Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Behemoth
niby racja ;p
-
Beltrametix
- -#Invader

Nieprawdavyrus pisze:Widać Beltrametix nie lubi śpiewania. Lepsza będzie muzyka instrumentalna w tym wypadku.
Dam radę słuchać Sepultury czy Slayera i ten ostatni zespół nawet lubię, ale Behemoth przekracza pewne granice. Wg mnie ten zespół wiele by zyskał z wokalem jak w "Burn in Hell" Dimmu Borgir (w sumie jedyny utwór tego zespołu jaki znam Laughing), gdzie przynajmniej słychać co wokalista śpiewa
Czemu ja to dopiero teraz widzę? Oh lol, trzeba zacząć czytać to forum.
Chcę! Oni napewo nie zawiodą, to już jest firma. I to solidna. Mój ulubiony polski zespół?
Chcę! Oni napewo nie zawiodą, to już jest firma. I to solidna. Mój ulubiony polski zespół?
a mowiles ze majka jezowskaKorzeń pisze:Mój ulubiony polski zespół?
Ja na początku gdy rozpoczynałem przygodę z metalem krzywo się patrzyłem na Behemoth własnie z powodu wokalu. Minęło jakies pół roku i powróciłem do Behemotha, chociaż jak słucham to często zauważam co Ner śpiewa gdy mam tekst przed sobą - inaczej nie da rady. Generalnie nie słucham zebyt dużo Black i Death - może to się kiedyś zmieni - a pomimo teg Behemoth jest jednym z moich trzech ulubionych zespołów. Wiadomi kto pierwszy.Beltrametix pisze:gdzie przynajmniej słychać co wokalista śpiewa
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Tak w sumie to to cover jestBeltrametix pisze:"Burn in Hell" Dimmu Borgir (w sumie jedyny utwór tego zespołu jaki znam Laughing)
Your desperate attempt to impress the r00t has failed.Bonzo pisze:a mowiles ze majka jezowska
r00t is not amused.
-
Beltrametix
- -#Invader

Wiem ,znam też oryginalne wykonie i trzeba przyznać że wersja Dimmu jest nie tylko zupełnie inna, ale też dużo lepszaStormshield pisze:Tak w sumie to to cover jestBeltrametix pisze:"Burn in Hell" Dimmu Borgir (w sumie jedyny utwór tego zespołu jaki znam Laughing)
wersja Dimmu po prostu zabija to samo Metal Heart
ale i tak accept ma najlepsza
http://www.youtube.com/profile?user=Behemothofficial
Szatan
EDIT: 2:29 do 2:35 przypomina mi moj filmik
Szatan
EDIT: 2:29 do 2:35 przypomina mi moj filmik
już nie mam tu najwięcej postów

bloody hell....ostro walczą chłopaki z tą płytą, to będzie napewno coś wielkiego 
Czekam na to z niecierpliwością.
no to jest to o czym mowilemslayer pisze:pomylic sie nie mozna?!' :laugh
już nie mam tu najwięcej postów

-
Dani Filth
- -#Long distance runner

''Zrobisz herbate mnie?!'' :buahaha: Cóż, każde pospolite słowo wypowiadane przez Nergala jest zabawne...
''The Apostasy" - Płyta roku 2007 (!!!). Yeah! :rocx
''The Apostasy" - Płyta roku 2007 (!!!). Yeah! :rocx
Nemesis...as one we stand!!
the apostasy juz jest plyta roku
''Mozart do roboty'' !! W tle lecial moj ukochany ( a jeszcze nie wyszedl ) Prometherion... wogole cudowne sa nowe numery
Co powiecie na behemoth na Mystic Festivalu ? bo wg mnie to jest pewne...
Filmiki to robią fajne, muzykę może też.
Tylko czemu ten Nergal pierdzi ustami ?
Tylko czemu ten Nergal pierdzi ustami ?
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Stoneman pisze:the apostasy juz jest plyta roku''Mozart do roboty'' !! W tle lecial moj ukochany ( a jeszcze nie wyszedl ) Prometherion... wogole cudowne sa nowe numery
Co powiecie na behemoth na Mystic Festivalu ? bo wg mnie to jest pewne...
Ojjjj tak! Byłoby super. Ale wtedy byłyby wątpliwości kto tak naprawde jest gwiazdą wieczoru
Ps. Żeby nie było wątpliwości Slayera bardzo lubię
Nemesis...as one we stand!!
rotflDani Filth pisze:Ale wtedy byłyby wątpliwości kto tak naprawde jest gwiazdą wieczoru