???? o co kaman???herki pisze:Jak w Belgradzie to może w Czeczenii zagrają.
Festiwale w 2007? Pogłoska...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Festiwale w 2007? Pogłoska...
Pierdoły pociskają. Ot co. Takie pisanie, zeby napisać jest bez sensu i zanieczyszcza forum. A czasem też psuje wyobrażenie o jego użytkownikach.
Szczerze też nie wiem co ma Belgrad z Czeczenią wspólnego.
soulfly takie zabawy lubi. koncert oni chyba nawet dadzą na lodowcu kiedyś
aż mi słabo.. masz racje.jeżyk pisze:Pierdoły pociskają. Ot co. Takie pisanie, zeby napisać jest bez sensu i zanieczyszcza forum. A czasem też psuje wyobrażenie o jego użytkownikach.
W Belgradzie jest taka wypasiona hala, że w Polsce za 20 lat takiej się nie doczekamy.herki pisze:Jak w Belgradzie to może w Czeczenii zagrają.
No tak bywa niestety i pewnie to jest jeden z powodów, dla których cześć artystów nas nie odwiedza.Piwowarus pisze:W Belgradzie jest taka wypasiona hala, że w Polsce za 20 lat takiej się nie doczekamy.
Teraz np. Shakira (to teraz mnie pewnie ktoś zjedzie
Mam nadzieję, że to się kiedyś zmieni, wcześniej niż za 20 lat.
No tak bywa niestety i pewnie to jest jeden z powodów, dla których cześć artystów nas nie odwiedza.Piwowarus pisze:W Belgradzie jest taka wypasiona hala, że w Polsce za 20 lat takiej się nie doczekamy.
Teraz np. Shakira (to teraz mnie pewnie ktoś zjedzie
Mam nadzieję, że to się kiedyś zmieni, wcześniej niż za 20 lat.
EDIT: to można chyba usunąć, sorry za podwójnego posta.
Ostatnio zmieniony wt sty 02, 2007 9:52 pm przez Madril, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja też nie.jeżyk pisze:Szczerze też nie wiem co ma Belgrad z Czeczenią wspólnego.
Aha - i nie pisze się "Ślonsk" tylko "Ślązk". Popracuj nad ortografią. Chyba w nicku też masz błąd ortograficzny, ale nie jestem pewien.
ostro pojechałeśMadril pisze:Teraz np. Shakira (to teraz mnie pewnie ktoś zjedzie ) ma trasę po Europie i Polskę omija, a chwilowo nie mam 4 stówek, żeby do Pragi jechać.
christina aguilera też gra w pradze a do polski nie wpada
Były takie czasy, że też bym się z siebie śmiał...wojteq pisze:ostro pojechałeś Laughing , jakoś mi nie szkoda, że Shakiry nie będzie Razz
E tam. Christina nie jest, aż tak ładna, żeby się fatygować na jej koncert.

Shakire z tego typu gwiazd lubię najbardziej :beer Kto wie czy przy nadmiarze gotówki do Spodka bym się nie pokwapił na taki gig... :rocxMadril pisze:Teraz np. Shakira (to teraz mnie pewnie ktoś zjedzie) ma trasę po Europie i Polskę omija, a chwilowo nie mam 4 stówek, żeby do Pragi jechać. ;/
Fakt jest, hala w Belgradzie (to ta co siatkarska Liga Światowa była) faktycznie robi wrażenie. Spodek razy 2 i troche.
P.S. A Ślonsk jest napisany fonetycznie, tak jak sie w gwarze godo. Tak źle z ortografiom jeszcze nie jest
-
paulek
- -#Lord of the flies

As chłopie pojechał nie ma co... Ślązk.....
Aha - i nie pisze się "Ślonsk" tylko "Ślązk". Popracuj nad ortografią. Chyba w nicku też masz błąd ortograficzny, ale nie jestem pewien.
Troszku pokory ..... i dość
Pozdr
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Wielka szkoda, bo bardzo chętnie bym się przeszedł na jej koncert.miki pisze:christina aguilera też gra w pradze a do polski nie wpada
WICKER MAN pisze:Z tego co słyszałem to na razie planowane są koncerty na marzec: w Belgardzie, Grecji, jakimś innym europejskim państwie i w Indiach. Myślę, że z racji tego, że mamy już styczeń, daty powinny być podane w miarę szybko...
Czyli o Polsce sza? Moze znow warto podzwonic i pomeczyc LIVE NATION czy cos wiedza?
Petycja chyba srednio zdala egzamin? :/
Chcialem aby trafila do jak najwiekszej liczby osob, ale uwaga: moderator grona Iron Maiden, usunal temat o petycji !
wejdzcie tam czasami i wtedy dopiero narzekajcie ze to u nas jest syf 
Brawa dla Ciebie.paulek pisze:As chłopie pojechał nie ma co... Ślązk.....
![]()
![]()
![]()
Troszku pokory ..... i dość![]()
Pozdr
Dziku -> grono to szajs i zbyt inteligentnych wypowiedzi to ja nigdy tam nie widziałem, to się nie dziw.
Dlaczego? jest tam sporo blondynek na forach sex bez zobowiazan itp 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Nie warto.Budziol pisze:Moze znow warto podzwonic i pomeczyc LIVE NATION czy cos wiedza?
Dzwoniles? Czy po prostu szansa na przyjazd MAIDEn myslisz ze sa tak male ze szkoda zachodu ?Łuki pisze:Nie warto.