Poczekaj kilka latEddie69 pisze:Dla mnie to absolutny nr 1. Muza żadnej innej kapeli nie podoba mi się tak bardzo jak Ironów. Żadna kapela mnie tak nie wciągnęła
Czy Maiden to twój muzyczny numer 1?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Czy Maiden to twój muzyczny numer 1?
KMFDM
no już 12-13 lat czekam i się nie mogę doczekać 
kupa czasu
cóż pewnie Maiden zostanie twoją miłością do końca twych dni 
nieeeee no, wystarczy, że chłopkaowi coś bardzij wpadnie w ucho, a kapel jest tyle na świcie, że i jego trafi.
Ale gratuluje wytrwałości, w tym wieku ciągle gloryfikując ten zespół... dla mnie niewyobrazalna rzecz (może w przypadku X-Factor
)...
Ale gratuluje wytrwałości, w tym wieku ciągle gloryfikując ten zespół... dla mnie niewyobrazalna rzecz (może w przypadku X-Factor
KMFDM
Zapewne.Jack87 pisze:cóż pewnie Maiden zostanie twoją miłością do końca twych dni Wink
jest wiele dobrych kapel, ale to nie to samo. Żadna nie ma dyskografii, która mogłaby mnie tak wciągnąć. A może znasz takowe i polecisz mi, bo możliwe, że niewiele w moim krótkim żywocie słyszałem.Greddo pisze:nieeeee no, wystarczy, że chłopkaowi coś bardzij wpadnie w ucho, a kapel jest tyle na świcie, że i jego trafi. Razz
dla mnie to normalka.Greddo pisze:dla mnie niewyobrazalna rzecz (może w przypadku X-Factor Razz )...
Nie chodzi o ilość ale o jakośćEddie69 pisze:Żadna nie ma dyskografii, która mogłaby mnie tak wciągnąć
Nie nooo, rozumiem o co biega, natomiast w zyciu każdego fana IM przychodzi taki szlagier innej muzy, że człek spada z podestu i rozbija się niczym gliniany pomnik. Podejrzewam, że w przypadku pewnych fanów z tego forum dłuuuuuugo to nie nastąpi, ale jednak zapewne kiedyś ujrzą coś 'lepszego'.
... tylko, że stara miłość nie rdzewieje
KMFDM
a czy ilość nie może iść razem z jakością???Greddo pisze:Nie chodzi o ilość ale o jakość Wink
może jak najbardziej - zwłaszcza w przypadku Ironów... ale... czytaj dalsza część poprzedniego posta.

KMFDM
oj znam wielu takich co niby na oczy przejżało/słuch odzyskali
i czepili się jakiegoś badziewia. mnie to nie obchodzi, niech sobie i Britnej słuchają, jestem tolerancyjny
. Ale znam też takich fanów, którzy mają po 30-40 lat i ponad 20 lat słuchają ironów z taka sama pasją co na początku.
ale ja nie mówię o rozgraniczeniach az tak abstrakcyjnych... po prostu spodoba Ci się inna kapela i tyle, to wcale nie oznacza powrotu do Britney
... bo kto od niej nie zaczynał
<żarcik>
<żarcik>
KMFDM
w to szczerze wątpię, brat juz dawno zwątpił.Greddo pisze:po prostu spodoba Ci się inna kapela i tyle
a ten brat aż tak stary że już mu broda i włosy siwieją? 
KMFDM
nie aż tak stary, ma 26 lat, ale ostatnio stwierdził "młody, ty chyba nigdy nie wyrośniesz z Ironów"
Ja mam nadzieję, że nie wyrosnę,bo nie wyobrażam sobie tego.
Ja mam nadzieję, że nie wyrosnę,bo nie wyobrażam sobie tego.
też tak kiedys miałem, a wyrosłem zanim mi włosy tak naprawdę w nosie zaczęły kiełkować, także nie bój się bo Ci powiem jedno... jak CI nie minie schiza to bedzie ofkoz ok, ale jesli tak to nie martw się bo... i tak w pamięci zostanie to co było. (i tu wracamy do mojego jakiegoś tam pop. posta)
KMFDM
U mnie święta trójca to savatage, iron maiden i manowar i nie chce żadnej
z tych kapeli wysuwać na 1 miejsce. Wszystkie są ponadczasowe
z tych kapeli wysuwać na 1 miejsce. Wszystkie są ponadczasowe
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Maideni rzadza!
sa dla mnie w pierwszej III. artystów!na równi z Karolem Szymanowskim oraz Jethro Tull.
sa dla mnie w pierwszej III. artystów!na równi z Karolem Szymanowskim oraz Jethro Tull.
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

-
The Burczax
- -#Moonchild

U mnie nie jest numerem jeden. Nie są u mnie w pierwszej 3, któa wygląda tak: 1.AC/DC, 2.Pink Floyd i Led Zeppelin.
Jest jednym z (Ramstein'em).
Od jakiegos czasu jedyny nr 1