http://www.rav_bootlegs.republika.pl/Philly%201987.htm
Pytania dotyczące bootlegów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pytania dotyczące bootlegów
Tutaj masz screeny z tego boota
Wygląda dość ciekawie trza pociągnąć
Dzięki
Dzięki
Nie ma sprawy. Jeśli chcesz to ściągaj, warto. Zwłaszcza, że koncert świetny, tylko Stranger In A Strange Land się trochę chłopakom rozjechało. 
Znajdę ten koncert na dime? Szukałem tam ale nie mogę znaleźć :/
Szczerze to wątpię. Jest raczej popularny, ale nie wiem czy jest na dime. 
Jest na dime
Zakupiłem dziś nagrywarkę (+ pare jednostronnych DVD RW), chciałbym wypalić i obejrzeć koncert z Uniondale. Czy ktoś może mi doradzić jakiś dobry program do nagrywania? Co prawda dostałem Nero razem z nagrywarką, ale przy próbie nagrania wyskakuje mi komunikat, że nie będzie dzwięku w Dolby Surround dopóki nie zakupię odpowiedniego pluginu.... Prosiłbym o szybką odpowiedź.
Clone DVD powinien zaradzić.
Kłaniam się w pas za prędką odpowiedź :beer
[edit] Niestety, Clone wyświetla błąd DVD manager przy otwieraniu...
[edit] Niestety, Clone wyświetla błąd DVD manager przy otwieraniu...
Hmmmm. Dziwne, ja nie miałem nigdy problemów przy wypalaniu DVD ani z Clone ani z Nero. 
Może masz coś z plikiem zdupczone?
A Shrink'iem próbowałeś ?
A Shrink'iem próbowałeś ?
Oglądałem całość wcześniej i błędów nie było. Teoretycznie udaje się to z Nero, tzn tworzę nowy DVD Video, dodaje wszystkie dostępne pliki, po czym coś mu się nie podoba, że plik menu jest pusty i go usuwa. Czy ktoś nagrał sobie ten koncert na płytki?
[edit] Sprawdzałem shrinkiem, żadnych błędów.
[edit] Sprawdzałem shrinkiem, żadnych błędów.
Ostatnio zmieniony pt gru 22, 2006 10:57 pm przez Freeze, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale przed nagraniem musisz utworzyć 2 foldery - VIDEO_TS i AUDIO_TS.
Do VIDEO_TS wrzuć wszystkie pliki, a AUDIO_TS zostaw puste. I spróbuj teraz czy pomoże.
Do VIDEO_TS wrzuć wszystkie pliki, a AUDIO_TS zostaw puste. I spróbuj teraz czy pomoże.
[edit] Już w porządku, udało się
Pomogło dodanie kodeków i odpalanie manualne NeroExpress - przez smartstart ciągle wyskakiwał błąd.
a ja mam bootleg w formacie loseless swój, ale souflly
To ja mam pytanko, a w zasadzie dwa 
1. Czasami ściagam na torrentach bootlegi różnych zespołów i są one zapisane jako .FLAC . Przerabiam je na .wav i wypalam jako audio cd. Czy taki bootleg to jest loseless?
2. A jak sprawdzić nagrane już cd z bootlegami czy są loseless? Chodzi mi o jakąś szybką i prostą metodę sprawdzenia
1. Czasami ściagam na torrentach bootlegi różnych zespołów i są one zapisane jako .FLAC . Przerabiam je na .wav i wypalam jako audio cd. Czy taki bootleg to jest loseless?
2. A jak sprawdzić nagrane już cd z bootlegami czy są loseless? Chodzi mi o jakąś szybką i prostą metodę sprawdzenia
www.MetalSide.pl
-
obserwator
- -#Long distance runner

jak najbardziej tak, gdybyś przerobił na mp3 wtedy to lipa, ale jak zamieniasz na wavy to wszystko wporządkugumbyy pisze:1. Czasami ściagam na torrentach bootlegi różnych zespołów i są one zapisane jako .FLAC . Przerabiam je na .wav i wypalam jako audio cd. Czy taki bootleg to jest loseless?
poszukaj na necie programu hub audio toolsgumbyy pisze:2. A jak sprawdzić nagrane już cd z bootlegami czy są loseless? Chodzi mi o jakąś szybką i prostą metodę sprawdzenia
mtszły
www.ironmaidenlewes.com --> dział download.gumbyy pisze:A jak sprawdzić nagrane już cd z bootlegami czy są loseless