialem racje, tak teraz uważam ze AMOLAD to swietny album i pewno jeszcze wiele razy do niego wrocicie i zmienicie zdanie 
liki no i basement jaxx tegoroczne wypada podkreslic :]
Jazz is not dead, it just smells funny.
- likipiki
- -#Lord of the flies

no parkietówa roku jak się patrzyslayer pisze:liki no i basement jaxx tegoroczne wypada podkreslic :]
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Liki:
Nowy twilight wyjątkowo mi podpasi bo jest utrzymany w klimatach Afghan Whigs, za którym bardzo tesknię:). A co do Junior Boysów to wole ich niż Hot Chip:P i szacun za Morrisseya:)
Nowy twilight wyjątkowo mi podpasi bo jest utrzymany w klimatach Afghan Whigs, za którym bardzo tesknię:). A co do Junior Boysów to wole ich niż Hot Chip:P i szacun za Morrisseya:)
Rob Zombie - Educated Horses
Slayer - Christ Illusion
Iron Maiden - AMOLAD
Tool - 10 000 Days
Nightwish - End Of An Era
Nely Furtado - Loosejoke, no może nie do końca
BLS - Shot To Hell
In Flames - Come Clarity
Killing Joke - Hosannas From the Basements of Hell
Stone Sour - Come What(ever) May
Trivium - The Crusade
Tak to u mnie wygląda. Pierwsze dwa albumy w kolejności, pozostałe tak +/-
Slayer - Christ Illusion
Iron Maiden - AMOLAD
Tool - 10 000 Days
Nightwish - End Of An Era
Nely Furtado - Loosejoke, no może nie do końca
BLS - Shot To Hell
In Flames - Come Clarity
Killing Joke - Hosannas From the Basements of Hell
Stone Sour - Come What(ever) May
Trivium - The Crusade
Tak to u mnie wygląda. Pierwsze dwa albumy w kolejności, pozostałe tak +/-
BracieWrath pisze:Ja mam już od dawna wybraną płytę roku w sumie
Tool - 10000 days
Tjaaaaa, potem trzeba uszy znowu umyć.likipiki pisze:żywotność albumu - 2 tyg.
Fakt.Matek pisze:... jak ktoś tylko da AMOLAD to już larmo... nowe trendy. chcesz być cool- nie możesz lubić AMOLAD
Swojej listy podawał nie będę, bo mało słuchałem, ale postaram się jakoś nadrobić pewne zaległości.
Póki co słyszałem jeśli się nie mylę: Iron Maiden, Tool, Moonspell, Queensryche, Coma, SaduS, Voivod, Evergrey, Communic, Lamb Of God, Devina Townsenda , może cośtam jeszcze, nie wiem...
Czekają - Virgin Snatch, Horrorscope, Slayer, Sodom, Stone Sour, Audioslave, Ocean, Eidolon, Godsmack, Trivium, Killswitch Engage, Mastodon, Killjoy i jeszcze kilka innych rzeczy...
Z racji ze nie lubie nowych zespolow i nowej muzyki na ogol to nie mam watpliwosci ze AMOLAD, mimo ze Zakk pokazal klase i udowodnil mi jeszcze raz ze nowe nie oznacza zle. Wiec jesli mialbym wybierac to oczywiscie Iron Maiden (bez dwoch zdan, jedna z najlepszych plyt z dyskografii, mowcie co chcecie, jak nie lubicie to Wasz problem, wiele tracicie nie bede sie juz wyklocal o genialnosc tej plyty
) oraz dla Black Label Society. Niestety niezbyt bogata jest moja wypowiedz tak samo zreszta jak dzisiejsza scena muzyczna (moje zdanie
)
EDIT: Dla mnie nowe oznacza tez to co w latach '90
jak tak będziesz dalej robił to będziesz stać w miejscu a później zapłaczesz gorzko , że nie odkryłeś nic nowegoDziku pisze:Z racji ze nie lubie nowych zespolow i nowej muzyki na ogol
A sorry wielkie...jeszcze David Gilmour
zapomnialem ze to w tym roku.
slucham i jakos odkryc nie moge
poza tym mam jeszcze troche zycia przed soba moze jeszcze jakas kapela cos pokaze 
Jack87 pisze:jak tak będziesz dalej robił to będziesz stać w miejscu a później zapłaczesz gorzko , że nie odkryłeś nic nowego
slucham i jakos odkryc nie moge
do mnie z tych nowych to właśnie prześwietnie Black Label Society no i Primal Fear ale to tylko 2 przykłady
- likipiki
- -#Lord of the flies

mimo wszystko, imo na 'powder burns' słychać jedynie echo takiego gentlemena czy 1965Pink pisze:Nowy twilight wyjątkowo mi podpasi bo jest utrzymany w klimatach Afghan Whigs, za którym bardzo tesknięSmile
człowiek z TAKĄ przeszłością musiał nagrać fantastyczny albumPink pisze:i szacun za Morrisseya:)
ja nie musiałem. a Tobie się przydało?Artur pisze:Tjaaaaa, potem trzeba uszy znowu umyć.