Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Z PKP. Tak mi napisał Shortcut. Na dalsza cześć niestety nie znam odpowiedzi.
Ale chyba glowny to glowny ja u nas 
Ale jakis Poznaniak biednym Lodziakom moglby powiedziec czy jak jedziemy PKS z Lozdi to wysiadamy na tym samym dworcu co startujemy do Dortmundu ? Z gory dzieki za pomoc :beer
Ale jakis Poznaniak biednym Lodziakom moglby powiedziec czy jak jedziemy PKS z Lozdi to wysiadamy na tym samym dworcu co startujemy do Dortmundu ? Z gory dzieki za pomoc :beer
Właśnie wysłałem maila do shortcut z pyt. co wcześniej były poruszane na forum mam nadzieje,że odpiszą 
Nie, ale nie są daleko. Z dworca PKP na PKS jest parę minut pieszo.Mirdaroh pisze:Zapytam w celu potwierdzenia. Wyjazd jest z dworca głównego PKS czy PKP? Czy też te dwa dworce są w jednym miejscu usytuowane?
Dla tych co beda wczesniej w Poznaniu moze jakas mala zaprawka w pobliskim pubie?
Którym pociągiem ludzie z Warszawy jadą do Poznania? 
Ja tak jak pisałem jadę Starostą o 19.25 z Centralnego. I o 23 w Poznaniu. Nie boje się spóźnienia. A pociąg ma też przystanek w Sochaczewie więc masz po drodze 
A nie wiecie jak jest u w Niemczech z aparatami? Trzepią torby?
Aha, a woda np, jest sens w ogóle kupować na zewnątrz?
Aha, a woda np, jest sens w ogóle kupować na zewnątrz?
Podoba mi się ten tok myśleniaDeep pisze:Dla tych co beda wczesniej w Poznaniu moze jakas mala zaprawka w pobliskim pubie
Dziku i ja mamy bilety na InterCity o 18.25 , w P. pociąg ma być o 21.17 , jeszcze niedawno można było je kupić w promocji Super Bilet - 37 zł , 2 klasa , bilet+rezer.Madril pisze:Którym pociągiem ludzie z Warszawy jadą do Poznania?
Ile euro bierzecie ze soba?? tak miejwiecej 
Koncowe odliczanie jeszcze tylko 4 dni i ruszamy na podboj Dortmundu! :rocx :beer
50 EURO trzeba koszulke przywiezc
50 EURO trzeba koszulke przywiezc
Ostatnio zmieniony ndz gru 03, 2006 9:45 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
Mysle ze 100EURO mi wystarczyMiras pisze:Ile euro bierzecie ze soba?? tak miejwiecej Smile
No nie ma innej możliwosci, jakby co czekam na chętne osobyAshka pisze:Podoba mi się ten tok myślenia Laughing , w sprawie wyboru miejsca zdamy się pewnie na Ciebie
Ja się chyba ograniczę do 50 euro , powinno wystarczyć .
Czy w okolicach dworca jest jakiś sklep otwarty ok.22 , taki z normalnymi cenami ? Aha , i czy da się gdzieś kupić o tej porze Deleted User 804e marcińskie ?
Czy w okolicach dworca jest jakiś sklep otwarty ok.22 , taki z normalnymi cenami ? Aha , i czy da się gdzieś kupić o tej porze Deleted User 804e marcińskie ?
Ja z pamiatek zrezygnuje, wiec wezme 10-15 euro. Jesli chodzi o sklep to PODOBNO jest jeden 5 min od dworca
Sklep jest niedaleko Dworca Zachodniego, chcesz to moge Ciebie zaprowadzicJa się chyba ograniczę do 50 euro , powinno wystarczyć .
Deep pisze:wezme zapas na caly autokar
No to szyqje sie niezla jazda niech Ci co leca nam zazdroszcza
Sorry, ale nie chce mi się kopać przez forum - może ktoś o tym pisał, ale mam pytanie do tych, którzy już byli w Dortmundzie na koncercie (nie wiem czy są tacy
):
1. Jest tam jakaś porządna szatnia, gdzie można zostawić rzeczy bez obawy że ktoś je zakosi (bo generanlie jest zima, a nie mam za miaru iść na koncert w kurtce, a wiadomo że ma się ze sobą paszporty, forsę itp. rzeczy)
2. Jak wygląda sprawa z liczbą wejść do tej hali - dużo i wejście bez kolejek czy trzeba zająć miejsce 4 godziny przed koncertem?
3. Jak z aparatami fotograficznymi - bo na YouTube widać, że ludzie mają (przynajmniej w USA). Można mieć?
4. Czy ktoś może wie skąd IM przyjadą i jakim wejściem i kiedy wchodzą do hali, bo jak będziemy tak wiele godzin przed koncertem (samolot ląduje chyba ok. 7.00) to jaka jest szansa aby sobie pstryknąć fotkę z Brucem i innymi? Jak ich namierzyć?
To chyba tyle co mi przychodzi teraz do głowy.
PS. Może po koncercie sobie wszyscy zrobimy jakąś pamiątkową fotkę?
1. Jest tam jakaś porządna szatnia, gdzie można zostawić rzeczy bez obawy że ktoś je zakosi (bo generanlie jest zima, a nie mam za miaru iść na koncert w kurtce, a wiadomo że ma się ze sobą paszporty, forsę itp. rzeczy)
2. Jak wygląda sprawa z liczbą wejść do tej hali - dużo i wejście bez kolejek czy trzeba zająć miejsce 4 godziny przed koncertem?
3. Jak z aparatami fotograficznymi - bo na YouTube widać, że ludzie mają (przynajmniej w USA). Można mieć?
4. Czy ktoś może wie skąd IM przyjadą i jakim wejściem i kiedy wchodzą do hali, bo jak będziemy tak wiele godzin przed koncertem (samolot ląduje chyba ok. 7.00) to jaka jest szansa aby sobie pstryknąć fotkę z Brucem i innymi? Jak ich namierzyć?
To chyba tyle co mi przychodzi teraz do głowy.
PS. Może po koncercie sobie wszyscy zrobimy jakąś pamiątkową fotkę?
Co do pierszego pytania - na pewno jest, to nie Hala Ludowa. 
Ile kosztuje przejazd z Dortmundu na lotnisko? Ile trwa podróż?
Dzięki , ale nie zmuszaj własnej matki do takiego poświęceniaDeep pisze:Co do Deleted User 804i to o tej porze i godzinie musisz zapomniec, jesli tak bardzo chcesz to mama moja upiecze i wezme zapas na caly autokar
Ten sklep to ogólnospożywczy z działem wysokoprocentowym ?
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Trudno powiedziec..., zalezy skad dokladnie chcialbys jechac, na stronie Wizzair'a (http://www.wizzair.com/destinations/air ... ation/DTM/) pisza, ze z lotniska do centrum przejazd kosztuje ok. 20 euro. Ja biore zatem stowe - mysle, ze powinno wystarczyc...Meier(D5) pisze:Co do pierszego pytania - na pewno jest, to nie Hala Ludowa.