Bo Ty nie doceniasz tej radości grania JMMJMM pisze:Wiem, że słuchamy zupełnie innych Maidenów, i znam Twoje zdanie, ale to nie znaczy, że będę doszukiwał się jego głębszych związków z rzeczywistością.
Czy A Matter of Life and Death jest najgorszą płytą IM?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Czy A Matter of Life and Death jest najgorszą płytą IM?
Dla mnie nie jest. Najgorsza według mnie jest NPFTD ale nawet na niej jest pare fajnych kawałków.
Nie. Przeciwnie Oo
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

I bardzo mi przykro z tego powodu.Artur pisze:Bo Ty nie doceniasz tej radości grania JMM
czemu ja sie w tym temacie jeszcze nie udzielilem ? jasne ze nie....
już nie mam tu najwięcej postów

Nie. Najgorszymi albumami są FOTD i Virtual XI.
Nie. Najgorszymi albumami są FOTD i Virtual XI.
Mnie równieżJMM pisze:I bardzo mi przykro z tego powodu.
Ciężko rzec. Byłem umiarkowanym entuzjastą, ale teraz kompletnie nie chce mi się do niej wracać. Dałęm tam w temacie którymś 7/10, dzisiaj miałbym problem by dać coś wyżej niż 4/10
. Nawet DOD wydaje mi się lepszy, bo mniej irytuje trochę. A od DODa dla mnie gorszy tlyko jest FOTD, zbliżony poziomem do marmolady (Virtual w porównaniu z tymi wsyztskimi wymienionymi cedeczkami jest świetny). Ponieważ głosów na Nie jest dość dużo, zagłosuję na Tak
.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jak dla mnie to zdecydowanie <nie>. AMOLAD to dla mnie jeden z najlepszych albumów Maiden. Plasuje się gdzieś tak na 5-6 miejscu. A najsłabszy jak dla mnie to napewno jest Killers, choć i tam znajduje się kilka świetnych numerów.
oczywiście, że nie - płytka może nie jest wybitna, ale w dyskografii IM jest kilka słabszych pozycji...
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.
Oczywiście, że nie... 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jest jedną z 3 najlepszych. 
Jest najlepsząWICKER MAN pisze:Jest jedną z 3 najlepszych.
dziękujemy za wspaniałe wypowiedzi, teraz wracać do łóżeczek, no no, szybko.
Tak mamo 
Popieram panów z sąsiednich łóżeczek.
Popieram panów z sąsiednich łóżeczek.
WICKER MAN pisze:Jest jedną z 3 najlepszych.
freeforce pisze:Jest najlepszą
jest najlepsza z ostatnich trzech
a powaznie to imo jedna z 5 najlepszych stawiam ja na 4 pozycji po 7th Son, PoM, SiT :solo
Dla mnie to chyba jest najbardziej niepotrzebna płyta ironów. Mam nadzieje, że kolejny krążek naprawde będzie ostatnim, bo w zasadzie od świetnego Brave New World poprzeczka nieustannie sie obniża. Ja bym chyba wolał, żeby nic już nie komponowali, zagrali trase Golden Years i przeszli na emeryture.
Bruce gdy wydchodził BNW, powiedział że w nich ( w zespole ) jest jeszcze bardzo dużo muzyki; i ja w to wierze, tylko wydaje mi sie, że przez te wszystkie lata byli tak "ograniczani" przez Steve'a ( co w sumie na dobre wyszło, bo dzięki temu tak długo przetrwali ) że teraz myśląc, zerobią krok na przód robią krok na ukos. AMOLAD na pewno bardzo sie różni od każej innej płyty ironów, szkoda tylko że srednio mi sie to podoba
Wcześniejsze uważane za słabe płyty np.Killers, No Prayer nawet jak sie komuś nie podobają, to chyba zgodzi sie z tym że przynajmniej budowały podawliny pod kolejne dobre albumy. Tymczasem muzycy twierdzą, że BNW i DOD powstały niejako po to, żeby w końcu wydać AMOLAD. Dla mnie jedynie brzmienie uległo progresowi.
Jest jeszcze jedna zaleta nowego albumu, mianowicie teraz zaczynam uważać DOD za naprawde dobry album.
Mam nadzieje że zmienie zdanie za jakiś czas ( pewnie długo
). Może po wydaniu 15-ego albumu
Bruce gdy wydchodził BNW, powiedział że w nich ( w zespole ) jest jeszcze bardzo dużo muzyki; i ja w to wierze, tylko wydaje mi sie, że przez te wszystkie lata byli tak "ograniczani" przez Steve'a ( co w sumie na dobre wyszło, bo dzięki temu tak długo przetrwali ) że teraz myśląc, zerobią krok na przód robią krok na ukos. AMOLAD na pewno bardzo sie różni od każej innej płyty ironów, szkoda tylko że srednio mi sie to podoba
Wcześniejsze uważane za słabe płyty np.Killers, No Prayer nawet jak sie komuś nie podobają, to chyba zgodzi sie z tym że przynajmniej budowały podawliny pod kolejne dobre albumy. Tymczasem muzycy twierdzą, że BNW i DOD powstały niejako po to, żeby w końcu wydać AMOLAD. Dla mnie jedynie brzmienie uległo progresowi.
Jest jeszcze jedna zaleta nowego albumu, mianowicie teraz zaczynam uważać DOD za naprawde dobry album.
Mam nadzieje że zmienie zdanie za jakiś czas ( pewnie długo
bardzo dobra ,stonowana opinia ,nic dodać ,nic ująćpaniron pisze:Dla mnie to chyba jest najbardziej niepotrzebna płyta ironów. Mam nadzieje, że kolejny krążek naprawde będzie ostatnim, bo w zasadzie od świetnego Brave New World poprzeczka nieustannie sie obniża. Ja bym chyba wolał, żeby nic już nie komponowali, zagrali trase Golden Years i przeszli na emeryture.
Mam nadzieje że zmienie zdanie za jakiś czas ( pewnie długo). Może po wydaniu 15-ego albumu