Nie wiem na ile to kurtuazja byla ale powiedziala ze oni by bardzo chcieli ten koncert zorganizować!
Festiwale w 2007? Pogłoska...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Festiwale w 2007? Pogłoska...
wlasnie gdy o to pytalem nie mogla mi babka odp 
Nie wiem na ile to kurtuazja byla ale powiedziala ze oni by bardzo chcieli ten koncert zorganizować!
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jakby chłopaki chcieli przyjechać do Polski to by to z managmentem bezproblemowo załatwili.Budziol pisze:Znaczy managmentu ich nie zespolu
Hehe mysle ze to nie jest takie proste 
Steve mowi albo bruce sluchaj wpadamy na Kube bo mamy ochote
wiedza bo im powiedzialem
Staralem sie zabrzmiec maxymalnie oficjalnie ze dzwonie w imieniu FC ze 1000 podpisow w miesiac sie uzbieralo itd 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

No tylko nie popadajmy tu w skrajności. Wiadomo, że nie jest tak jak napisałeś. Jednak wydaję mi się, że w przypadkach kiedy trwają negocjacje w sprawie jakiegoś koncertu i Steve powie: Panowie, bardzo chcemy tam zagrać, macie to zorganizować i już, to wtedy koncert będzie. Może negocjacje trwają, ale sam zespół poprostu woli odwiedzić inne kraje niż Polska. Osobiście jestem zdania, że do nas nieprzyjadą i żadne telefony i petycje nic nie dadzą. Może jednak nie mam racji.Budziol pisze:Hehe mysle ze to nie jest takie proste
Ja mysle ze to jednak nie tak, bo pop[adaniem w paranoje to na sile doszukiwanie sie ze zespol nie chce dla nas grac a to nieprawda, bo nic do nas nie maja
To pierwsza trasa od dluzszego czasu ktora ominela nasz kraj dopiero
To ze oni chca zagrac to jedno, a to ze ich managment ostro pewnie targuje sie z LIVE NATION to drugie. Zawsze jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase
To pierwsza trasa od dluzszego czasu ktora ominela nasz kraj dopiero
To ze oni chca zagrac to jedno, a to ze ich managment ostro pewnie targuje sie z LIVE NATION to drugie. Zawsze jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase
Święte słowa :beerBudziol pisze:Zawsze jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase
Mysle ze nie bedzie koncertu w Polsce. Jesli faktycznie byly jakies rozmowy i utknely w martwym punkcie, to problem lezy po naszej stronie, a nie sadze zeby menagmentowi specjalnie zalezalo aby czekac skoro moga bez problemow zalatwic koncert np. w Czechach, dla prawie dwa razy wiekszej ilosci osob.
Jakby nie patrzec, Maiden ma juz krotkie trasy na ktorych chce dotrzec do jak najwiekszej ilosci osob. Niestety nie mamy prawdziwych duzych obiektow krytych, ktorymi moglibysmy ich przyciagnac.
Jakby nie patrzec, Maiden ma juz krotkie trasy na ktorych chce dotrzec do jak najwiekszej ilosci osob. Niestety nie mamy prawdziwych duzych obiektow krytych, ktorymi moglibysmy ich przyciagnac.
Can The End Be At Hand?
-
Deleted User 1499
Ale to ma trasa festiwalowa wiec co za problem zorganizowac koncert na wspominym stadionie Legii?
.Jak sie komus chce to zrobi wszystko zeby ich sciagnac , ale wychodza z zalozenia ze latwiej bedzie sciagnaj jakies gnioty za ktore zgarna tyle samo albo i wiecej kasy i przy czym sie sporo nie narobia.
Czlowiek dobrze mowi tylko oby LN tak nie myslalosekcjazwlok pisze:Ale to ma trasa festiwalowa wiec co za problem zorganizowac koncert na wspominym stadionie Legii?.Jak sie komus chce to zrobi wszystko zeby ich sciagnac , ale wychodza z zalozenia ze latwiej bedzie sciagnaj jakies gnioty za ktore zgarna tyle samo albo i wiecej kasy i przy czym sie sporo nie narobia.
How long on this longest day...
Tez od poczatku watpie w ta trase tym bardziej ze maja zaliczac "porzadne" festivale a u nas takich brak :/Stranger pisze:Mysle ze nie bedzie koncertu w Polsce. Jesli faktycznie byly jakies rozmowy i utknely w martwym punkcie, to problem lezy po naszej stronie, a nie sadze zeby menagmentowi specjalnie zalezalo aby czekac skoro moga bez problemow zalatwic koncert np. w Czechach, dla prawie dwa razy wiekszej ilosci osob.
Ale jesli grali by w Czechach to nie jest zle. Koszta calego koncertu z podroza takie same jak u nas a moze nawet taniej
jednak do konca stycznia pozostaje nadzieja...
-
Deleted User 804
No to by było dobre... hmmm jest może jakaś czeska petycja o organizacje koncertu?Budziol pisze:Ale jesli grali by w Czechach to nie jest zle.
Ja bardzo chętnie się pod nią podpiszę. Najlepiej by było gdyby koncert odbył się w Pradze tak jak rok temu
Jeśli będą Czechy to się piszę na ten koncert. Wolałbym jednak, żeby grali w Ostrawie niż w Pradze, bo miałbym bliżej.
Wpierw do konca poczkajmy na wynik naszej petycji nie dawajmy forów pepikom 
Prawda jest taka, że i tak do Polandi nie przyjadą. LN kręci jak idzie, niby rozmawialiśmy, ale nic nie wiadomo. Mogliby od razu powiedzieć, że nic z tego nie będzie, a tak tylko kit ludziom wciskają.
Kurde, a ja już sam nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć... 
Nie ma co myśleć, jak przyjadą to i tak odwołają koncert, a jak nie przyjadą to koncertu też nie będzie. Więć na to samo wychodzi.
-
Deleted User 1499
Phantom22 pisze:Nie ma co myśleć, jak przyjadą to i tak odwołają koncert
A to niby z jakiej racji??Zauwazylem ze kazdy juz jest pesymistycznie nastawiony , bo raz do nas nie przyjechali to juz wogule maja na nas wy......