EDIT:
Skład:
Testament
Paradise Lost
2Tm2,3
My Dying Bride
Zyklon
Entombed
Korpikklani
Blaze
Crystal Abyss
Jron Lande
Sanktuarium na Metalmani:
Artur
Ascot
Herki
Michcio
miki
Deleted User 804 a.k.a. Bułeczka
S1 i nie ba bata !
Sleja
Storm
Szajba

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

To jest info potwierdzone czy Twoje życzenie?slayer pisze:Celtic Frost
Jak wyżej.gumbyy pisze:Jak będą 3-4 kapele, które mnie zainteresują, to wybiorę się do Katowic.
IMO Exodus nie jest kapelą, która mogła by być gwiazdą Metalmanii. Za mało osób by przyciągnął, więc nawet jeśli by byli to by grali tak jakoś 3 od końca z 45 minut myślę. Ja z tych zespołów co były na poprzednich Metalmaniach z chęcią widziałbym Morbid Angel i TSA.Artur pisze:Testament czy Exodus
Na Metalmanię przychodzi tylko 2-3 tysiące osób?Artur pisze:A wg mnie poprzednie "gwiazdy" cieszą się porównywalną popularnością, a co do frekwencji, to Metalmanii chyba nie uda się wyjąść poza standardowe 2-3 tysiące...
Nikt mi nie wmówi, że Therion ściągnął aż tyle ludzi w zeszłym roku, albo Cradle Of Filth w 2005...
Co się tak cały czas ich czepiasz. Zespół jak zespół.Szajba pisze:kredki wielu odstraszyły..
zyczenie, ktore blaga o potwierdzenie. nic innego mogloby nie byc.herki pisze: Twoje życzenie?

dobry wybór ;]slayer pisze:Celtic Frost

nie bardziej niż chainsawSzajba pisze:kredki wielu odstraszyły..
No na Celticów to raczej też bym się wybrał. Ale Venom by mnie bardziej ucieszył. Albo niech zgarną coś lżejszego jak Uriah Heep. Ja bym się nie obraziłslayer pisze:zyczenie, ktore blaga o potwierdzenie. nic innego mogloby nie byc.herki pisze: Twoje życzenie?