Właśnie by mi się mażyło rzeby wyleciał The Pilgrim i Out of The Shadow , a żeby wskoczyły do setu Afraid to ...... oraz 22 Acacia Avenue :beer Reszte zmian przyjme ze spokojem , te ww z zadowoleniemŁuki pisze:Ta, na pewno...Freeze pisze:Where Eagles Dare
Afraid To Shoot...
A z AMOLAD moim zdaniem zagrają standardowo 6 kawałków, a będą to: DW, Kolorki, BTATS, Longest Day, Beńka i FTGGOG.
Co fakt, to faktsekcjazwlok pisze:jaki by nie byl to i tak bedzie dobry.
Festiwale w 2007? Pogłoska...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Festiwale w 2007? Pogłoska...
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Co bedzie, to bedzie i nie ma sensu offtopowac;) Oby tylko przyjechali..., btw, Wesolych Swiat dla wszystkich ! (maly off nie zaszkodzi;)
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jeśli mieliby coś z DOD zagrać to na bank będzie to No More Lies. Rainmaker na żywo wypada średnio, a Pashendale nie zagrają (wielka szkoda, bo dla mnie to najlepszy kawałek Maiden), bo będą już mieli kilka epickich numerów z A Matter... .Abstract pisze:Może z DoD Paschendale? Albo Rainmaker
-
Deleted User 1499
Co ty dajesz.Rainmaker swietnie wypada live , a co do No More Lies to nie mam nic przeciwko bo lubie ta nute.
Rainmaker i NML sa chyba najbardziej prawdopodobne, bo wyszły przecież jako single
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

NML to kawałek napisany wybitnie pod koncerty, i zresztą świetnie się na nich sprawdza, więc jak dla mnie to pewniak z tej płyty. A Rainmaker Live stracił całą swoją magię. Świetne, równe partie gitarowe, które super wypadły na albumie, na koncertach zaczęły się dziwnie rozciągać. Refren, który jest prosty i maił się dobrze sprawdzić na żywo, niedokońca chwycił i mało kto śpiewał go na koncertach. Żebtśmy się dobrze zrozumieli. Uwielbiam Rainmakera, ale w wersji studyjnej. Na żywo moim zdaniem kompletnie się niesprawdza. NML odwrotnie. Live nabiera dodatkowego powera.
Ponoc powinny juz byc znane daty co do przyszlorocznej trasy MAIDEN i co jest Polska?
Chocby Slowacja lub Czechy?
Chocby Slowacja lub Czechy?
Skąd ta informacja? ;]
Właśnie...może znów ktoś chce, tylko wzniecić emocje... 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ponoć Maideni zagrają w marcu w Serbii (Belgradzie), Grecji i w jeszcze jednym kraju europejskim... Do tego kilka gigów w Europie w lecie i wtedy mamy większe szanse... Wszystko zależy od Live Nation więc naprawdę polecam męczyć ich mailami i telefonami... Negocjacje z promotorami jeszcze trwają, a pierwsze daty zostaną podane prawdpodobnie już po Nowym Roku.
-
Deleted User 1499
No pomimo tego ze jest 3000tys masek na forum to zaglosowalo tylko 900osob.A pozniej bedzie jeczenie ze Maiden do nas nie przyjcechalo.
Z czego zapewne zdecydowanie mniej niż połowa jest z forum...sekcjazwlok pisze:No pomimo tego ze jest 3000tys masek na forum to zaglosowalo tylko 900osob.A pozniej bedzie jeczenie ze Maiden do nas nie przyjcechalo.
920 głosów z czego tylko 650 ważnych...może się reszta w końcu zreflektuje i kliknie w mailu, że potwierdza...
Wicker po raz kolejny tchnął nadzieję w organizacje koncertu Maiden w przyszłym roku.
Live Nation będzie organizowało koncert Red Hot Chili Peppers w Polsce w przyszłym roku, więc chyba szanse na Maiden spadają, i to znacznie.WICKER MAN pisze:Ponoć Maideni zagrają w marcu w Serbii (Belgradzie), Grecji i w jeszcze jednym kraju europejskim... Do tego kilka gigów w Europie w lecie i wtedy mamy większe szanse... Wszystko zależy od Live Nation więc naprawdę polecam męczyć ich mailami i telefonami... Negocjacje z promotorami jeszcze trwają, a pierwsze daty zostaną podane prawdpodobnie już po Nowym Roku.
tak, to najlepsza wiadomość na świętaMeier(D5) pisze:Live Nation będzie organizowało koncert Red Hot Chili Peppers
w związku z powyższym nie musimy się przynajmniej smucićMeier(D5) pisze:szanse na Maiden spadają, i to znacznie.
Zgadzam się w 100% :beer
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

wyluzujcie...nie martwi mnie , czy Maiden dojada do nas w przyszlym roku...jesli zagraja w Belgradzie to cudownie!nie grali tam 20 lat!niech inni maja cos od zycia..a nie tylko ta Polska,Polska,Polska!jade na Saxona,w planach Maidenów nie uwzględniam!
Dobra ja już wyluzowałem, bo na Red Hot chetnie bym pojechał :j