Festiwale w 2007? Pogłoska...

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Re: Festiwale w 2007? Pogłoska...

Post autor: WICKER MAN »

miki pisze:ale to co, promotorzy po forach chodzą i patrzą, czy ludzie mieliby ochotę iśc na jakiś koncert?
Nie chodzą, ale czytają maile, które do nich przychodzą. Rok temu Odyssey mieli do wyboru zrobienie na Stadionie Legii koncertu Gunsów/Axla lub Metallici i wybrali to pierwsze - jak się okazało stracili, bo przyszło ok. 10.000 osób. Teraz też mogą się wahać pomiędzy kilkoma zespołami, a jeśli zobaczą, że dużo ludzi pyta o Maiden to może to być jeden z czynników decydujących o ich wyborze.
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

może tak jest, ja nie wiem. jednak w moc petycji internetowcyh, gdzie małolatki krzyczą, że błagają o koncert nie wierze.

a z tą metallicą to ja nie mówie nic. porażka.
Awatar użytkownika
cellman
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: cellman »

No to piszmy maile do Live Nation....
Awatar użytkownika
wojteq
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: wojteq »

miki pisze:może tak jest, ja nie wiem. jednak w moc petycji internetowcyh, gdzie małolatki krzyczą, że błagają o koncert nie wierze
Uwierz!!! Przykład: udana petycja graczy do firmy Creative Assembly o zmianę godła Polski w grze Medieval II. Prawidłowo utworzona petycja, stworzona przez jakąś organizację, forum, zrzeszenie, na prawdę sporo może zadziałać. :D Poza tym, zawsze warto próbować :D
miki
-#Clansman
-#Clansman

wojteq pisze:
miki pisze:może tak jest, ja nie wiem. jednak w moc petycji internetowcyh, gdzie małolatki krzyczą, że błagają o koncert nie wierze
Uwierz!!! Przykład: udana petycja graczy do firmy Creative Assembly o zmianę godła Polski w grze Medieval II. Prawidłowo utworzona petycja, stworzona przez jakąś organizację, forum, zrzeszenie, na prawdę sporo może zadziałać. :D Poza tym, zawsze warto próbować :D
to troche inna sprawa jest.
Awatar użytkownika
wojteq
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: wojteq »

miki pisze:
wojteq pisze:
to troche inna sprawa jest.
fakt, trochę inna, ale chciałem tylko dac przykład, możemy oprócz indywidualnych maili napisać grupową petycję od Fan-klubu, ale to wtedy, gdy już coś więcej będzie wiadomo na temat ew. trasy w 2007.
miki
-#Clansman
-#Clansman

tamto to raczej jest coś co frma zrobi i tyle, a w kwestii koncertów to petycje nadają się do tematu rotfl, przecież czasem idzie siknąć czytając te prośby.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

miki pisze:może tak jest, ja nie wiem. jednak w moc petycji internetowcyh, gdzie małolatki krzyczą, że błagają o koncert nie wierze.

a z tą metallicą to ja nie mówie nic. porażka.
Jednak kilka razy to poskutkowało... Z różnym skutkiem (klapa jeśli chodzi o sprzedaż Green Day czy Avril). ;)

Co do Metallicy to oczywiście kosztowali więcej niż Gunsi, ale za to był to pewny zysk - Stadion Legii byłby wypełniony po brzegi. A tak to Odyssey się przejechało - Stonsów musieli odwołać, a na Gunsach czy Alice in Chains świeciło pustkami. Dziwnie postępowała ta firma... Oby Live Nation nie szło w ich ślady...
wojteq pisze:fakt, trochę inna, ale chciałem tylko dac przykład, możemy oprócz indywidualnych maili napisać grupową petycję od Fan-klubu, ale to wtedy, gdy już coś więcej będzie wiadomo na temat ew. trasy w 2007.
Zorientuję się czy jest o co walczyć i w razie czego zrobimy jakąś petycję. ;) Daty koncertów mają być podane już za kilka tygodni więc i tak może być już za późno... Jeśli koncert miałby się odbyć to powinny trwać już końcowe rozmowy.
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

Wicker ,no to zrób petycję (jak w 2005 r.) ,ja napewno podpiszę, bo wysyłanie maili to kiepski pomysł raczej.
Awatar użytkownika
Dziku
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Dziku »

zrobmy ją !! Wicker masz doswiadczenie, ja zalatwie ludzi z poza forum nawet ktorzy beda to podpisywac, tylko piszmy poki jest nadzieja !!
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Co do pisania petycji w 2005 roku chyba to ja przypomnę, że pisano ją chyba głównie do Odyssey a i tak Mystic koncert robił :P
Awatar użytkownika
Dziku
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Dziku »

nie wazne :)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Nomad pisze:Wicker ,no to zrób petycję (jak w 2005 r.) ,ja napewno podpiszę, bo wysyłanie maili to kiepski pomysł raczej.
Przecież i tak nie lubisz AMOLAD więc taki koncert nie powinien Cię interesować. ;)

Ok, zobaczę czy jest w ogóle jakaś szansa i jak coś to zrobimy petycję... Ktoś z Was ma może tekst tej ostatniej z 2004?
Awatar użytkownika
Byku
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Byku »

przed chwila mi ojciec mowil ze na tvn`ie mowili ze Ironi maja zagrac u nas w styczniu, podobno charytatywnie, ale jeszcze do konca nie wiadomo
UP THE IRONS ! ! !
Stranger
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Stranger »

Charytatywnie? Wiec to nie Ironi :)
Can The End Be At Hand?
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: M@ti »

CO??????????
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

WICKER MAN pisze:
Nomad pisze:Wicker ,no to zrób petycję (jak w 2005 r.) ,ja napewno podpiszę, bo wysyłanie maili to kiepski pomysł raczej.
Przecież i tak nie lubisz AMOLAD więc taki koncert nie powinien Cię interesować. ;)

Ok, zobaczę czy jest w ogóle jakaś szansa i jak coś to zrobimy petycję... Ktoś z Was ma może tekst tej ostatniej z 2004?
http://www.petitiononline.com/ironpol/petition.html
Death
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Death »

Byku pisze:przed chwila mi ojciec mowil ze na tvn`ie mowili ze Ironi maja zagrac u nas w styczniu, podobno charytatywnie, ale jeszcze do konca nie wiadomo
To chyba żart jakiś. ;]
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

Byku pisze:przed chwila mi ojciec mowil ze na tvn`ie mowili ze Ironi maja zagrac u nas w styczniu, podobno charytatywnie, ale jeszcze do konca nie wiadomo
Chyba w Uwadze to mówili.
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: M@ti »

To co to jakieś jaja są czy naprawdę gdzieś wzmianka o tym była?
Zablokowany