Wyslalem maila licze jeszcze na potwierdzenie
Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Tez tak sadze skoro jest potwierdzenie to chyba ok?
Pewnie jutro dostaniesz. Ja tego maila dostałem ok. 17, potwierdzenie wysłałem prawie od razu i dostałem podziękowanie za potwierdzenie od razu, ale teraz pewnie już śpią. 
Ok dzieki do zobaczenia juz w czw 
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

To jak sie ustawiamy w Katach (pytanie do lecacych) ? Wyjezdzam z Jaroslawia ok. 14-ej chyba, wiec bede ok. 19.00. Jest jakas knajpa otwarta cala dobe w tych okolicach ?
potwierdzenie wysłane na wszelki wypadek podałem jeszcze raz swoje dane
dostałem tez 2go maila brzmi tak cyt.
"Rzeczy będziesz mógł zostawić w autokarze, ustalisz to z pilotem.
Jeśli chodzi o herbatę to powinna być, ale lepiej weź swój termos
Resztę info w drugim mejlu." Słowo powinna znam już z innych wyjazdów.Mam pytanko czy bierzecie aparaty?.Z tego co pamiętam w PL na koncertach nie zabierali aparatów tylko baterie a jak jest w Dort. bo chciałbym zabrać cyfrowy gdzie będę miał włożone stare baterie a akumulatorki schowane.
Resztę info w drugim mejlu." Słowo powinna znam już z innych wyjazdów.Mam pytanko czy bierzecie aparaty?.Z tego co pamiętam w PL na koncertach nie zabierali aparatów tylko baterie a jak jest w Dort. bo chciałbym zabrać cyfrowy gdzie będę miał włożone stare baterie a akumulatorki schowane.
Ja nie biorę, ale na pewno nikt nie zabierze Ci zwykłego kompaktu, jeśli o to Ci chodzi. 
Hmm ja jeszcze nie dostałem potwierdzenia ani drugiego maila...Premus pisze:potwierdzenie wysłane na wszelki wypadek podałem jeszcze raz swoje dane
LOL, barierki to akurat z całej hali najlepsze miejsce do robienia fot. 
Z tego co czytałem to w Milanie zrobienie foty pod barierką graniczyło z cudem tak się pchali ludzie.
Ale my nie jedziemy do Mediolanu.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W Mediolanie był hardcore niesamowity pod barierkami. Ciężko było się skupić na samym koncercie, a co dopiero robić zdjęcia.
To była walka na śmierć i życie.
W Dortmundzie powinien być większy luz, bo Niemcy na ogół są spokojniejsi na koncertach - obejrzyjcie zresztą Death On The Road. Myślę, że wezmę ze sobą cyfrówkę. 
Ja mimo braku tego numeru juz dostalemMirdaroh pisze:Hmm ja jeszcze nie dostałem potwierdzenia ani drugiego maila..
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

BarrierAdmin pisze:NOTE - Several people have not received their wristbands yet.
On the list I have: nomadofvienna, ironalf, maidenaustria, rudytrooper, killingjoke1976, ~Moonchild~, Syzmon and Male.
If you are not on my list and have not received your bands yet, please notify me urgently.
If you are on the list, go to the meeting point as normal and explain to Dickie that you didn't get your bands on time.
Syzmon. 
Co do cyfrówki to ja chyba biore. O której bedziecie na lotnisku? bo mi babka mówiła ze 2h przed odlotem trzeba być
UP THE IRONS ! ! !
Potwierdzenie właśnie otrzymałem 
literowkaMeier(D5) pisze:Syzmon.
Czekam do wieczora, moze tak jak wczoraj dortmund przyjdzie. Wtedy napisze zeby mnie skreslil z listy
Ja dziś też nie dostałem. Ale mam kontakt do listonosza i jeśli jutro będzie to dostanę (o 9 rano będę wiedział, do 13 dostanę).
BarrierAdmina przez PM wystarczy powiadomić?
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Zartujesz ? Wizzair bus przyjezdza o 04.30 na lotnisko, wiec spokojnieByku pisze:Co do cyfrówki to ja chyba biore. O której bedziecie na lotnisku? bo mi babka mówiła ze 2h przed odlotem trzeba być
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Odprawę zamykają zazwyczaj od godziny do 30 min przed odlotem.
Wystarczy chyba PM do BarrierAdmin'a...
Wystarczy chyba PM do BarrierAdmin'a...