MAIDAN :solo
<grd>
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Tak bylo. Na FTTB wszedlem ale z wielkim trudem, bo jakis ochroniarz byl niedoinformowany i powiedzial ze bez opaski nie wejde i mam sie ustawic w normalnej kolejce, ktora liczyla spokojnie juz wtedy ponad 1000 osob. Probowalem mu wytlumaczyc ze bede na liscie i bede wpuszczony bez opaski, ale ni ciula nie dal sie przekonac, dopiero jak gdzies odszedl to mialem zamiar najzwyczajniej swiecie bez pytania pojsc tam gdzie mial byc meeting point dla ekipy FTTB, ale dorwal mnie nastepny ochroniarz i musialem mu od nowa wszystko tlumaczyc. tez nie chcial dac sie przekonac, ale po jakims czasie w koncu powiedzial, ze jemu mnie nie wolno poscic tam gdzie ide, ale moze mnie poscic do kibli ktore staly nieopodalMadril pisze:Szymon, to weszliście jako FTTB i Was pod scenę nie wpuścili, bo innych opasek nie mieliście?

Jak mi ktoś da 5k na BruceAir to jestem z Tobą...Szymon pisze:Moze by tak teraz sprobowac do Dubai'u?? Razz

No dokładnie.Madril pisze:Zwykłe loty do Dubaju są między 2000, a 4000 mniej więcej, w obie strony. Te tańsze są rzadziej i to przez Moskwę. Przez Europę Zachodnią ceny wyższe, więc 5k PLN (700 coś funtów) za BA, w tym hotel i koncert to nie jest relatywnie dużo, wręcz mało. Tylko najpierw trzeba mieć te 5k.
A mają tam w więzieniach dobre zarcie i wogole jakies przyzwoite warunki, bo sie zastanawiam czy warto tyle kasy inwetowac...WICKER MAN pisze:A np. plucie czy picie w miejscu publicznym, a nawet chodzenie na kacu może skończyć się więzieniem...
Nawet publiczne przytulanie się, czy jedzenie w mejscu publicznym może skończyć się więzieniem, a tamtejsze więzienia są jak średniowieczne lochy, masę metrów pod ziemią, bez światła, pełne wilgoci itd.WICKER MAN pisze:No dokładnie.Madril pisze:Zwykłe loty do Dubaju są między 2000, a 4000 mniej więcej, w obie strony. Te tańsze są rzadziej i to przez Moskwę. Przez Europę Zachodnią ceny wyższe, więc 5k PLN (700 coś funtów) za BA, w tym hotel i koncert to nie jest relatywnie dużo, wręcz mało. Tylko najpierw trzeba mieć te 5k.![]()
Zresztą w tym wszystkim jest jeden mały haczyk - do wszystkiego trzeba doliczyć opłaty lotniskowe (w Dubaju są jedne z najwyższych na świecie) więc łączny koszt to ok. 800-900 funciaków. Do tego należy pamiętać, że Dubaj jest dosyć drogim miastem.A np. plucie czy picie w miejscu publicznym, a nawet chodzenie na kacu może skończyć się więzieniem...