Festiwale w 2007? Pogłoska...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Festiwale w 2007? Pogłoska...
Zadzwonić myślę, że warto, bo mówili, że w styczniu będzie coś więcej wiadomo... Można też ich spytać czy wiedzą o petycji.
To moze Wicker jako przewodnik stada zadzwoni ? 
A popieram..
a nie tylko Ty ;p
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Niestety nie mam kiedy w tygodniu.Budziol pisze:To moze Wicker jako przewodnik stada zadzwoni ?
Moze jutro dryndne masz gdzies na wierzchu numer do nich?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak - w podpisie do petycji.
22 6460649
Na pewno dalej nic nie wiedza ale zagadam o tej petycji
Budziol , Ty im tam nawiń żeby śmiało dwa koncerty pod rząd w Spodku zrobiliBudziol pisze:Na pewno dalej nic nie wiedza ale zagadam o tej petycji
To za tego "Harnasia" w Dortmundzie :beer
Pomarzyc dobra rzeczKuba pisze:Budziol , Ty im tam nawiń żeby śmiało dwa koncerty pod rząd w Spodku zrobili Very Happy Zaczaruj babke że Maideni chętnie się zgodzą , bo po pierwzsym gigu sobie odsapną spokojnie w hotelu czy gdzie , a zapełnić dla nich tą sale dwie noce pod rząd nie powinno być problemem Razz
To za tego "Harnasia" w Dortmundzie Peace Man! Wink
:beer
Widze ze "kumasz" o co biega :beerBudziol pisze:Pomarzyc dobra rzeczKuba pisze:Budziol , Ty im tam nawiń żeby śmiało dwa koncerty pod rząd w Spodku zrobili Very Happy Zaczaruj babke że Maideni chętnie się zgodzą , bo po pierwzsym gigu sobie odsapną spokojnie w hotelu czy gdzie , a zapełnić dla nich tą sale dwie noce pod rząd nie powinno być problemem Razz
To za tego "Harnasia" w Dortmundzie Peace Man! Wink
:beer
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Nie dzwoniłem, i raczej tego nie zrobie. Myślę, że maile, petycje czy telefony i tak w tej sprawie nic nie zmienią. Jeśli firma obliczy, że na tym zarobi (co chyba jest oczywiste) to zrobi wszystko co w ich mocy, aby ściągnąć Maiden, a jeden lub dwa telefony, albo niewiarygodna petycja nic tu nie pomogą. Jednak znając Polaków, to pewnie zdecydują się na jakiś popularny badziew zamiast Maiden, wpompują w to kupę kasy, na koncert nie sprzedadzą połowy biletów i upadną.Budziol pisze:Dzwoniles? Czy po prostu szansa na przyjazd MAIDEn myslisz ze sa tak male ze szkoda zachodu
Ja wiem ze ten telefon nic nie da to po prostu ciekawosc mnie zzera, a nie wierze ze jesli cokolwiek by mialo byc tego roku to oni nadal by nic nie wiedzieliŁuki pisze:Nie dzwoniłem, i raczej tego nie zrobie. Myślę, że maile, petycje czy telefony i tak w tej sprawie nic nie zmienią. Jeśli firma obliczy, że na tym zarobi (co chyba jest oczywiste) to zrobi wszystko co w ich mocy, aby ściągnąć Maiden, a jeden lub dwa telefony, albo niewiarygodna petycja nic tu nie pomogą. Jednak znając Polaków, to pewnie zdecydują się na jakiś popularny badziew zamiast Maiden, wpompują w to kupę kasy, na koncert nie sprzedadzą połowy biletów i upadną.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Nawet jak coś wiedzą, to i tak nic nie powiedzą.
Jednak co by nie mówić w ostatnicj 10 latach Maiden odwiedziło nasz kraj z 6 razy i zawsze było od kilku do kilkudziesięciu tyś. fanów. Nawet za czasów Blaza Bayley'a na koncertach było 7-8 tyś fanów, więc myślę, że jakby jakaś agencja zorganizowała choćby 1 koncert w Spodku, to na pewno zwróciłaby się im inwestycja. Problem w tym, czy sam zespół byłby zainteresowany. Ostatnio wydaje mi się, że chyba nie bardzo. Grają raczej tam, gdzie im się podoba. 
Dzwonilem. Chcialem zabrzmiec jak najbardziej oficjalnie wiec powiedzialem ze dzwonie z Oficjalnego FC itd
i chyba sie udalo.
Babeczka porozmawiala calkiem do rzeczy ze mna niestety prezesi jeszcze po swietach i Nowym roku nie dotarli i nadal nic nie wiadomo. Oni by bardzo chcieli i gadali w tej sprawie ale poki co rozmowy utknely w martwym punkcie. Do konca stycznia musi zapasc decyzja wiec czekamy dalej
Babeczka porozmawiala calkiem do rzeczy ze mna niestety prezesi jeszcze po swietach i Nowym roku nie dotarli i nadal nic nie wiadomo. Oni by bardzo chcieli i gadali w tej sprawie ale poki co rozmowy utknely w martwym punkcie. Do konca stycznia musi zapasc decyzja wiec czekamy dalej
Tym bardziej teraz uważam, że przyjazd Maidenów do Polandii będzie bardziej zależał od nich samych niż od naszych agencji.
Znaczy managmentu ich nie zespolu 
Jak dla mnie ta ta informacja znów rozbudziła jakieś tam nadzieje
Tylko co znaczy ,że rozmowy utknęły w martywm punkcie? Management Maiden postawił zbyt wysokie żądania finansowe czy Live Nation ma lepszą (dla nich) mozliwośc organizacji innego koncertu?
wlasnie gdy o to pytalem nie mogla mi babka odp 
Nie wiem na ile to kurtuazja byla ale powiedziala ze oni by bardzo chcieli ten koncert zorganizować!
Nie wiem na ile to kurtuazja byla ale powiedziala ze oni by bardzo chcieli ten koncert zorganizować!