05/04/2007 - Tokio Hotel - Warszawa @ Torwar
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 05/04/2007 - Tokio Hotel - Warszawa @ Torwar
co to jest to Yokohama Motel?? 
hiroszima pensjonatLevy pisze:Yokohama Motel?? Confused
już nie mam tu najwięcej postów

aaaa... Nagasaki Camping!! :beer
-
szatanista
- -#Long distance runner

Teraz przez chwile na powaznie.
Live Nation chyba niczego sie nie nauczylo od Oddysey. Nie ma szans zeby zespol ktorego targetem jest publika w wieku 10-14 lat wyprzedal 5tys. hale z najtanszymi biletami w cenie 100zl. Skad te bachorstwo tyle wezmie? Niech przykladem bedzie tutaj zeszloroczny koncert Avril Lavigne na ktory przybylo tylko nieco ponad 1000 osob (i to dlatego ze mozna bylo kupic 2 bilety w cenie jednego).
Live Nation chyba niczego sie nie nauczylo od Oddysey. Nie ma szans zeby zespol ktorego targetem jest publika w wieku 10-14 lat wyprzedal 5tys. hale z najtanszymi biletami w cenie 100zl. Skad te bachorstwo tyle wezmie? Niech przykladem bedzie tutaj zeszloroczny koncert Avril Lavigne na ktory przybylo tylko nieco ponad 1000 osob (i to dlatego ze mozna bylo kupic 2 bilety w cenie jednego).
powiedziałbym że mają słaby zapłon w tej agencji. Rok temu było dziesiątki razy więcej superfanów(-ek) tego zespołu. Oni(one) wtedy dali by te 100zł. A teraz to raz że ich mniej a dwa że chyba najlepsze chwile tej grupuy mineły, czego mozna się było spodziewać od samego początku.
Nie wróżę długiej przyszłosci agencji, która nie reaguje na potrzeby rynku albo zupełnie źle je ocenia. Przykładów że Odyssey/Live Nation taką agencją jest nie brakuje.
A to Sapporo Hostel wydaje jakiś nowy album że trase grają? Bo nie moge sie doczekac nowych klipów z Billem na emtiwi :rocx
Nie wróżę długiej przyszłosci agencji, która nie reaguje na potrzeby rynku albo zupełnie źle je ocenia. Przykładów że Odyssey/Live Nation taką agencją jest nie brakuje.
A to Sapporo Hostel wydaje jakiś nowy album że trase grają? Bo nie moge sie doczekac nowych klipów z Billem na emtiwi :rocx
lol!sekcjazwlok pisze:LOL
Pewnie ze jade , to moja ulubiona kapela
Smieszy mnie jedno , mianowicie cena biletu.Jestem ciekaw za co?Za ryczacego syna Micheala Jacksona ?
mama mi dzis zaplacila za bilet:]
ano 8 stycznia nowy singiel, a 23 lutego nowy album "zimmer ilestam"jeżyk pisze:
Booooshe, tosh to jush niebafem!! Mushe tam być, bendzie kóól!! 
zrob relacje, ale wylacznie w fotostory.Natalia pisze:mama mi dzis zaplacila za bilet:]
Jazz is not dead, it just smells funny.
Albo agencja jest bardzo mądra i poczekała moment, aż zespół będzie tańszyjeżyk pisze:powiedziałbym że mają słaby zapłon w tej agencji. Rok temu było dziesiątki razy więcej superfanów(-ek) tego zespołu. Oni(one) wtedy dali by te 100zł. A teraz to raz że ich mniej a dwa że chyba najlepsze chwile tej grupuy mineły, czego mozna się było spodziewać od samego początku.
niech zrobią zonka i zezwolą na wstęp tylko pełnoletnim fanom 
pewnie z dużą częścią jeszcze przyjadą rodziece i będzie komplet.Piwowarus pisze:A szans wypełnienia Torwaru przez fanki bym nie przekreślał.
To może ze 2 się pojawi.Wrath pisze:niech zrobią zonka i zezwolą na wstęp tylko pełnoletnim fanom
koncert odwolany
what a pitty
why is that ?
już nie mam tu najwięcej postów

loool, niby oni blacku nie grają.

żartowalem ;]
troche emocji i dramaturgii chcialem nadac 
byloby spokoM@ti pisze:To może ze 2 się pojawi.
pffffffffff, mi tu o mało co serdushko nie stanelo (:troche emocji i dramaturgii chcialem nadac