Maiden kona od 7th sonaDziku pisze:wtedy moznaby rzec ze Iron Maiden kona od 1990 roku.
Iron Maiden kona...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden kona...
Ci ludzie zarobili juz tyle kasy i jeszcze chca 10 funtow za forum? To chyba jakas paranoja!
Natomiast nie moge im wybaczyc, ze w tej trasie nie uwzglednili Polski. A przeciez na kazdym kroku zapewniaja jacy to jestesmy wyjatkowi. Prawda jest taka, ze mowia to co sluchacz chce uslyszec.
A ja glupi jade do Dortmundu
Natomiast nie moge im wybaczyc, ze w tej trasie nie uwzglednili Polski. A przeciez na kazdym kroku zapewniaja jacy to jestesmy wyjatkowi. Prawda jest taka, ze mowia to co sluchacz chce uslyszec.
osobiscie watpie aby maiden czerpali z tego forum straszne zyski, nalezy jednak pamietac ze Rod wystartowal z wlasna wytwornia, pewnie potrzebuje troche kasy na interes, aby utrzymac ciaglosc wydawania albumow, DVD itp
Phantom22 pisze:Maiden kona od 7th sona
7th Son to najlepszy album, spadek formy muzykow mozna uslyszec dopiero na No Prayer wydanym w 1990.
Dobrze ujeteDziku pisze:Glupoty piszecie, rozumiem nie wszyscy musza lubic AMOLAD, ale mowic ze Iron Maiden kona itp bzdury to ostre przegiecie Smile
Slowa kona nie oznacza=nagrywa slabe albumy tylko sklada sie na to wiele wiecej czynnikow takze pozamuzyczne. Ci co byli w tym roku na trasie na pewno nie powiedza ze Ironi sie wypalili. Zabawne jest tez narzekanie ze wokal Bruce'a nie jest taki jak na SiT Smile wtedy moznaby rzec ze Iron Maiden kona od 1990 roku. Jesli tak ma wygladac konanie jakiejs kapeli to wskaz mi druga taka.
freeforce zmien avatar po obiedzie jestem 
Iron Maiden is dead http://en.wikipedia.org/wiki/Iron_Maiden looknijcie na taki podtemat i na Current Lineup 
-
Deleted User 2259
a ja jem,ale przeiceż sraka nie jest taka czarna.slaviron pisze:freeforce zmien avatar po obiedzie jestem Laughing
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie za forum, a za Fan Klub Internetowy - forum to tylko jego mała część. Myślę, że niecałe 60 złotych za opaski pod scenę, specjalne materiały, fotki itp. to dobry układ...slaviron pisze:Ci ludzie zarobili juz tyle kasy i jeszcze chca 10 funtow za forum? To chyba jakas paranoja!
Co do naszej wyjątkowości to po obejrzeniu koncertów w Szwecji i Włoszech muszę stwierdzić, że jesteśmy po prostu o wiele gorsi... Oczywiście głośniejsi od takich Amerykanów, ale na pewno nie jesteśmy dla nich najważniejsi choć lubią u nas grać. Ale nie martwcie się, bo jest szansa na to, że przyjadą do Polski - jak nie w 2007 to na pewno w 2008.
Może źle sie wyraziłem (ale inaczej by mi sie nie zrymowałoDziku pisze:7th Son to najlepszy album, spadek formy muzykow mozna uslyszec dopiero na No Prayer wydanym w 1990.
Ostatnio zmieniony śr gru 06, 2006 4:15 pm przez Phantom22, łącznie zmieniany 2 razy.
łajno prawdaPhantom22 pisze:bo przecież każdy wie że 7th son to najlepszy album Maiden

prawda prawda chyba że wolisz AMOLADaMatek pisze:łajno prawda
ja wole AMLOAD ;] a Seventh ... nie jest nawet w pierwszej trójce ;]Phantom22 pisze: prawda prawda chyba że wolisz AMOLADa
e tam nie znacie sie SSOASS rlz
Phantom22 fajny av
Phantom22 fajny av
nie wolę. a nie prawdą jest to że...Phantom22 pisze:prawda prawda chyba że wolisz AMOLADa
choćby mnie weź na dowódPhantom22 pisze:bo przecież każdy wie że 7th son to najlepszy album Maiden
lepiej ?Phantom22 pisze:bo przecież mniejszość wie że 7th son to najlepszy album Maiden
zajebistyJack87 pisze:Phantom22 fajny av
zależy jak na to spojrzeć , muzycznie pewnie tak zaś produkcyjnie na pewno niePhantom22 pisze: Maiden kona od 7th sona
O nie... Mam inne zdanieMaiden kona od 7th sona
-
Stormshield
- -#Moonchild

To się nazywa wyjątek 
no to fajnie że zrobili jedną perłe przez 20 lat, a wcześniej przez 6 lat zrobili 5kaśQ pisze:A chociażby BNW po drodze to nie jedna z pereł w dorobku IM?