Festiwale w 2007? Pogłoska...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Festiwale w 2007? Pogłoska...
download w przyszłym roku zabija cenami. koszmar jakiś
Z tego co Bruce powiedział w Birmingham można równie dobrze wywnioskować, że zagrają w Reading... No ale z drugiej strony grali już tam w zeszłym roku. Chyba, że masz tą informację z innego źródła. 
A mozna wiedzieć po ile mneij więcej bilety na Download? Planuje koncert w przyszłym roku i wstepnie się orientuje gdzie mogłoby wyjść w miarę tanio
Znalazłem ceny od £200 do £250 za 3 dni z campingiem.
dla mnie odpada, najwyzej znowu do niemiec...no ale nie ma co marudzic
Ja też raczej do Niemiec albo do innych krajów w okolicach : Czechy, Austria, Francja nawet. Być może Mediolan.
Ja zobaczę jak będzie z kasą. Jeszcze coś mi się kojarzy Łotwa lub jakiś inny kraj leżący nad Bałtykiem. To może być niegłupia opcja.
ja też te znam. paranoja totalnaMadril pisze:Znalazłem ceny od £200 do £250 za 3 dni z campingiem.
No niestety, choć gdyby był dobry lineup na całe 3 dni to mógłbym się zastanowić.
1500 zł za koncerty to chyba jednak przesada. a to dopiero zresztą początek kosztów, bo dojazd, jedzenie, a to wszystko angielskie warunki i ceny. zresztą to nawet dla anglików dużo te 200ł
miki pisze:zresztą to nawet dla anglików dużo te 200ł
tygodniowa minimalna pensja.
no przecież mówie, że dużo
Czyli tak jak myslalem ewentualny koncert w Polsce sie oddala....
Wydaje mi sie że Maiden ryzykowałoby planowaną jako rekordową trasę Golden Years, gdyby w 2007 grali w UK własny gig na stadionie albo open air. A tak zagrają na festiwalu, pociągną duzo kasiory, potrzeb fanów nie wyczerpią, bo niewielu sie ich tam pojawi tylko ze wzgledu na Maiden. Trzeba przecież pamietać że bieząca trasa dokładnie objeżdża UK, grają w wielu miastach i w dużych halach.
W 2008 zagrają podwójne Wembley i jeszcze np w Glasgow i to bedzie faktycznie rekordowe.
W 2008 zagrają podwójne Wembley i jeszcze np w Glasgow i to bedzie faktycznie rekordowe.
jeżyk pisze: W 2008 zagrają podwójne Wembley ... to bedzie faktycznie rekordowe.
Jeśli chodzi o Download to ja na pewno odpadam, nie jestem w stanie zapłacić 1500 za bilet na festiwal, nie mówiąc już o wyłożeniu takich pieniędzy na bilet na Maiden. Na razie z amaZoną kombinujemy coś z Portugalią, która wydaje się całkiem ciekawą propozycją... problem w tym, że nawet nie wiemy czy Maiden tak zagrają w przyszłym roku. 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Download rzeczywiście jest cholernie drogi... Można kupować bilety jednodniowe (około 50 funtów), ale dopiero na kilka tygodni przed festiwalem i są one dosyć limitowane... Oprócz Maiden gwiazdą ma być ponoć także AC/DC...
Jak na razie wiem, że szykują się gigi we Włoszech (i to być może wcale nie festiwal!), Niemczech, Estonii... Nadal jest też szansa na koncert u nas - wszystko zależy od Live Nation.
Jak na razie wiem, że szykują się gigi we Włoszech (i to być może wcale nie festiwal!), Niemczech, Estonii... Nadal jest też szansa na koncert u nas - wszystko zależy od Live Nation.
WICKER MAN pisze:wszystko zależy od Live Nation.
to znaczy MAIDEN chce a oni nie ? :>
no jak zobaczyłem, że organizują koncert Tokio Hotel to zwątpiłem trochęWICKER MAN pisze: wszystko zależy od Live Nation.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Raczej ich agent - to nie Steve czy Bruce bookują trasę tylko ich management wspólnie z agentem (firma K2).
Ponoć jest szansa na ewentualny gig w Polsce, ale wszystko zależy jeszcze od promotorów itp... Ktoś z Was dzwonił do Live Nation? Bo na maile chyba nie odpisują...