OSTATNI koncert Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: OSTATNI koncert Maiden
Ostatni koncert będzie wygladał tak, że w 2010 roku na jakimś festiwalu pozabija ich banda maherów z ich ciał uleci obłok dymu z którego powstanie sam szatan i zawładnie planetą a wasze ciała pożre Ed 
Wątpię, żeby coś takiego miało miejsce...a jakby miało to zagrają na bisy Swoje najlepsze kawałki, czyli najpierw Wasted Years na rozgrzewkę, potem Nicko jeszcze raz zagra na podwójnej stopce i pójdzie Face In The Sand i oczywiście na końcu Out Of The Silent Planet specjalnie dla mnie... 
-
Beltrametix
- -#Invader

Ostatni koncert będzie wygladał tak, że w 2010 roku na jakimś festiwalu pozabija ich banda maherów z ich ciał uleci obłok dymu z którego powstanie sam szatan i zawładnie planetą a wasze ciała pożre Ed Twisted Evil
To zdanie napisane tuż pod powyższym brzmi niesamowicieironek_48 pisze:Wątpię, żeby coś takiego miało miejsce...a jakby miało to zagrają na bisy Swoje najlepsze kawałki
Wg mnie nie będzie ostatniego koncertu. Po prostu kiedyś okaże się, że koncert, który grali ostatnio było ostatnim ,ale jakoś specjalnie tego nie ogłoszą
Bedą grali dzień po orkiestrze owsiaka 
zagraja na orkiestrze Owsiaka :rocx :solo
Owsiak gra do końca świata i jeden dzień dłużej, to Maiden będzie grało do końca świata i 2 dni dłużej?Szczur22 pisze:Bedą grali dzień po orkiestrze owsiaka Very Happy
A pomyśleć,że kiedyś dostałem prawie bana za temat:"Co by było gdyby Maiden się rozpadło", a teraz powstają na masę takie tematy
.
A ja osobiście chcę, żeby odeszli zwykle, normalnie, bez fajerwerków. O! I żeby herki był na wokalu.
A ja osobiście chcę, żeby odeszli zwykle, normalnie, bez fajerwerków. O! I żeby herki był na wokalu.
jakoś trudno mi uwierzyć żeby z ostatniego koncertu nie zrobili widowiska. tzn aby odbył się jak każdy inny ich koncert. znając zacięcie marketingowe Roda i Steva to będzie wielki show. taki aby przez najbliższe kilkadziesiąt lat ludzie o tym pamiętali. a trabić o tym będą na caąły świat. napewno nie odejdą cichaczem bez rozgłosu. popatrzcie co się dzieje przed premierami ich płyt ile robia fermentu w mediach. a wy chcecie aby odzeszli tak zwyczajnie. nie ma mowy to będzie tak jak napisano w pierwszym poście 
Zgadza się. Myślę, że będzie to krótka trasa koncertowa na pożegnanie. Jak Dickinson odchodził z Maiden w 1993 to też była trasa pożegnalna i 2 koncerty pożegnalne, które zostały wydane na VHS pod tytułem "Raising Hell". Na pewno o tym wydarzeniu będą wiedzieć wszyscy na pół roku "in advance" hehe.
Ke ? Raising Hell to zapis z jednego dnia.Zygmunt pisze: 2 koncerty pożegnalne, które zostały wydane na VHS pod tytułem "Raising Hell".
-
Stormshield
- -#Moonchild

Ale głupi temat 
Dzięki za uznanie.
Raising Hell to zapis z jednego dnia ale koncerty były dwa, jeden to była rozgrzewka.
Raising Hell to zapis z jednego dnia ale koncerty były dwa, jeden to była rozgrzewka.
-
Szczurza Pomoc
- -#Wrathchild

Na ostatnim koncercie Steve rzuci swój bas widowni:).
I've lived in filth I've lived in sin
And I still smell cleaner than the shit you're in
-
The Burczax
- -#Moonchild

I to doprowadzi do zamieszek wśród tłumu.
hyhy a 3 gitarzyści pójdą ze swoimi fanami (tych których sobie wybiorą) na piwo 
-
The Burczax
- -#Moonchild

A Bruce zrobi kupę i ją podaruje najładniejszej fance
.
-
The Burczax
- -#Moonchild

Osiądzie na Marsie i zostanie bębniarzem The Mars Volta
.
-
Szczurza Pomoc
- -#Wrathchild

A skąd, wszyscy ugryzą po kawałku i odejdą szczęśliwi.Angus pisze:I to doprowadzi do zamieszek wśród tłumu.
I've lived in filth I've lived in sin
And I still smell cleaner than the shit you're in