Festiwale w 2007? Pogłoska...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Festiwale w 2007? Pogłoska...
Ja wysłałem już maila do Live Nation. Teraz pozostaje nam tylko czekać na pomyślnie rozwiązanie tej kwestii 
Ja oczywiscie tez wyslalem, ale jesli juz to na GY przyjada.
Teraz zaliczjac w lecie festivale watpie by do nas zawitali jak nawet porzadnego festu u nas nie ma
Teraz zaliczjac w lecie festivale watpie by do nas zawitali jak nawet porzadnego festu u nas nie ma
zawsze jest szansa, że z organizują... nadzieja niechaj Was nie opuszcza!
Coś czuję, że jeśli nie przyjadą a FC zorganizuje jakiś wyjazd to się piszę na to. Drugiej szansy na usłyszenie AMOLAD live nie przepuszczę.
no takie coś jak Maiden Festival błby ciekawą opcją, moze jakieś fajne zespoły oprócz IM by były...
Mail wyslany, pozostaje czekac na rozpiske trasy.
ja na miejscu live nation za zasypywanie mnie bezsensownymi mailami na złość bym nie zorganizował koncertu. to naprawdę nie ma sensu, oni mają speców od tej całej zabawy i wiedzą jak się to robi, nie potrzebują maili
Tak jak Odyssey wiedział, żeby koncertu Metallici nie organizować?ja na miejscu live nation za zasypywanie mnie bezsensownymi mailami na złość bym nie zorganizował koncertu. to naprawdę nie ma sensu, oni mają speców od tej całej zabawy i wiedzą jak się to robi, nie potrzebują maili
metallica ma pewnie tak samo fanów, jak i maiden, więc sądzę, że maili dostali też miliony, a jednak nie zoorganizowali.
może właśnie się wkurzyliz a te maile :f
może właśnie się wkurzyliz a te maile :f
miki - nie chcesz ? nie pisz!
zrozum tylko wkoncu ze to forum skupiajace członków FC, co za tym idzie roi sie na nim od maniakow, napalencow, czesto fanatykow, do ktorych sam dumnie sie zaliczam ! Jesli nie potrafisz zrozumiec ze ludzie tacy jak ja nie moga siedziec bezczynnie podczas gdy nowa trasa bedzie ogloszona na dniach i to ostatnia szansa by sprobowac wywrzec jakis wplyw na organizatorow koncertow, to moze powinienes chociaz przemilczec niektore spraawy a nie "dyskretnie krytykowac" kazdy objaw tego zjawiska ?
zrozum tylko wkoncu ze to forum skupiajace członków FC, co za tym idzie roi sie na nim od maniakow, napalencow, czesto fanatykow, do ktorych sam dumnie sie zaliczam ! Jesli nie potrafisz zrozumiec ze ludzie tacy jak ja nie moga siedziec bezczynnie podczas gdy nowa trasa bedzie ogloszona na dniach i to ostatnia szansa by sprobowac wywrzec jakis wplyw na organizatorow koncertow, to moze powinienes chociaz przemilczec niektore spraawy a nie "dyskretnie krytykowac" kazdy objaw tego zjawiska ?
ale ja chcę, więc piszę!
ja to rozumiem, ale też mowię, że to sensu nie ma. nic mi do tego, pisz sobie, powodzenia, tylko gwarantuje Ci, że nie zmieni to nic.
ja to rozumiem, ale też mowię, że to sensu nie ma. nic mi do tego, pisz sobie, powodzenia, tylko gwarantuje Ci, że nie zmieni to nic.
zmieni, bede mial wielka satysfakcje ze zrobilem cos w tym kierunku.miki pisze:tylko gwarantuje Ci, że nie zmieni to nic.
byłoby to z ich strony nieprofesjonalne, gdyby pod wpływem maili pracowali.
w ten sposób, co? mogę wymusić na nich co zechcę jak zbiorę dużo osób? analogiczne
w ten sposób, co? mogę wymusić na nich co zechcę jak zbiorę dużo osób? analogiczne
Nie liczył bym specjalnie na to ze w przyszłym roku bedą jeszcze grac cały album liveFreeze pisze:Coś czuję, że jeśli nie przyjadą a FC zorganizuje jakiś wyjazd to się piszę na to. Drugiej szansy na usłyszenie AMOLAD live nie przepuszczę.
Miki ma rację, pisanie maili nie ma większego sensu. Poza tym nie sądzę, żeby w przyszłym roku do nas przyjechali, i dobrze - wolę, żeby odwiedzili nas na trasie promującej "Golden Years".
hmmm... a co stoi na przeszkodzie, żeby przyjechali do nas w '07 i '08 ?
jak widać da się mieć zdrowe podejście i być fanem zespołu. pionaMeier(D5) pisze:Miki ma rację, pisanie maili nie ma większego sensu. Poza tym nie sądzę, żeby w przyszłym roku do nas przyjechali, i dobrze - wolę, żeby odwiedzili nas na trasie promującej "Golden Years".
tak samo nic nie stało na przeszkodzie żeby 2 razy byli w 2003. wyniki drugiego koncertu mówiły same za siebie. oczywiście wszystkim się podobał wrocławski wystep, mnie też, jednak organizator już tak dobrze chyba tego nie widział, hala mniejsza niż spodek, a bilety w trakcie koncertu w kasach były. więcej na pewno się spodziewano po tym.hmmm... a co stoi na przeszkodzie, żeby przyjechali do nas w '07 i '08 ?
Niby bilety w kasach były, ale wcześniej trudno było zdobyć te bilety. Może specjalnie je zostawiono. Albo tak jak ostatnio, gdy ruszyła kampania na miesiąc przed koncertem, to zapomniano dosłać więcej biletów i też były problemy. Totalnie bez sensu coś.
tak też mogło ocztwiście być. jednak hala mniejsza a potem mówiono, że wyprzedana nie była. zresztą nie tylko po tym, ale po wielu opiniach też było widać, że po czerwcowym spodku ludzie już tak nie szaleli z okazji tego, że kolejny ich koncert jest.Piwowarus pisze:Niby bilety w kasach były, ale wcześniej trudno było zdobyć te bilety. Może specjalnie je zostawiono.
w dniu koncertu pewnie o dyszke drozsze byly ;] eotPiwowarus pisze:Niby bilety w kasach były, ale wcześniej trudno było zdobyć te bilety. Może specjalnie je zostawiono. Albo tak jak ostatnio, gdy ruszyła kampania na miesiąc przed koncertem, to zapomniano dosłać więcej biletów i też były problemy. Totalnie bez sensu coś.