Od jakich albumów Maiden lepszy jest AMOLAD...?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Od jakich albumów Maiden lepszy jest AMOLAD...?
Wg. mnie Maiden nie ma złych czy słabych albumów - są tylko inne 
no... jest to jakaś konstruktywna myśl, ale ja dalej pozostaję przy swoim zdaniuhybrydek pisze:Wg. mnie Maiden nie ma złych czy słabych albumów - są tylko inne
PS
Dzisiaj od rana robię dzień z AMOLAD :solo
właśnie Virtual to nie jest nic wspaniałego,ale jednak jest tam pare świetnych utworów, i całkiem niezły klimat,tej płyty sie po prostu przyjemnie słucha,może poza utworem drugim i przedostatnim,jednak Clasnamn czy LST to są bardzo dobre utwory.Zygmunt pisze:Nomad, skoro uważasz, że AMOLAD nie jest lepszy od nawet Virtuala, to znaczy, że rzeczywiście się zraziłeś do tej płyty. Ciężko jest mi jednak zrozumieć twoją tak wielką antypatię do tej płyty. Jest na niej prawie wszystko co powinno być na płytach Maiden. Ma ona trochę inny klimat, ale to dobrze. Dzięki temu mamy w dyskografii Maiden różne albumy i kawałki. Rozumiem, że płyta nie do końca przypadła ci do gustu, ale żeby aż tak??? W sumie to bardzo ci współczuję. Musiałeś się sromotnie zawieść. Mnie płyta bardzo się podoba. Nie mówię, że jest najlepsza, bo tak nie jest,ale moim zdaniem jest lepsza od np. Killers, No Prayer, Fear, obu z Blazem i jak dla mnie jest chyba tak dobra jak BNW i DOD, choć inna. Tak naprawdę czas pokaże, jaka ta płyta jest...
brawo.. przynajmniej Ty mnie rozumiesz xDDEvE pisze:Pozatym SimZero se jaja robi.
a do tych co sie przejeli:
az tak ciemny nie jestem zeby nie wiedziec ze iron maiden to sredniowieczne barzedzie tortur.. i o dziwo wiem jak wyglada
to tylko prowokacja byla
Hmmm... Wg. mnie te utwory są genialne - ja to powtarzanie dalej uważam za ciekawy zabieg - no i w DLTTEOTS jest genialna szybka wstawka w drugiej połowie, którą wprost uwielbiamNomad pisze:może poza utworem drugim i przedostatnim
Dobra panowie, wracamy do AMOLADa
-
Stormshield
- -#Moonchild

No cóż, na razie mogę powiedzieć, że album na pewno przebił Dance Of Death (co wcale nie było trudne).
Musze się jeszcze trochę osłuchać z tą płytą, żeby dać pełną opinię (na razie bodajże trzy razy słuchałem
)
Musze się jeszcze trochę osłuchać z tą płytą, żeby dać pełną opinię (na razie bodajże trzy razy słuchałem
-
<-GOTHMOG_666->
- -#Wrathchild

Od wszystkich poza 7th Sonem i BNW
Od Iron Maiden, Killers, No Prayer For The Dying, Fear Of the Dark, The X-Factor, Virtual XI.
Musiałbym dużo wymienić, więc powiem tylko, że jest jednym z najlepszych i tyle.