SPOILER: Relacja - Iron Maiden w Sztokholmie 17 i 18.11.2006
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: SPOILER: Relacja - Iron Maiden w Sztokholmie 17 i 18.11.2006
Witam!
Nie orientuje sie ktos czy bedzie jeszcze powtorka tego koncertu, wlasnie wywalilo mi sie nagrywanie i jestem wq.......... na maksa!!!!!
Nie orientuje sie ktos czy bedzie jeszcze powtorka tego koncertu, wlasnie wywalilo mi sie nagrywanie i jestem wq.......... na maksa!!!!!
Spokojnie, podzielimy się... 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jak na razie to jedyny minus.Meier(D5) pisze:Publiki prawie nie słychać
Ale Steve'a było mniej słychać... Całkiem nieźle, ale mniej, może dlatego, że wtedy miałem wizję jeszcze... 
Jak dotąd bardzo podoba mi sie gra Dave'a, świetnie solówki w Benjaminie i nawet solo w FTGGoG którego w orginale raczej nie lubie fajnie mu wyszło
teraz Lord of Light, ciekaw jestem co tutaj pokaże, bo ma jedną z najlepszych solówek na płycie 
Ostatnio zmieniony czw gru 28, 2006 9:11 pm przez michi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Trzymam za słowoMadril pisze:Spokojnie, podzielimy się...
No ja sam już materiału nie mam, ale jak zdobędę to się podzielę, jutro wieczorem mogę nawet na serwer wrzucić już...Łuki pisze:Trzymam za słowo
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Lord Of Light (live) - Partie wokalne jak na ''Chemical Wedding''
ODLOT! Solówki też wgniatają w glebe.
:beer
Dołączam się. Zaczyna się ''The Legacy''...Życie jest piękne!Łuki pisze:Trzymam za słowo
Nemesis...as one we stand!!
to samo mialem napisac, Dave spisuje sie tutaj swietnie solo w LoL znowu bdbmichi pisze:Jak dotąd bardzo podoba mi sie gra Dave'a, świetnie solówki w Benjaminie i nawet solo w FTGGoG którego w orginale raczej nie lubie fajnie mu wyszłoteraz Lord of Light, ciekaw jestem co tutaj pokaże, bo ma jedną z najlepszych solówek na płycie
EDIT: akustyczny poczatek feno, ale to glosniejsze wejscie juz nie takie dobre jak na plycie, chociaz narazie i tak super
No koncert rewelka!
Teraz zdecydowanie nabralem dystansu do AMOLAD i moge obiektywnie stwierdzic (choc moim zdaniem
) ze to GENIALNY album :rocx
Teraz zdecydowanie nabralem dystansu do AMOLAD i moge obiektywnie stwierdzic (choc moim zdaniem
Legacy bardzo fajne!! Nawet "Let to our golden sons..." nieźle wyszło, z takim dynamizmem, tylko na albumie tu chyba śpiewali jeszcze Steve i Adrian, a na koncertach sam Bruce i dlatego to tak dziwnie wychodzi...
Właśnie startują z FOTD... :solo
PS: FTGGOG, LOL wyszły dobrze, ale jakoś te utwory mniej na płycie lubię...i nic się tu nie zmieniło
Właśnie startują z FOTD... :solo
PS: FTGGOG, LOL wyszły dobrze, ale jakoś te utwory mniej na płycie lubię...i nic się tu nie zmieniło
Ostatnio zmieniony czw gru 28, 2006 9:24 pm przez wojteq, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobra skonczyliby bo spac chce isc
Ogolnie mieli z tym problem, troche ciulato to wychodzilo, dopiero jak bylem w Dublinie to jakby lepiej to poustawialiBonzo pisze:EDIT: akustyczny poczatek feno, ale to glosniejsze wejscie juz nie takie dobre jak na plycie, chociaz narazie i tak super
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Fear Of The Dark - Publiczność się obudziła :beer
nie tak jak w MilanieDani Filth pisze:Fear Of The Dark - Publiczność się obudziła
jak ktos bedzie mial bootleg z tego to ja tez poprosze
Bruce ownuje 
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Mnię się wydaje, że na płycie to jest ponakładany na siebie głos Bruce'a.wojteq pisze:tylko na albumie tu chyba śpiewali jeszcze Steve i Adrian, a na koncertach sam Bruce i dlatego to tak dziwnie wychodzi...
Bardzo dobrze im 'wychodzi' ten koncert. Miałem przestać słuchać po The Legacy, ale przesłucham cały. 
Milan też mogliby tak puścić gdzieś, to z Youtube wgniata w fotel, tylko jakość marna...Szymon pisze:nie tak jak w Milanie
no, a mysle ze jeszcze ta publicznosc jak sie odezwała w tym momencie to juz w ogole niz gruchy ni z pietruchy, a Fear jak to Fear zawsze dobrze wychodzi, choc to nie Mediolan ;]Szymon pisze:Dobra skonczyliby bo spac chce isc
Ogolnie mieli z tym problem, troche ciulato to wychodzilo, dopiero jak bylem w Dublinie to jakby lepiej to poustawialiBonzo pisze:EDIT: akustyczny poczatek feno, ale to glosniejsze wejscie juz nie takie dobre jak na plycie, chociaz narazie i tak super
Bruce daje radę kurcze, szacun ziom...