no malo siary z dupy szatana u nichherki pisze:Nie znałem wcześniej PT, teraz słucham i jakieś to średniawe dla mnie. Chyba nie moje klimaty.
Porcupine Tree - Maj 2007
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Porcupine Tree - Maj 2007
Co racja, to racja, ale nawet nie o to chodzi. Jakoś mnie się to nie podoba, ale może kiepskiego albumum słuchałem, to sięgnę kiedyś tam po inny.Kea pisze:no malo siary z dupy szatana u nichherki pisze:Nie znałem wcześniej PT, teraz słucham i jakieś to średniawe dla mnie. Chyba nie moje klimaty.
a czego sluchales?
In Absenty czy jakoś tak.
in absentia. swietna plyta. jak Ci sie nie spodobala, to juz Ci raczej porki nie podejda. choc of koz kto wie.
A no tak, In Absentia. No to trudno, może w przyszłości się do nich przekonam ;]
moze. ja niektorych rzeczy sluchac kiedys nie moglam w ogole bo mnie trafialo a teraz lubie bardzo np :]
In Absentia powinna wejść szybko
znaczy sie mi się spodobało od razu co już jest dużym sukcesem biorąc pod uwagę, ze ja dosyć wybredny słuchacz jestem
spróbuj jeszcze kiedyś sie przekonać, warto :]
szkoda, ze to maj i szkoda, że ten rok...w tamtym na niewielu koncertach byłem więc bym sie wybrał...a teraz nie dość ze matury to i inne interesujące gigi
szkoda, ze to maj i szkoda, że ten rok...w tamtym na niewielu koncertach byłem więc bym sie wybrał...a teraz nie dość ze matury to i inne interesujące gigi
Albo wolę na razie nie słuchać, bo mi się spodoba, będę chciał iść na koncert, a nie będę miał kasy ;]
Są płyty, które wyżej cenię od In Absentii. I Deadwinga zresztą też. Ja ich najbardziej cenię za albumy pomiędzy Up the Downstair do Recordings. Czyli za większość dyskografii
Co nie znaczy że debiut i dwie najnowsze płyty są słabe. Absolutnie nie. Kiedy daty, kiedy daty?? No i chyba Kraków, nie?
Co nie znaczy że debiut i dwie najnowsze płyty są słabe. Absolutnie nie. Kiedy daty, kiedy daty?? No i chyba Kraków, nie?
-
<-GOTHMOG_666->
- -#Wrathchild

Chętnie zobaczę ich znowu na scenie. Oby tym razem zagrali jakieś starsze kawałki, np. z Signify, The Sky Moves Sideways albo jeszcze lepiej coś z Voyage 34