a czym to potwierdzasz?Szajba pisze:Kreator wydaje sie prawdopodobny
Kreator, niestety po pierwsze jest z Mystica, po drugie gra w tym samym czasie gig w Barcelonie. Na mm moga co najwyzej live relacje zrobic
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
a czym to potwierdzasz?Szajba pisze:Kreator wydaje sie prawdopodobny
Wiem wiem, i choćby też dlatego w tym roku Theriona na MM być nie może...EvE pisze:Therion daje dwa koncerty w lutym i tak

No jak tam wolisz. Mnie podoba się perspektywa zobaczenia paru kapel pierwszej klasy i parę undergroundowych na małej scenie, ale oczywiście zależy co będzie.Żelazny pisze:Nie lubię tego festiwalu i formuły "upchnąć jak najwięcej zespołów w jeden dzień" dlatego bojkotuję ten festiwal,chyba że będzie coś naprawdę super
no ja same takie mamArtur pisze:O, ale S1 ma zajebisty pomysł - MACHINE HEAD ! !![]()
hmmmmmmniech mi ktos podrzuci tego MH zebym sie mogl zaznajomic
kiedy bedziesz w katowicach ?S1MON pisze:hmmmmmm Cool
Dla mnie może grać co miesiąc a to że za bardzo smęcili... no cóż...życie też czasami smęci i to bardziej niż anathemaArtur pisze:EEe, Anathema grała w tym roku. W sumie dobry koncert był, ale jednak chwilami za bardzo smęcili... mogło być lepiej, tym bardziej, że na nich też się nastawiałem dość mocno.
Święta racja! :beerŻelazny pisze:Nie lubię tego festiwalu i formuły "upchnąć jak najwięcej zespołów w jeden dzień" dlatego bojkotuję ten festiwal,chyba że będzie coś naprawdę super
Nie no, co miesiąc to chyba z deczka za dużoDeleted User 804 pisze:Dla mnie może grać co miesiąc a to że za bardzo smęcili... no cóż...życie też czasami smęci i to bardziej niż anathema
no dobre totomiki pisze:machine head w spodku byłby fajny