Nowy album LIVE na 2007/2008
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowy album LIVE na 2007/2008
Ale są sprawdzone i dobre. A takie Legacy na żywo woła o pomstę do nieba imo...
:beer
Masz troche racji, tez jak sluchalem bootow to sie krzywilem w tym momencie gdzie Bruce piszczy (przed solo). Jednak musze przyznac ze Legacy jest jednym z tych utworow na ktorych najlepiej sie bawilem w Dortmundzie. Pomijajac ze wystep byl super i boota slucham do dzis z wielka radoscia to na zywo nie na wszystko sie zwraca uwage. a tak przy okazji Satch masz jakies booty video z trasy europejskiej ?
Niestety od paru miesięcy to ja jestem bardzo daleko od takiego stałego tradeo`wania i bardzo w tyle pod względem nowości (z kilku przyczyn, ale nieważne). W niedługim czasie planuję powrócić do wymian, jeśli cokolwiek nowego będzie, to będzie u mnie na stronce. (www.rav_bootlegs.republika.pl)Dziku pisze:a tak przy okazji Satch masz jakies booty video z trasy europejskiej ?
Zgadza sie....jakoś taka galopadka "na łep , na szyje" sie z tego Legacy robi live :beerSatch pisze:Ale są sprawdzone i dobre. A takie Legacy na żywo woła o pomstę do nieba imo...
po przesłuchaniu tego Benka z DW stwierdzam, że ta koncertówka może być całkiem udana, z Brucem nie jest tak źle. I ma na niej koniecznie być Lord Of Light
Zamiast 666 Run itp. na drugiej części trasy mogli by dać coś świeżego, np. choćby revelations, które super wyszło na Ullevi...
Skąd macie tego Benka? 
Jest to jako dodatkowy kawałek na singlu DW
Tyle to ja wiem, ale skąd już macie singiel? 
Z plugawej kapitalistycznej Hameryki
-
paulek
- -#Lord of the flies

Moze mnie ktos uświadomić bo otóż trzymam w rękach singiel DW z "Hameryki" i nie am na nim żadnej wersji Benka;
track list: Different world 4:14, Hallowed Be Thy Name 7:13 (Radio 1 legend session), The Trooper 3:56 (Radio 1 legend session)
i to tyle na tym "Hamerykańskim" singlu
2 kawałki znane juz HBTN i TT nagrane 13 września 2005 roku
Pozdr
track list: Different world 4:14, Hallowed Be Thy Name 7:13 (Radio 1 legend session), The Trooper 3:56 (Radio 1 legend session)
i to tyle na tym "Hamerykańskim" singlu
2 kawałki znane juz HBTN i TT nagrane 13 września 2005 roku
Pozdr
Benek jest na Hamerykańskim singlu w wersji DVD. 
Bloody Sabbath pisze:Ja mam nadzieje ze odpuszcza sobie DVD z tej trasy, co za duzo to niezdrowo
Przecież nie musisz kupować. Ja np. się będę bardzo cieszył.
Ja z przyjemnością oglądnę AMOLAD na DVD. Na pewno kupię to wydawnictwo.
Przecież nie zrezygnowaliby z okazji zarobienia zielonych. W końcu muszą coś wydać żeby ostudzić zapalonych fanów, którzyby kupili kolejne wydanie w stylu best of. Jak nie mają pomysłów na płyte to muszą takie rzeczy wydawać. BiznesJa mam nadzieje ze odpuszcza sobie DVD z tej trasy, co za duzo to niezdrowo
Koncertow(oszczwyscie tych dobrych) na dvd nigdy dosc.
Ale to chyba nie tyczy się maidenQba666 pisze:Koncertow(oszczwyscie tych dobrych) na dvd nigdy dosc.
Nom racja. Bedzie lezalo tak jak super limitowane cd+dvd AMOLAD
Wiadomo, że są w stanie nagrać DVD o fantastycznej jakości. Ale czy są w stanie zrobić takie fantastyczne show to już inna bajka...
W Earls Court bylo super. Duzo bym dala zeby miec stamtad jakikolwiek zapis DVD
Nie czekajcie na mnie!
Ja też bym sie bardzo cieszył , bo tegoroczny show jest naprawde git ( całe AMOLAD zabija (z dwoma wyjątkamiDeaDe pisze:Bloody Sabbath pisze:Ja mam nadzieje ze odpuszcza sobie DVD z tej trasy, co za duzo to niezdrowo
Przecież nie musisz kupować. Ja np. się będę bardzo cieszył.
Tylko kurcze wszystko wzkazuje na to że nie maja nic sfilmowanego w całości