chociaż? fff..dej pan spokój.Elevatorman pisze:może metallica chociaz bedzie albo sleja
pokazuj.ok, ja spadam, bo mnie zabiją tu.Vol 7 pisze:jak coś to moge im fajne traski pokazać
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
chociaż? fff..dej pan spokój.Elevatorman pisze:może metallica chociaz bedzie albo sleja
pokazuj.ok, ja spadam, bo mnie zabiją tu.Vol 7 pisze:jak coś to moge im fajne traski pokazać
1. Mieszkam bliżej gór ;pVol 7 pisze:jak coś to moge im fajne traski pokazać RazzRazzRazz

jak coś to ja mam urodziny 12styczniaWICKER MAN pisze:Tzn. jest opcja, że zagrają kilka koncertów w Europie w przyszłym roku, ale to nic pewnego. Jeszcze pracują nad dokładnymi datami.
Jestem identycznego zdania.Meier(D5) pisze:Jeśli nie będzie żadnych koncertów w Europie w przyszłym roku to nawet dobrze, zostanie więcej kasy na Golden Years, nie ukrywam, że na tej trasie będę chciał zobaczyć możliwie jak najwięcej gigów. No i więcej kasy na Brazylie w 2009 zostanie. Smile

Z nając życie to wielka kupa z tego wyjdzie. W Maiden wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie i pewnie oni sami tak na prawdę jeszcze nic nie wiedzą, tylko gadają pierdoły aby gadać. A to, że o nas pamiętają, nieoznacza, że do nas przyjadą. Bruce już raz to obiecywał. Dopuki nie zobaczę Polski w oficjalnej rozpisce, to nieuwierzę w żadne "przepowiednie".WICKER MAN pisze:Zobaczymy co z tego wyjdzie

E tam, ojciec mojej byłej w niewiele starszym wieku miał już w Brazylii dzieci.Vol 7 pisze:hmmm... Golden Years? owszem - będę na pewno... Brazil??? moża jakbym się urodził dziesięć lat wcześniej i byłbym już pełnoletni (na koncert będę), ale kto o zdrowych zmysłach puści 19-latka do Brazylii :/
Na pierwszym gigu w Sztokholmie, po jednym z kawałków publika przez jakieś 5 minut skandowała "Maiden, Maiden" tak głośno, że zespół nie mógł grać dalej... Niesamowite.WICKER MAN pisze:Bruce powiedział, że jesteśmy jednym z krajów, do których rozważają przyjazd, ale nie wiedzą jeszcze kiedy. Spokojnie, na pewno do nas dotrą - jeśli nie w 2007, to w 2008.
Jednak po obejrzeniu koncertów w Szwecji i Włoszech stwierdzam, że nam naprawdę daleko do takiego poziomu... Oczywiście jesteśmy głośniejsi niż np. Amerykanie, ale w takim Mediolanie publiczność była głośniejsza od zespołu - ok. 112 decybeli!!
W ramach trasy AMOLAD czy GY ?WICKER MAN pisze:jest opcja, że zagrają kilka koncertów w Europie w przyszłym roku, ale to nic pewnego. Jeszcze pracują nad dokładnymi datami.

O ile mnie pamiec nie myli to widzialem jakas polska flage.Invader pisze:a ja mam pytanie byl jakispolak na Rock In Rio?
Madril pisze:Bruce powiedział w Dortmundzie, że w wakacje zagrają w Niemczech na festiwalu.