ja mam caly czasna mp3 w domu juz nei slucham ...Yaaqb pisze:
Dla mnie teraz już też. Na początku mi nie podeszła, ale zostawiłem na jakieś 2 tygodnie,
Frontside
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: Frontside
kurde ale jak bilety 10 zł...
czasem wspomnienia... nie ma chwaly i pieklo czeka ostatnio
i piekło. to akurat pewne. no mamy światowca w polsce i to takiego absolutnego.Yaaqb pisze:będzie rzeźnia.
- Elevatorman
- -#Clansman

kurcze Santa Sangre mi sie nie koniecznie podoba .... pierwszy raz słucham bo miałem tylko kawałki do piekło czeka...
zobaczymy dotyk ... santa jak narazie najsłabsza..
- Elevatorman
- -#Clansman

hmm imo longsleev zajebiscie wygląda
plecy fajne.
sluchalem ostatnio A. i powiem, muzycznie to oni sa swiatowcy, gdyby troche tylko popracowali nad lirykami, ktore po prostu sa smiechu warte to bym sluchal ich z przyjemnoscia. Próbowalem pare razy, ale caly czas ich przekreslam, mimo to maja spore szanse by muzyczny swiat podbic
sluchalem ostatnio A. i powiem, muzycznie to oni sa swiatowcy, gdyby troche tylko popracowali nad lirykami, ktore po prostu sa smiechu warte to bym sluchal ich z przyjemnoscia. Próbowalem pare razy, ale caly czas ich przekreslam, mimo to maja spore szanse by muzyczny swiat podbic
Jazz is not dead, it just smells funny.
- Elevatorman
- -#Clansman

imo liryki na absolutus są genialne
- Elevatorman
- -#Clansman

na poprzednich albumach mi sie nie dokonca podobają ale na absolutus.. na absolutus dla mnie wszystko jest świetne
zmierzchu bogów kurde dalej nie mam :/
aj to kurde trza mówić bylo, ja gdzieś mam.Elevatorman pisze:zmierzchu bogów kurde dalej nie mam :/
Elevatorman pisze:hmm imo longsleev zajebiscie wygląda
tak jak na 'zmierzchu' to faktycznie durne te teksty, choć mi się podobają. takie z jajem to było. to na nowej dobre są, nie jakieś wybitne, ale przyjemne, na pewno bardziej przemyślane niż na poprzedniczce.slayer pisze:Mnie raza ...no, ale to tylko moje zdanie.
dla mnie durne tu i tu
niektore momenty, moze i sa mniej durne ;]
niektore momenty, moze i sa mniej durne ;]
Jazz is not dead, it just smells funny.
W najbliższy piątek, 19 stycznia o godzinie 12:00 FRONTSIDE pojawi się na czacie w serwisie Interia.pl.
Serdecznie zapraszamy!
Również w tym dniu, w serwisach Interia.pl oraz Onet.pl odbędzie się premiera najnowszego teledysku FRONTSIDE do utworu "Wybraniec" promującego płytę "Absolutus". Tydzień później wideoklip będzie emitowany w stacjach telewizyjnych, m.in. 4FUN TV, MTV, TV4 oraz TVP3.
Serdecznie zapraszamy!
Również w tym dniu, w serwisach Interia.pl oraz Onet.pl odbędzie się premiera najnowszego teledysku FRONTSIDE do utworu "Wybraniec" promującego płytę "Absolutus". Tydzień później wideoklip będzie emitowany w stacjach telewizyjnych, m.in. 4FUN TV, MTV, TV4 oraz TVP3.
- Elevatorman
- -#Clansman

tak z tych screenów to juz doszedłem do wniosku ze teledysk bedzie do dupy ... te devilyn są okropnie obrzydliwe
Kod: Zaznacz cały
http://teledyski.onet.pl/0,1897727,0,1,teledyski.htmlKod: Zaznacz cały
http://muzyka.interia.pl/tylko-u-nas/czaty/frontside,1726- Elevatorman
- -#Clansman

ładne zestawienieFrontside: Slayer, Cro-Mags, Suicidal Tendencies, Danzig, Iron Maiden, Running Wild i Manowar, Eros Ramazotti![]()
- Elevatorman
- -#Clansman

kurna 
co?
- Elevatorman
- -#Clansman

no coraz więcej sie robi tych robocików :/