Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
a ja mam 15km do lotniska w pyrzowicach, takze 20min drogi, mialem tam miesiąc praktyke 
UP THE IRONS ! ! !
Chyba nikt sie nie bedzie na mnie krzywo patrzyl jak wejde do autokaru z krata piwa??? 
Napewno nie 
Kierowca 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Do wyjazdu już tylko tydzień
Ile osób będzie jechało pociągiem ze 100licy??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wysłali je pocztą lotniczą, która idzie max. 4 dni (przynajmniej teoretycznie). Więc luz - powinny dojść na czas.Szymon pisze:zaczyna mnie to martwic, jutro powinni juz wysylac te opaski jak maja zdazyc dojsc
:beer musi byc kierowca albo to zaakceptuje albo zginie 
Ja ze 100licy 
Ja też
W temacie o koszulkach na AMOLAD nastąpił ostatnio przełom i udało się zebrać chętnych na dodruk 10 koszulek z Crossed Guns . Na koncert już raczej nie da rady ich zrobić , dajcie znać czy dalej jesteście nimi zainteresowani .
W temacie o koszulkach na AMOLAD nastąpił ostatnio przełom i udało się zebrać chętnych na dodruk 10 koszulek z Crossed Guns . Na koncert już raczej nie da rady ich zrobić , dajcie znać czy dalej jesteście nimi zainteresowani .
ja mam 20 km i co z tego jak dojechac tanio sie nie daByku pisze:a ja mam 15km do lotniska w pyrzowicach, takze 20min drogi, mialem tam miesiąc praktyke
no jak wysla jutro w sobote to chyba tak, ale jak w poniedzialek to po ptokachWICKER MAN pisze:Wysłali je pocztą lotniczą, która idzie max. 4 dni (przynajmniej teoretycznie). Więc luz - powinny dojść na czas.
Na Dublin by byly, jestem chetny - tylko mnie trzeba pokierowac w odpowiedni temat bo ja sie zgubilemAshka pisze:W temacie o koszulkach na AMOLAD nastąpił ostatnio przełom i udało się zebrać chętnych na dodruk 10 koszulek z Crossed Guns . Na koncert już raczej nie da rady ich zrobić , dajcie znać czy dalej jesteście nimi zainteresowani .
Nie panikuj Szymon, opaski beda na czas. :-) Moje do Sztokholmu szly poczta lotnicza bodajze dwa dni.
Kogo mam sie spytac czy zamawialam bilet na koncert do domu czy nie? 
Tu-u zapytaj:Natalia pisze:Kogo mam sie spytac czy zamawialam bilet na koncert do domu czy nie?
www.shortcut.pl
zastanawiam sie nad pojechaniem autem z wawy.. jesli byli by chetni na zrzute na paliwo to moze bym pojechal..
shortcut lada dzień powinien nam wysłać wiad. dot wyjazdu w końcu to już 7 dni zostało:solo
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Mogliby to w końcu zrobić...
A do wyjazdu to już tylko 6 dni zostało.
Ale co oni niby mają wam napisać? 
Właśnie też myślę że więcej info nam nie potrzeba. Więcej autokarów na Dortmund raczej tam nie będzie. No jeśli już to numer telefonu do kierowcy, żeby w razie co zadzwonić i powiedzieć żeby poczekał 15 min, jeśli pociag jakoś tragicznie się spóźni.
Zasade trzeba trzymac! Jak wyjazd "Two Minutes To Midnight" to tak ma być! Nic nieszkodzi ze jestem z....Poznania 
Zapytam w celu potwierdzenia. Wyjazd jest z dworca głównego PKS czy PKP? Czy też te dwa dworce są w jednym miejscu usytuowane?