Nie sądze, skoro nawet Niemcy nie dostali jeszcze opasek do Dortmundu... Może w czwartek przyjdą.
Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Na razie czekam na to co Szymon powie. 
Nie sądze, skoro nawet Niemcy nie dostali jeszcze opasek do Dortmundu... Może w czwartek przyjdą.
Ale za to jakiś Niemiec dostał do Stuttgartu... 
No to co?
Więc pewnie porozsyłali... Może za późno...
Do Stuttgartu wcześniej wysłali.
Heh, a jednak przed chwila wyciagnalem ze skrzynki opaki do stuttgartu 
Dostalem PM dzisiaj z info gdzie jest spotkanie dla zwyciezcow, oraz notke, ze jest grupa osob ktora nie dostala jeszcze opasek ( i wymienione sa te osoby) i te osoby ktore nie sa wymienione i nie dostaly opaski maja to zglosic najpozniej w dzien koncertu do poludnia. Wiec wyglada na to ze te osoby beda wpuszcone na dowod tozsamosci.
Dostalem PM dzisiaj z info gdzie jest spotkanie dla zwyciezcow, oraz notke, ze jest grupa osob ktora nie dostala jeszcze opasek ( i wymienione sa te osoby) i te osoby ktore nie sa wymienione i nie dostaly opaski maja to zglosic najpozniej w dzien koncertu do poludnia. Wiec wyglada na to ze te osoby beda wpuszcone na dowod tozsamosci.
No to luz. 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Też idiotyzm, że nie wysyłają wszystkich opasek razem tylko oddzielnie na każdy koncert. 
hihi jeszcze 3 dni
ja juz podroz zaczynam w czwartek rano 
Może lubią chodzić na pocztę...WICKER MAN pisze:Też idiotyzm, że nie wysyłają wszystkich opasek razem tylko oddzielnie na każdy koncert. Rolling Eyes
Dokładnie, swoją drogą zastanawiam się skąd opaski biorą ci maniacy z IMOC którzy przez prawie całą europejską trasę są w drodze.WICKER MAN pisze:Też idiotyzm, że nie wysyłają wszystkich opasek razem tylko oddzielnie na każdy koncert.
Wlasnie dostalem szczegolowe info z Shortcuta odnosnie wyjazdu! :rocx
Jeśli mają znajomych w danych miastach to mogli podać ich adresy...Meier(D5) pisze:Dokładnie, swoją drogą zastanawiam się skąd opaski biorą ci maniacy z IMOC którzy przez prawie całą europejską trasę są w drodze.
Ja też. Tylko kurczę numeru rezerwacji nie pamiętam, a proszą o jego podanieWlasnie dostalem szczegolowe info z Shortcuta odnosnie wyjazdu!
Tez nie pamietam wiec za rada Mirdaroha wyslalem swoje dane plus pesel nr komorki itdPiwowarus pisze:Ja też. Tylko kurczę numeru rezerwacji nie pamiętam, a proszą o jego podanie
Jeżeli masz jeszcze tego pierwszego maila od Shortcuta z marca to jest tam taka pozycja tytuł wpłaty - ten sam numer był potem drukowany na tym potwierdzeniu jako nr rezerwacji .Piwowarus pisze:Tylko kurczę numeru rezerwacji nie pamiętam, a proszą o jego podanie
Wlasnie ja na przyklad nie mam....Ashka pisze:Jeżeli masz jeszcze tego pierwszego maila od Shortcuta z marca to jest tam taka pozycja tytuł wpłaty - ten sam numer był potem drukowany na tym potwierdzeniu jako nr rezerwacji .Piwowarus pisze:Tylko kurczę numeru rezerwacji nie pamiętam, a proszą o jego podanie
Powinieneś mieć potwierdzenie wpłaty na przejazd. Tam też jest ten numer.Wlasnie ja na przyklad nie mam....
Nie straszcie mnie zadnego potwierdzenia nie mialem!(tylko mailowe)Madril pisze:Powinieneś mieć potwierdzenie wpłaty na przejazd. Tam też jest ten numer.
Byl bilet, rekalma to wszystko
Może jak Ci pocztą wysyłali to tak było... 
Ja płaciłem w Traffic Clubie i takie coś dostałem.
Jak dziś dostałeś maila to się nie masz co martwić chyba karteczką...
Ja płaciłem w Traffic Clubie i takie coś dostałem.
Jak dziś dostałeś maila to się nie masz co martwić chyba karteczką...