Podobno chcą zrobic cos bardzo duuuzegoKuba pisze:A pewnie tak sie stanie gdyby udało im sie coś dużego w UK latem zorganizowac to nie wierze zeby tego nie nagrali
Nowy album LIVE na 2007/2008
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowy album LIVE na 2007/2008
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Będą grali w UK w Donnington więc może wtedy będą nagrywać.
Grać pewnie będą grali....tylko że sami jeszcze chyba nie wiedzą czy zrobią własny gig czy zgodzą się na DownloadMirdaroh pisze:Będą grali w UK w Donnington więc może wtedy będą nagrywać.
Ciekaw jestem ile ludu by zgromadzili na jakims nieograniczonym polu w Szwecji. Skoro Ullevi ponad 50 tys poszlo w 2,5 godziny. Jak mysclice ponad 100tys ?
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-
Beltrametix
- -#Invader

Jakby dla Skandynawii zrobili tylko jeden koncert, to myślę że i 200 tysięcy mogłoby przyleźć
Pamiętajmy też , że w Szwecji jest małe zaludnienie i nawet 100 tysięcy to byłby kosmos 
Skandynawowie przezywaja jeden wielki bum na heavy metal i ironow to jest chyba oczwiste i nic dziwnego ze chlopaki tam graja. Natomiast jezeli mieliby cos z tamtad wydac to liczne na dvd albo cd z early days :beer 
No Szwedom zrobili prezent w postaci dodatkowego koncertu, więc należy im się jeszcze koncertówka...
A tak PS. To wie ktoś coś o koncertówce z Early Days? Kiedy ma wyjść i takie tam 
No, zgodnie z naszymi forumowymi przeiwdywaniami ma być to nagranie z Reading (nie wiadomo czy nagrali całe) albo z Ullevi. BYć może koncertówka wyjdzie na przyszłe Boże Narodzenie 
Na przyszle BN ma wyjsc DVD Golden Years !! Czekam na to juz 2 lata !!

Czyli do końca kariery ich będziemy mieli jeszcze ze 3 albo 4 koncertówki i jedną studyjną..
Trochę bez sensu jak dla mnie... 
No......w przyszłym roku ( tzn w 2008 ) planuja zagrac na Ullevi dwie noce pod rzad
To nam da jakieś 110 tyś ludzi na biletowany koncert :rocx I mysle ze tam akurat sa w stanie tego dokonac :solo
Dalej nic nie wiadomo na temat nagrywania tego Earls Court
Dalej nic nie wiadomo na temat nagrywania tego Earls Court
zapomniałeś o best ofachironek_48 pisze:Czyli do końca kariery ich będziemy mieli jeszcze ze 3 albo 4 koncertówki i jedną studyjną..
Best offy to najgorsze co mogliby wydać. A czy wiadomo coś apropo nagrywania tego koncertu ze Sztoholmu ,które puszczać będzie szwedzkie radio?
Ale i tak to wydadzą bo chcą mieć ja najwięcej $$$$$$$$$$Abstract pisze:Best offy to najgorsze co mogliby wydać
Biznes
Też niecierpię bestofów. Dużo bardziej wolę koncertówki. Mam nadzieję, że nigdy już nie wydadzą płyty typu best of. Zresztą, jeśli wydadzą, to i tak nie kupię. Z tej serii mam tylko Best of the Beast limitowane kupione jeszcze w 1996 roku i nie słucham jej wcale.
Czekam jednak na DVD z Early Days, a tu nic o tym nie słychać. Dziwne.
Czekam jednak na DVD z Early Days, a tu nic o tym nie słychać. Dziwne.
Żeby po raz setny z rzędu słyszeć Numbera albo Troopera...to rzeczywiście wolę jakąś nową, koncertową wersję (śpiewaną przez Adriana np.
) niż znów studyjną...best ofy to rzeczywiście masakra... 
Na ewentualej koncertówce z trasy AMOLAD ominie cię przyjemność słuchania po raz setny numbera czy troopera. 
Tak, tak...ale chodzi mi o to, że na best ofie byłaby znów studyjna, co już byłoby nie do zniesienia...i ciekawe czym by się różniła od poprzednich..? Że byłby dodany jeden kawałek z AMOLAD
No nie powiem...kusząca oferta 
Szczerze mówiąc, skusiłbym się na best-of studyjne pod jednym warunkiem. Wszystkie utwory musiałyby być odegrane w studiu jeszcze raz w obecnym składzie. Pewnie niektóre utwory wypadłyby gorzej niż oryginalnie nagrane np 20 lat temu, ale byłby to rarytas i na pewno coś takiego bym kupił.
Dla nas , czyli dla wieloletnich już fanów wydanie best of jest czymś naprawde niepotrzebnym, jednak dla początkujących fanów może to być pierwszy elemnt ich kolekcji. Chociaż jakby się zastanowić to IM wydali już przecież best offy ;/ Natomiast apropo albumu live, to mam przypuszczenia ,że mogą wydać z drugiej części z trasy. Dlaczego nie z pierwszej? Bo właśnie będą chcieli dodać tego Troopera czy Number zamiast wydawania drugi raz całego AMOLAD. Zresztą narazie nie wiadomo nic o tym żeby wogóle nagrywali coś z tej częsci trasy. Czy wiadomo coś apropo tego koncertu ze Sztokholmu ,który ma być puszczony w radiu szwedzkim?