No już nie przesadzaj z Sosnowca do Wawy tak daleko znowu nie jest. A koncertu i tak nie będzie
Z perspektywy mieszkańca Śląska zarówno Sosnowiec jak i Warszawa sa za granicą
Moze inne miasta sie uruchomią ze stadionowymi koncertami. Taki Kraków (stadion Wisły) albo Poznań (tez całkiem spory i ładny stadion Lecha), Wrocław ....
--Mlody-- pisze:Tak na dobra sprawa najwiekszym miejscem na koncert byla by stocznia Gdańska ponad 100tys ludzi wejdzie
Musieliby chyba za darmo grać aby się zapełniła . A się na to nie zgodzą. Więc nie widze ich koncertu tam. A pozatym mam taki kawałek, że Dortmund czy Studgard niewiele dalej. A jakby czachy były to już wugle bajka.
jeżyk pisze:a może to czeskie Masters Of Rock by siegneło po Maiden??
Co do festiwalów to obstawiam taki układ:
- Castle Donington, ENG @ Download Festival
- Dublin, IRE @ Download Festival
- Roskilde, DEN @ Roskilde Festival
- Nurburgring, GER @ Rock Am Ring
- Nurnberg, GER @ Rock Im Park
- Dessel, BEL @ Graspop Metal Meeting
- jakiś festiwal w Hiszpanii i może w Portugalii
- jakiś festiwal we Francji
- jakiś festiwal w Austrii - Aerodome lub Novarock
- ITA @ Gods of Metal/Heineken Jammin' Festival
- GRE @ Rockwave Festival
- ewentualnie Bułgaria - Monsters of Rock
Bruce powiedział mi w Mediolanie, że w przyszłym roku raczej nie zawitają do Europy, ale na inne kontynenty - w tym do miejsc, gdzie nie grali nigdy wcześniej. Musimy poczekać do 2008 roku.
WICKER MAN pisze:Bruce powiedział mi w Mediolanie, że w przyszłym roku raczej nie zawitają do Europy, ale na inne kontynenty - w tym do miejsc, gdzie nie grali nigdy wcześniej. Musimy poczekać do 2008 roku.
A powiedział żę w 2008 na pewno przyjadą do Polski ?
WICKER MAN pisze:ale pamiętają o nas więc raczej możemy być spokojni. Wink
ja nie jestem taki spokojny mamy rok 2006 a musimy czekac do 2008 ... niedawo mowilismy ze napewno przyjada w 2007... wale to może metallica chociaz bedzie albo sleja