Iron Maiden vs Killers
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden vs Killers
Mój głos wędruje do Iron Maiden. Transylvania + Iron Maiden + Charlotte The Harlot + Sanctuary + Running Free = świetna płyta. Owszem, czuć brak Adriana, ale Dave jakoś trzyma poziom.
Oddaję głos na Killers. Przyszedł Adrian, wniósł sporo do zespołu. Świetna płyta. Nawet dziś, kiedy się słucha tych utworów, to wydaje się jakby miały za chwilę wyjść z głośników 
oczywiscie ze Killers, jak dla mnie czolowka plyt IM ever
no i uwazam ze to jedna z najlepszych wczesnych plyt gitarowych tego zespolu, kazda solowka z tej plyty to istna żyleta
jednoczesnie smiem twierdzic ze Killers w moich odczuciach uchodzi takze za najbardziej niedoceniana plyte zespolu 
Iron Maiden. Killers to moim zdaniem jedna ze słabszych plyt zespołu.
to samoChudy pisze:Iron Maiden. Killers to moim zdaniem jedna ze słabszych plyt zespołu.
podpisuję się rękami i nogami :beerChudy pisze: Iron Maiden. Killers to moim zdaniem jedna ze słabszych plyt zespołu.
Nie mam zdanie ponieważ uważam te dwa albumy za takie sobie.
a ja jeszcze ustamiMaidenka pisze:podpisuję się rękami i nogami :beerChudy pisze: Iron Maiden. Killers to moim zdaniem jedna ze słabszych plyt zespołu.
Iron maiden jest cała jednym wielkim klasykiem, a Killers nie trawię, więc wybór jest jeden: Iron Maiden's gonna getya wherever you are.... :rocx
yy to brzmi tak : "Oh well , wherever , wherever you are! , Iron Maiden's gonna get you , no matter how far"wojteq pisze:wybór jest jeden: Iron Maiden's gonna getya wherever you are.... :rocx
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Iron Maiden to jedna z najlepszych płyt Maiden. Killers jedna z najgorszych, na której umiszczono kawałki, które nie zmieściły się na "jesynkę". Którą wolę? Pewnie, że IM.
klasyk klasykiem, ale mowiac szczerze to wypadaja one marnie w zestawieniu z wiekszoscia plyt iron maiden ( wlasciwie z kazda nie liczac no prayer, fotd, virtual) jest to moje zdanie, tylko i wylacznie. Jednak Iron Maiden jest plyta lepsza i bardziej wyrownana dlatego oddaje glos wlasnie na nia.
EDIT: ale mi sie odmienilo wszystko
EDIT: ale mi sie odmienilo wszystko
Ostatnio zmieniony pn kwie 12, 2010 5:35 pm przez Dziku, łącznie zmieniany 1 raz.
faktycznie, sprawdziłem teraz w książeczce nawetJack87 pisze:yy to brzmi tak : "Oh well , wherever , wherever you are! , Iron Maiden's gonna get you , no matter how far"wojteq pisze:wybór jest jeden: Iron Maiden's gonna getya wherever you are.... :rocx
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Głos na Killers. Dużo wiekszy pazur, jesli chodzi o produkcję i wokal Paul'a. kawałki też niczego sobie - krótkie konkretne (Wratchchild, Murders.., Innocent Exile, Killers, Purgatory i świetne półakustyczne prodigal Son. Poza tym, w 1989 ta płyta mnie zabiła i od tamtej pory Maiden jest moim numerem 1.
IM. glownie za iron maiden, phantom of the opera, prowler, strange world i running free
Zdecydowanie Killersi rzadzą!
Debiut bardziej taki klasyczny, surowy, poza tym skoro to pierwsza płyta, to Ironi mieli czas, żeby się rozkręcić! I rozkręcili się, to słychac właśnie na "killers'ach" !
Drugi album jest zdecydowanie bardziej "dopieszczony", przyjemniej się go słucha, utwory moim zdaniem lepsze, tytułowy, "Wrathchild", oba instrumentalne, "Innocent Exile", "Murders In A Rue Morgue", "Prodigal Son", "Purgatory", "Twillight Zome" po prostu powalają! Oczywiście "Iron Maiden" też lubię słuchać (ulubione: Strange World, Remember Tommorrow,Phantom, Sanctuary, Transylvania), no ale dopiero Killersi..... to jest NAPRAWDĘ COŚ 
jak dla mnie to IM
Killers jest jak dla mnie w ogóle pomyłką