Nie chodzą, ale czytają maile, które do nich przychodzą. Rok temu Odyssey mieli do wyboru zrobienie na Stadionie Legii koncertu Gunsów/Axla lub Metallici i wybrali to pierwsze - jak się okazało stracili, bo przyszło ok. 10.000 osób. Teraz też mogą się wahać pomiędzy kilkoma zespołami, a jeśli zobaczą, że dużo ludzi pyta o Maiden to może to być jeden z czynników decydujących o ich wyborze.miki pisze:ale to co, promotorzy po forach chodzą i patrzą, czy ludzie mieliby ochotę iśc na jakiś koncert?
Festiwale w 2007? Pogłoska...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Festiwale w 2007? Pogłoska...
może tak jest, ja nie wiem. jednak w moc petycji internetowcyh, gdzie małolatki krzyczą, że błagają o koncert nie wierze.
a z tą metallicą to ja nie mówie nic. porażka.
No to piszmy maile do Live Nation....
Uwierz!!! Przykład: udana petycja graczy do firmy Creative Assembly o zmianę godła Polski w grze Medieval II. Prawidłowo utworzona petycja, stworzona przez jakąś organizację, forum, zrzeszenie, na prawdę sporo może zadziałać.miki pisze:może tak jest, ja nie wiem. jednak w moc petycji internetowcyh, gdzie małolatki krzyczą, że błagają o koncert nie wierze
to troche inna sprawa jest.wojteq pisze:Uwierz!!! Przykład: udana petycja graczy do firmy Creative Assembly o zmianę godła Polski w grze Medieval II. Prawidłowo utworzona petycja, stworzona przez jakąś organizację, forum, zrzeszenie, na prawdę sporo może zadziałać.miki pisze:może tak jest, ja nie wiem. jednak w moc petycji internetowcyh, gdzie małolatki krzyczą, że błagają o koncert nie wierzePoza tym, zawsze warto próbować
fakt, trochę inna, ale chciałem tylko dac przykład, możemy oprócz indywidualnych maili napisać grupową petycję od Fan-klubu, ale to wtedy, gdy już coś więcej będzie wiadomo na temat ew. trasy w 2007.miki pisze:to troche inna sprawa jest.wojteq pisze:Uwierz!!! Przykład: udana petycja graczy do firmy Creative Assembly o zmianę godła Polski w grze Medieval II. Prawidłowo utworzona petycja, stworzona przez jakąś organizację, forum, zrzeszenie, na prawdę sporo może zadziałać.miki pisze:może tak jest, ja nie wiem. jednak w moc petycji internetowcyh, gdzie małolatki krzyczą, że błagają o koncert nie wierzePoza tym, zawsze warto próbować
tamto to raczej jest coś co frma zrobi i tyle, a w kwestii koncertów to petycje nadają się do tematu rotfl, przecież czasem idzie siknąć czytając te prośby.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jednak kilka razy to poskutkowało... Z różnym skutkiem (klapa jeśli chodzi o sprzedaż Green Day czy Avril).miki pisze:może tak jest, ja nie wiem. jednak w moc petycji internetowcyh, gdzie małolatki krzyczą, że błagają o koncert nie wierze.
Co do Metallicy to oczywiście kosztowali więcej niż Gunsi, ale za to był to pewny zysk - Stadion Legii byłby wypełniony po brzegi. A tak to Odyssey się przejechało - Stonsów musieli odwołać, a na Gunsach czy Alice in Chains świeciło pustkami. Dziwnie postępowała ta firma... Oby Live Nation nie szło w ich ślady...
Zorientuję się czy jest o co walczyć i w razie czego zrobimy jakąś petycję.wojteq pisze:fakt, trochę inna, ale chciałem tylko dac przykład, możemy oprócz indywidualnych maili napisać grupową petycję od Fan-klubu, ale to wtedy, gdy już coś więcej będzie wiadomo na temat ew. trasy w 2007.
Wicker ,no to zrób petycję (jak w 2005 r.) ,ja napewno podpiszę, bo wysyłanie maili to kiepski pomysł raczej.
zrobmy ją !! Wicker masz doswiadczenie, ja zalatwie ludzi z poza forum nawet ktorzy beda to podpisywac, tylko piszmy poki jest nadzieja !!
Co do pisania petycji w 2005 roku chyba to ja przypomnę, że pisano ją chyba głównie do Odyssey a i tak Mystic koncert robił 
nie wazne 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Przecież i tak nie lubisz AMOLAD więc taki koncert nie powinien Cię interesować.Nomad pisze:Wicker ,no to zrób petycję (jak w 2005 r.) ,ja napewno podpiszę, bo wysyłanie maili to kiepski pomysł raczej.
Ok, zobaczę czy jest w ogóle jakaś szansa i jak coś to zrobimy petycję... Ktoś z Was ma może tekst tej ostatniej z 2004?
przed chwila mi ojciec mowil ze na tvn`ie mowili ze Ironi maja zagrac u nas w styczniu, podobno charytatywnie, ale jeszcze do konca nie wiadomo
UP THE IRONS ! ! !
CO??????????
http://www.petitiononline.com/ironpol/petition.htmlWICKER MAN pisze:Przecież i tak nie lubisz AMOLAD więc taki koncert nie powinien Cię interesować.Nomad pisze:Wicker ,no to zrób petycję (jak w 2005 r.) ,ja napewno podpiszę, bo wysyłanie maili to kiepski pomysł raczej.
Ok, zobaczę czy jest w ogóle jakaś szansa i jak coś to zrobimy petycję... Ktoś z Was ma może tekst tej ostatniej z 2004?
To chyba żart jakiś. ;]Byku pisze:przed chwila mi ojciec mowil ze na tvn`ie mowili ze Ironi maja zagrac u nas w styczniu, podobno charytatywnie, ale jeszcze do konca nie wiadomo
Chyba w Uwadze to mówili.Byku pisze:przed chwila mi ojciec mowil ze na tvn`ie mowili ze Ironi maja zagrac u nas w styczniu, podobno charytatywnie, ale jeszcze do konca nie wiadomo
To co to jakieś jaja są czy naprawdę gdzieś wzmianka o tym była?