slayer pisze:Sa podziemnym zespolem i sprzedaja swoje plyty na nosniku cd-r do ilosci 50 kopii?
Nie o to chodzi. Teraz nastała moda na słowo komercja. Wszyscy lubią używać to słowo odnośnie muzyki i kina. Dzisiaj ''komercja'', to znaczy robienie czegoś pod publikę. Wątpię żeby Kredki tak się zachowywali...
Mam dużo ich koncertów i czasem rzeczywiście daje czadu z układem tanecznym ,,wg Daniego", ale w ostatnich koncertach (Nymphetamine Tour) już nie bardzo. Chociaż dalej skacze, paduje itp.
Grzędi pisze:Kredki mają nowego pyrkacza. Ciekawe.
Martin Skaroupka (Czech) jest nowym perkusistą Kredek. Szkoda, że Adrian odszedł. Jak dotąd był dla mnię jednym z najlepszych perkusistów (Pamiętacie jego popisy na ,,Damnation And A Day"). Ale z fragmentów koncetów promujących ,,Thornography" wynika, że nowy drummer jest równie dobry :beer
Utwór Tonight In Flames na żywo z nowym perkusistą:
Hej, mam pytanie? po ile bilety gdzie mozna dostac? dostane w dniu koncertu? Bo akurat wroce z Dortmundu a slucham ostatnio nowego albumu Cradli i jestem pod wielkim wrazeniem! chetnie bym ich zobaczyl
Deep pisze:Hej, mam pytanie? po ile bilety gdzie mozna dostac? dostane w dniu koncertu? Bo akurat wroce z Dortmundu a slucham ostatnio nowego albumu Cradli i jestem pod wielkim wrazeniem! chetnie bym ich zobaczyl