Jak zawsze - obrzydliwie i nie na miejscu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Dopóki są to zdjęcia bez zawartości da się przeżyć.Caleb pisze:Jak zawsze - obrzydliwie i nie na miejscu![]()
Poki co brak wolnych slotow
To na 100%. Choćby po fladze Ivony i tej, co Janick zabrał za scenę.Budziol pisze:Jeden wniosek na pewno mozna wysunac MAIDEN musial zauwazyc Polakow
http://za-kata.com/dortmund2006/Budziol pisze:Poki co brak wolnych slotow
Deep udostepnij foty 7th_son on na ftp wrzuci
Jeden wniosek na pewno mozna wysunac MAIDEN musial zauwazyc Polakow
A w szybach knajpki plakaty z poznanskimi regionalizmami typu "tytka"=papierowa torba "pyry"=ziemniaki itp, poznanski "grzaniec" pasowalby tam w sam razBudziol pisze: Ze wspominek dobry motyw byl w JEDRUSIU w Poznaniu
Jeden z nas chory poprosil o grzanca.
"Barman" odpowiedzial nie ma sprawy nalal pol litra piwa w szklanke wstawil do mikrofali na chwile i... juz grzaniec gotowy
Mam wrażenie, że na dane które wysyłasz ze swojego kompa też Ci się limit7th_son pisze:wtedy nie liczy mi sie limit
a da sie zapisac stamtad jakos te zdjecia?mirek.rus pisze:http://foto.onet.pl/51ebn,srw808jskkjk,u.html
niestety upload tez sie liczy,ale w miare mozliwosci bede zostawial wlaczony kompQbak pisze:Mam wrażenie, że na dane które wysyłasz ze swojego kompa też Ci się limit7th_son pisze:wtedy nie liczy mi sie limit
nie liczy więc się nie martw
Toya liczy chyba tylko dane które ściagasz.
Twoje zdjęcia są super! Faktycznie szkoda, że nie mogłeś robić na Ironach.
I byłbym zapomniał serwerek też niczego sobie zasuwa. :rocx

To nie tak z tą kłótnia właśnie podczas gadki Bruce'a Janick z Deavem stanęli naprzeciwko siebie i zaczęli robić gesty rękami "a'la 3 muszkieterów" ( nie pamiętam w jakim to filmie było ) i Adrian miał się do tego włączyć ( coś takiego już na kilku koncertach robili) ale nie wiem czy się zamyslił czy może akurat patrzył gdzie indziej i nie zauważył więc Janick zaczął z niego żartować . Później jak już Adrian ich zauważył też zacząłó odpowiednio machać rękami. Tak to wyglądało z mojej strony chyba ,że chodzi o jakąś inną sytuację.Mirdaroh pisze:Oczywiście że chcemy foty. Ja niedługo zapuszcze swoje + filmik z fear of the dark z lewej strony. No właśnie ja widziałem jak przy gadce Bruce'a Janick z Adrianem zaczął się o coś kłócić...
Kojarzę . Też się do Was przyłączałem do machania , a jeśli dobrze pamiętam to chyba tą flagę rzuciłem na scenę ? niestety trafiła między Janka , a Steva i techniczny ją zgarnął nie pokazując nikomuMirdaroh pisze:Nom ja potem odpuściłem i poszedłem spokojnie koncert oglądać. Budziol miał koszulke Sanktuaium a ja Eddie Corss-Guns jakbyś nas kojarzyłPremus pisze:Tak byłem blisko Was ale bliżej nie dało rady sie dostać tak zablokowane byłoMirdaroh pisze:Premus to ja z Budziolem tą flage trzymalismy co dałeś fote